Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023

Bella Hadid: Με festive look κάνει channeling την Marilyn Monroe

Και η νέα αλλαγή στα μαλλιά της.

Οι αδερφές Hadid είναι πασίγνωστες στον χώρο της μόδας και όχι μόνο, με τη Bella Hadid να είναι αναγνωρίσιμη ως “μελαχρινή” και τη Gigi ως η “ξανθιά”. Ωστόσο, η μικρότερη Hadid σκέφτηκε να αλλάξει λίγο τα πράγματα για να υπάρχει ενδιαφέρον. Ειδικότερα, η Bella Hadid φωτογραφήθηκε με ένα νέο χτένισμα και χρώμα στα μαλλιά, με τα οποία δεν την έχουμε ξαναδεί.

Διάβασε ακόμη – Γιώτα Παπαδοπούλου: Η έξοδος της για φαγητό στο κέντρο της πρωτεύουσας μαζί με φίλες της

Το νέο της πλατινέ χρώμα στα μαλλιά και το ιδιαίτερο χτένισμα θυμίζουν αναμφίβολα την πιο διάσημη ξανθιά του Hollywood, που δεν είναι άλλη από τη Marilyn Monroe. Η ίδια εμφανίστηκε με ένα glam outfit και το ανατρεπτικό νέο της χτένισμα στο περιοδικό Chaos, μαζί με άλλα διάσημα μοντέλα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, την κώμη της Hadid επιμελήθηκε ο διάσημος hairstylist, Sam McKinight, χαρίζοντάς της αυτές τις ρετρό μπούκλες που έκανε διάσημη η Monroe τη δεκαετία του ’60. Δεν γνωρίζουμε αν το συγκεκριμένο hairstylist πρόκειται για μόνιμη μεταμόρφωση ή πραγματοποιήθηκε για τις ανάγκες της φωτογράφισης, δεδομένου ότι σε άλλη φωτογραφία η Hadid εμφανίζεται με μαύρο κοντό κούρεμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Hadid επιλέγει το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, μην ξεχνάμε πως είναι το φυσικό της. Ωστόσο, δεν αμφιβάλλουμε πως το σκούρο χρώμα δίνει έμφαση στα όμορφα χαρακτηριστικά της. 

Δες τη φωτογραφία:

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη