Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021

Bρεθήκαμε στο λαμπερό event της Clarins όπου παρουσιάστηκε το νέο Double serum eye

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι και το υπέροχο σκηνικό.

Σε ένα υπέροχο σκηνικό στο High & Wet Souvenir Bar η Clarins παρουσίασε το νέο ορό της Double serum eye. Η λαμπερή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 21 Οκτωβρίου στη Λευκωσία.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν και εκπρόσωποι των ΜΜΕ αλλά και επώνυμες προσωπικότητες.

Δες ποιοι παρευρέθηκαν στην gallery που ακολουθεί:

DOUBLE SERUM EYE
Η μοναδική, συμπυκνωμένη διπλή φόρμουλα είναι 96% φυσική και εμπλουτισμένη με 13 εκχυλίσματα φυτών, συμπεριλαμβανομένου το ισχυρού εκχυλίσματος του οργανικού wild chervil με προτερήματα ενδυνάμωσης και turmeric για μια διπλή δράση στις 5 ζωτικές λειτουργίες του δέρματος. Τα αποτελέσματα είναι ορατά, το δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών φαίνεται πιο νεανικό. Μοναδικά, ορατά αποτελέσματα σε όλα τα σημάδια γήρανσης.
Το Double Serum Eye στοχεύει όλες τις γυναίκες, που ξέρουν ότι η περιοχή του ματιού είναι μια μεγάλη ανησυχία ομορφιάς. Είναι κατάλληλο για όσες έχουν ευαίσθητα μάτια ή φορούν φακούς επαφής και όλες τις γυναίκες, όλων των ηλικιών και όλων των εθνικοτήτων.
Το εικονικό, υψηλής τεχνολογίας μπουκάλι τώρα για τα μάτια σας. Το μπουκάλι του Double Serum Eye είναι ‘must-have’: η συσκευασία διπλής φόρμουλας προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα και υψηλή αντίσταση προσαρμοσμένη στο δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών. Μια εξαιρετική πρακτική συσκευασία 20ml που μπορείτε να πάρετε παντού μαζί σας.

Διάβασε ακόμη