Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής των Cyprus Eating Awards

Mια μοναδική βραδιά που αναδεικνύει τη γαστρονομία.

O μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, τα πιο… νόστιμα βραβεία της χώρας μας, τα Cyprus Eating Awards, επιστρέφουν και πάλι, στη 16η έκδοσή τους, για να επιβραβεύσουν τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού.

Στα 16α Cyprus Eating Awards που παρουσιάζει η Nespresso80 υποψήφια εστιατόρια σε 13 κατηγορίες διεκδικούν μία θέση ανάμεσα στα καλύτερα του νησιού. 

Τη φετινή βραδιά θα απολαύσουμε βραβευμένες γεύσεις, μέσα από ένα πολύ πρωτοποριακό concept. Πιο συγκεκριμένα, ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία του θεσμού, η ομάδα του Check In Cyprus για ακόμα μια φορά πρωτοπορεί, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Κύπρο το concept των “4 Hands”, όπου δύο κορυφαίοι σεφ θα συνδημιουργήσουν από κοινού ένα μοναδικό μενού, το οποίο θα απολαύσουν οι προσκεκλημένοι τη βραδιά της εκδήλωσης.

Την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, στο Nissos Beach House στη Λεμεσό, οι καταξιωμένοι σεφ Νίκος Καραθάνος και Γιάννης Μπαξεβάνης υπόσχονται μια δυνατή γαστρονομική εμπειρία, πάνω στο κύμα, με άρωμα μεσογειακό. 

Όσο δε για τον παρουσιαστή της βραδιάς, αυτός θα είναι ένας παλιός γνώριμος του θεσμού, μίας και έχει βρεθεί στη σκηνή των Cyprus Eating Awards άλλες δύο φορές

Οικοδεσπότης της βραδιάς λοιπόν θα είναι για τρίτη φορά ο αγαπημένος παρουσιαστής και stand-up comedian Λούης Πατσαλίδης, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο Check In Cyprus για την πολυαναμενόμενη βραδιά: “Η τρίτη (φορά) ε; Ουαο! Έχουν περάσει όμως αρκετά χρόνια από τη δεύτερη όμως, συνεπώς έχω συσσωρεύσει αρκετά συναισθήματα για να φάω όσο πρέπει!”.

Μάθε περισσότερα στο checkincyprus

Διάβασε ακόμη