Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Αύξηση ζυγωματικών: Τονίζοντας τις γωνιές του προσώπου

Ο Δρ. Νεόφυτος Χ. Δημητριάδης, στοματικός και γναθοπροσωπικός χειρουργός, εξειδικευμένος στην αισθητική χειρουργική προσώπου εξηγεί με ποιες μεθόδους μπορείς να αυξήσης τα ζυγωματικά του προσώπου σου. 

Ένας ακόμη τρόπος για να τονίσεις τις γωνίες του προσώπου και να επιτύχεις μια αναζωογονημένη εμφάνιση είναι μέσω αυξητικής των ζυγωματικών. Ανέκαθεν, τα δυνατά κόκκαλα της παρειάς θεωρούνταν σημάδι ομορφιάς επειδή προσθέτουν όγκο στο σχήμα του προσώπου και βοηθούν στη βελτίωση της αρμονίας αυτού.

Ένας τρόπος αύξησης των ζυγωματικών επιτυγχάνεται με τα εμφυτεύματα ζυγωματικών τα οποία μπορούν να βελτιώσουν τη νεανική εμφάνιση και να τονίσουν την αισθητική.

Τα εμφυτεύματα στα ζυγωματικά τοποθετούνται μέσω μίας τομής που κρύβεται στη στοματική κοιλότητα. Χρησιμοποιούνται απορροφήσιμα ράμματα και δεν υπάρχει ορατή ουλή. Είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία και το πρήξιμο υποχωρεί γρήγορα. Μπορείς να επιστρέψεις στη δουλειά και άλλες δραστηριότητες μέσα σε μία εβδομάδα.

ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΩΝ

  • ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ 

ΕΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΤΙΚΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.

Τα πληρωτικά υαλουρονικού οξέος, χρησιμοποιούνται για να συμπληρώσουν και να γεμίσουν τις ρυτίδες και πτυχές του προσώπου. Μπορούν επίσης, να τονίσουν τα χαρακτηριστικά που φαίνονται επίπεδη ή βυθισμένα, ειδικά στην περιοχή των ζυγωματικών, στα χείλη, στις αύλακες κάτω από τα μάτια, και στο περίγραμμα του προσώπου. Τα πληρωτικά υαλουρονικού οξέος εγχέονται συχνά στις ρινοχειλικές πτυχές, τις ρινικές προσκρούσεις, το άνω μέτωπο, τις ρυτίδες των φρυδιών, γύρω από τα βλέφαρα και το πηγούνι.

Σε φόρμουλα γέλης, το υαλουρονικό οξύ, το οποίο βρίσκεται από τη φύση μας στο σώμα, λειτουργεί εσωτερικά με σκοπό να προσελκύσει νερό και να καλύψει την ανεπαρκή περιοχή.

Τα πιο πυκνά πληρωτικά υαλουρονικού οξέος είναι κατάλληλα για να δημιουργήσουν όγκο όπως στην περιοχή των ζυγωματικών. Τα λιγότερο πυκνά πληρωτικά είναι κατάλληλα για λεπτές ρυτίδες σε περιοχές όπως γύρω από τα μάτια ή στο πάνω χείλος και δεν χρειάζεται να εγχέονται τόσο βαθιά όσο τα πιο πυκνά πληρωτικά.

Διάβασε ακόμη – Liquid Rhinoplasty: Μη επεμβατική διόρθωση μύτης

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

Με τα περισσότερα υαλουρονικά οξέα, ο γιατρός σου θα εφαρμόσει πρώτα τοπική αναισθησία στην περιοχή της θεραπείας. Τα περισσότερα υαλουρονικά ενέσιμα περιέχουν λιδοκαΐνη για να κάνουν έτσι τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο άνετη, πράγμα που εξαλείφει την ανάγκη για μούδιασμα. Τα πληρωτικά που περιέχουν λιδοκαΐνη εγχέονται αμέσως και προκαλούν μούδιασμα των περιοχών, δίνοντάς μια πιο γρήγορη και πιο ευχάριστη εμπειρία. Ενδέχεται να αντιμετωπίσεις προσωρινά μώλωπες κάποιο μικρό πρήξιμο στην περιοχή της θεραπείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ “LIQUID FACELIFT

Το “Liquid Facelift” πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό διαφορετικών ενέσιμων και πληρωτικών για να αντιμετωπίσει μια ποικιλία από κοινές ανησυχίες γήρανσης, όπως ρυτίδες και απώλεια όγκου στα μάγουλα, στις κοιλότητες κάτω από τα μάτια και σε πολλές άλλες περιοχές χωρίς χειρουργική επέμβαση ή τομές. Όμως, σε αντίθεση με τη χειρουργική επέμβαση, τα αποτελέσματα δεν είναι μακροπρόθεσμα.

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ εάν βλέπεις τα πρώτα σημάδια γήρανσης και έχεις απώλεια όγκου με ελάχιστη χαλαρότητα στο δέρμα σου.

Ευχαριστίες στο Δρ. Νεόφυτο Χ. Δημητριάδη, στοματικό και γναθοπροσωπικό χειρουργό με εξειδίκευση στην αισθητική χειρουργική προσώπου, www.cyprusfacialsurgey.com, email: [email protected][email protected], Instagram: cyprusfacialsurgery, Facebook: Cyprus Facial Surgery, Neophytos Demetriades1

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη