Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Blake Lively: H αντίδραση της για insta λογαριασμό που μοιράστηκε φωτογραφίες των παιδιών της

Η σταρ ζήτησε να σβηστούν οι παπαρατσικές ‘ενοχλητικές’ φωτογραφίες των παιδιών.

Η Blake Lively ζήτησε από λογαριασμό στο Instagram να κατεβάσει τις παπαρατσικές φωτογραφίες των παιδιών της γράφοντας ότι είναι πολύ ενοχλητικό, ενώ ζήτησε από τους fans της να μην ακολουθούν λογαριασμούς που δεν σέβονται την ιδιωτική ζωή των παιδιών.

“Έχω μοιραστεί μαζί σας ότι αυτοί οι άντρες ακολουθούν και ενοχλούν τα παιδιά μου. Και εντούτοις εξακολουθείτε να ανεβάζετε τις φωτογραφίες. Είχατε πει ότι θα σταματήσετε. Μου το είχατε υποσχεθεί προσωπικά. Αυτό δεν είναι εκτίμηση. Αυτό δείχνει ότι εκμεταλλεύεστε πολύ μικρά παιδιά. Παρακαλώ διαγράψτε”, έγραψε η σταρ. Όπως πρόσθεσε η ηθοποιός για εκείνη και τον Ryan Reynolds “κάποιοι γονείς είναι ok με αυτό. Εμείς δεν είμαστε”.

Διάβασε ακόμη – Love is in the air: Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί

Τελικά, η σελίδα διέγραψε τις φωτογραφίες και η Blake έγραψε στη σελίδα της στο Instagram: “Σας ευχαριστώ όλους που κάνετε Unfollow σε λογαριασμούς που εκμεταλλεύονται παιδιά. Κάνετε όλη τη διαφορά. Σας ευχαριστώ για την ακεραιότητά σας”.

Η Blake Lively που έχει αποκτήσει με τον Reynolds τρεις κόρες, την 2χρονη Betty, την 5χρονη Inez και την 6χρονη James έγραψε ότι πολλές φορές οι φωτογραφίες δεν είναι αυτό που φαίνονται, ειδικά οι παπαρατσικές: “Ενώνετε τις δύο φωτογραφίες μαζί για να φαίνεται σαν να χαιρετάω χαρούμενη. Αλλά αυτό είναι παραπλανητικό. Η αληθινή ιστορία είναι πως τα παιδιά μου ακολουθούνται από άντρες όλη μέρα που ξεπηδούν και μετά κρύβονται”.

Όπως είπε η ηθοποιός “μια άγνωστη στο δρόμο τους αντιμετώπισε στο δρόμο γιατί ήταν πολύ ενοχλητικό αυτό που έβλεπε” εξηγώντας ότι τότε επιχείρησε να μιλήσει ήρεμα στον φωτογράφο που τράπηκε σε φυγή ενώ αργότερεα εμφανίστηκε ξανά στο επόμενο στενό. “Που είναι η ηθική σου εδώ; Θα ήθελα να ξέρω. Ή απλά δεν ενδιαφέρεσαι για την ασφάλεια των παιδιών; Παρακαλώ σταματήστε να πληρώνετε ενήλικες ανθρώπους για να κρύβονται και να κυνηγούν παιδιά. Ελάτε, συγχρονιστείτε με την εποχή”.

Πηγή: Madame Figaro

Διάβασε ακόμη