Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Brad Pitt – Angelina Jolie: Έβαλαν τέλος στη μεγάλη διαμάχη που είχαν

Το ζευγάρι δεν θα παραβρεθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Μπορεί τους τελευταίους μήνες να μονοπωλούσαν τα διεθνή μέσα με την κόντρα τους για τον αμπελώνα τους στη Γαλλία, όμως, όλα δείχνουν ότι αυτή η έντονη διαμάχη ανήκει στο παρελθόν. Και αυτό, διότι ο Brad Pitt και η Angelina Jolie αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους εξωδικαστικά, αφήνοντας πίσω τις αίθουσες των δικαστηρίων.

Διάβασε ακόμη – Bella Hadid: Το μήνυμα του μοντέλου για τους 10 μήνες χωρίς αλκοόλ

Η από κοινού απόφαση αυτή του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού έρχεται στο προσκήνιο 15 ημέρες αφού η Nouvel, η εταιρεία μέσω της οποίας η ηθοποιός κατείχε το μερίδιό της στο οινοποιείο, κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου της Καλιφόρνια ότι ο Brad Pitt και οι συνεργάτες του οφείλουν πάνω από 350 εκατ. δολάρια κατηγορώντας τον ηθοποιό ότι ο λόγος που δεν καταβάλλει το ποσό δεν είναι ότι δεν το έχει στη διάθεσή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Dailymail – η οποία έχει στην κατοχή της έγγραφα που αποδεικνύουν ότι υπάρχει διάθεση αμφότερα να λύσουν τις διαφορές τους μακριά από τις δικαστικές αίθουσες-, η Angelina Jolie δηλώνει πρόθυμη να συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη με τον πρώην σύζυγό της με σκοπό να λύσουν τις διαφορές τους για τον γαλλικό αμπελώνα “Miraval” εξωδικαστικά.

Διάβασε ακόμη – Maria Menounos: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τη διαδικασία τοκετού της κόρης της

Βέβαια, αντίστοιχη κίνηση συμφιλίωσης έγινε και από την πλευρά του Brad Pitt. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του γαλλικού τύπου, ο ηθοποιός φέρεται να έχει διορίσει έναν “προσωρινό διαχειριστή” στο Château Miraval, σε μια προσπάθεια να σταματήσει η διαμάχη μεταξύ του ίδιου και των Ρώσων στους οποίους η πρώην σύζυγός του πούλησε το μερίδιο της στον αμπελώνα – κίνηση την οποία δεν γνωστοποίησε ποτέ στον πρώην σύζυγό της η Angelina Jolie αναζωπυρώνοντας την μεταξύ τους κόντρα.

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie αγόρασαν τον πολυσυζητημένο αμπελώνα, ένα κτήμα 1300 στρεμμάτων στη νότια Γαλλία, το 2008 με αφορμή την αγάπη τους για εκλεκτό οίνο.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφίες: Instagarm/ @brangelinas_world

Διάβασε ακόμη