Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Bitter Peach: Το νέο, εθιστικό άρωμα του οίκου Tom Ford

Ο Tom Ford παρουσιάζει την τελευταία προσθήκη στην πολυτελή σειρά αρωμάτων Private Blend, το Bitter Peach.

Της Γεωργία Γεωργίου

Το νέο λανσάρισμα του οίκου Tom Ford, Bitter Peach είναι ένα συναρπαστικό δέλεαρ άρωμα που αιχμαλωτίζει την γεμάτη νέκταρ σάρκα στην πιο εκρηκτική κορύφωση της.

«Εξαιρετικά γλυκό και επικίνδυνα ηδονικό, το Bitter Peach ξεχειλίζει από σκοτεινό, σαρκικό αισθησιασμό. Όπως σ’ ένα νόστιμο, ώριμο φρούτο, το άρωμα είναι ερωτικό από τη φύση του”, δήλωσε ο Tom Ford.

Το μεθυστικό φρούτο-λουλουδάτο άνοιγμα με ροδάκινο Pêche de Vigne και σαγκουίνι απελευθερώνει την κομψή γλυκύτητα του Bitter Peach. Το πικάντικο λάδι κάρδαμου ενισχύει την αίσθηση του απόλυτα ώριμου φρούτου.

Μια αισθησιακή καρδιά αποκαλύπτεται μέσα από την πικράδα του ηλιοτρόπιου με Davana Oil όπου και τα δύο εγχέονται με πλούσιο ρούμι και κονιάκ. Το γιασεμί προσφέρει μια ανεμπόδιστη εξερεύνηση της επιθυμίας.

Στη βάση, νότες σανταλόξυλου και κασμίρ αναφλέγονται από ένα κύμα βανίλιας, σπόρους τόνκα και πατσουλί, παρατείνοντας την εθιστική δύναμη του Bitter Peach.

Συσκευασία

Το Tom Ford Bitter Peach κάνει ντεμπούτο σε ένα μπουκάλι σχεδιασμένο με εξαιρετική λεπτομέρεια. Εμπνευσμένο από το άρωμα, που εξερεύνα τόσο γλυκούς όσο και σαγηνευτικούς κόσμους, το μπουκάλι των 50ml έχει σχεδιαστεί με ένα αδιαφανές εσωτερικό και ένα διαφανές εξωτερικό, για να παρέχει βάθος και διάσταση. Η απόχρωση του μπουκαλιού είναι φυσικά εμπνευσμένη από την καρδιά του ροδάκινου.

Διάβασε ακόμη