Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Ben Affleck: Όλα όσα δεν ξέρουμε για το νέο του σπίτι που στοιχίζει 100 χιλιάδες τον μήνα

Ο σύζυγος της Jennifer Lopez έχει έρθει πιο κοντά στην πρώην σύζυγό του Jennifer Garner.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ο Βen Affleck πάντα γνώριζε τη σημασία του να μένει κοντά στα παιδιά του και οι πρόσφατες εξελίξεις αναδεικνύουν για άλλη μια φορά την αφοσίωσή του σε αυτά.

Εν μέσω φημών για χωρισμό από τη σύζυγό του, Jennifer Lopez, ο 51χρονος ηθοποιός έχει νοικιάσει μια πολυτελή έπαυλη στην αριστοκρατική γειτονιά Brentwood του Λος Άντζελες, σε βολική τοποθεσία μόλις δύο τετράγωνα μακριά από την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner.

Διάβασε ακόμη – Ben Affleck: Mάζεψε τα πράγματά του και εγκατέλειψε το σπίτι του

Φωτογραφίες που ελήφθησαν αποκαλύπτουν την έπαυλη των 10.000 τετραγωνικών μέτρων στην οποία διαμένει ο Ben τις τελευταίες εβδομάδες. Το ακίνητο, που κοστίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 100.000 δολαρίων το μήνα για να το νοικιάσει, εξασφαλίζει ότι παραμένει σε κοντινή απόσταση από τα τρία παιδιά του – τη Violet, τον Fin και τον Samuel.

Παρά το εντυπωσιακό μέγεθος της έπαυλης, σηματοδοτεί μια σημαντική υποβάθμιση από την έπαυλη των 38.000 τετραγωνικών μέτρων που αγόρασαν πέρυσι ο Ben και η J.Lo για το ιλιγγιώδες ποσό των 60,85 εκατομμυρίων δολαρίων. Εκείνο το σπίτι είχε προηγουμένως νοικιαστεί για 300.000 δολάρια το μήνα.

Διάβασε ακόμη – Jennifer Lopez – Ben Affleck: Οι άγνωστες λεπτομέρειες για τον γάμο τους

Η σημερινή κατοικία είναι μια επιβλητική γκρι-λευκή έπαυλη με περιφραγμένη είσοδο και ψηλό τοίχο από θάμνους για προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Οι εικασίες για προβλήματα στο γάμο του Ben και της Lopez προέκυψαν αφού το ζευγάρι πέρασε σχεδόν δύο μήνες χωρίς να φωτογραφηθεί μαζί. Οι αναφορές υποδηλώνουν ότι ο χρόνος που έμειναν χώρια οφειλόταν στο πολυάσχολο πρόγραμμα της Jennifer και στη δέσμευση του Ben να γυρίσει τη συνέχεια της ταινίας “The Accountant”.

Διάβασε ακόμη