Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

David Beckham: Έδωσε τα social media στους γιατρούς της Ουκρανίας και οι εικόνες σοκάρουν

Μια κίνηση που συγκινεί.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Τις προηγούμενες ημέρες πολλοί celebrities έδειξαν την στήριξη τους στο λαό της Ουκρανίας προσφέροντας χρήματα και αρχίζοντας διαδικτυακούς εράνους.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο David Beckham ο οποίος ενθάρρυνε τους followers τους να δωρίσουν όποιο χρηματικό ποσό μπορούν, με τις πληροφορίες να θέλουν το ζευγάρι να χάρισε το ποσό του 1 εκατομμυρίου λιρών στη Unicef. 

Διάβασε ακόμη – Mila Kunis – Ashton Kutcher: Συγκέντρωσαν 30 εκατομμύρια για την Ουκρανία (βίντεο)

O πρώην ποδοσφαιριστής ένωσε και πάλι τις δυνάμεις τους με την Unicef προσφέροντας τους λογαριασμούς του στα social media στους γιατρούς της Ουκρανίας. Με αυτή την κίνηση, ο David δίνει βήμα σε αυτούς να μοιραστούν με όλο τον κόσμο τις σοκαρίστηκες εικόνες από ένα παιδιατρικό νοσοκομείο.

Το πρωί της Κυριακής, ο David Beckham μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στα social media, έστειλε μήνυμα στήριξης προς τους πληγέντες και έδωσε το βήμα σε μια παιδίατρο και αναισθησιολόγο να μας δείξει εικόνες από την καθημερινότητα της σε μία παιδιατρική κλινική.

Οι εικόνες σοκαριστικές καθώς βλέπουμε τη γιατρό να μας ξεναγεί στο νοσοκομείο δείχνοντας μας σε πόσο επικίνδυνες συνθήκες ζουν γιατροί και ασθενείς. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν μεταφερθεί στο υπόγειο ενώ μερικά από τα παιδάκια που βρίσκονται εκεί, παραμένουν σε άλλους ορόφους αφού χρειάζονται ειδική φροντίδα από μηχανήματα. Η ίδια, μάλιστα, μας ενημέρωσε πως δουλεύει κάθε μέρα και όλη την ημέρα, ενώ οι αρμοδιότητες της πλέον είναι ακόμα περισσότερες και κάποιες δεν αφορούν την ιατρική.

Τέλος, στα εν λόγω stories μας παροτρύνουν να βοηθήσουμε το έργο της Unicef, που στηρίζει τα παιδιά και στην Ουκρανία μέσω δωρεών.

Φωτογραφία: Instagram/ @davidbeckham09

Διάβασε ακόμη