Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Body skincare: Συμβουλές για βαθιά ενυδάτωση του σώματος

Η αισθητικός και δημιουργός του Beauty Touch by Elena Milidoni σου δίνει συμβουλές για να διατηρήσεις το δέρμα του σώματος σου βαθιά ενυδατωμένο και υγιές.

Για το πρόσωπο υπάρχουν πολλά, διαφορετικά και συµπληρωµατικά προϊόντα που έχουµε εκπαιδευτεί να τα αναζητάµε και να τα εφαρµόζουµε – τουλάχιστον – στην αλλαγή της εποχής. Τι συµβαίνει όµως µε το σώµα; Το προσέχουµε το ίδιο; ∆υστυχώς, όχι. Τείνουµε να το ξεχνάµε, καθώς σιγά-σιγά καλύπτεται, και να δίνουμε περισσότερη σημασία στο πρόσωπο και στα µαλλιά, που βρίσκονται σε κοινή θέα.

Διάβασε ακόμη – Φθινοπωρινή ανανέωση της επιδερμίδας με βαθύ καθαρισµό και απολέπιση

Κι όµως, έχει ταλαιπωρηθεί το ίδιο ή και περισσότερο πολλές φορές, και του αξίζει καλύτερη µοίρα. Ακόµη και αν δεν είσαι ο τύπος που προγραµµατίζει κάποια µασάζ και περιποίηση από ειδικό, µπορείς να κάνεις το δέρµα του σώµατος σου να βρίσκεται σε απόλυτα υγιή κατάσταση, και να το δείχνει.

Ακολούθησε τα ίδια περίπου βήµατα µε αυτά που κάνεις συνήθως στο πρόσωπο. Βάλε στο ντους, εκτός από το αφρόλουτρο, και ένα πίλινγκ, για να αποµακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνειά του, και φυσικά για να εξαφανίσεις τυχόν “λεκέδες” από το καλοκαιρινό ξεφλούδισµα. Με ένα αντίστοιχο ειδικό προϊόν για σηµεία όπως οι φτέρνες, τα γόνατα και οι αγκώνες, θα δεις αυτά τα σκληρά σηµεία να µαλακώνουν ξανά και να γίνονται απαλά και λεία. Μπορεί να µην εφαρµόζεις µάσκα στο σώµα, αλλά η βαθιά ενυδάτωση είναι απολύτως απαραίτητη.

Ευχαριστίες στην αισθητικό και δημιουργό του Beauty Touch by Elena Milidoni, Instagram@beautytouch_elenamilidoni, FacebookBeauty Touch by Elena Milidoni, τηλ. 22 777702, email[email protected]

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη