Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Αυτό είναι το όνομα “έκπληξη” που θα προστεθεί στο καστ του “Sex and the City”

Το όνομα αυτής είναι πάντα στα media με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εδώ και 50 χρόνια.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες, η πολυζητημένη σειρά “Sex and the City”, θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη, με μικρό αριθμό επεισοδίων και θα προβληθεί μέσω της πλατφόρμας του HBO Max.

Στη σειρά θα πρωταγωνιστούν όλα τα αστέρια της σειράς εκτός από την Kim Cattrall (Samantha ), η οποία επανειλημμένα έχει δηλώσει ότι δεν θα την ενδιέφερε η αναβίωση του “Sex and the City”.

Διάβασε ακόμη – Γιατί η Kim Cattrall δεν θα συμμετάσχει στο reboot του “Sex and the City”

Και επειδή τόσο η σειρά όσο και οι ταινίες επικρίθηκαν έντονα για το ότι το καστ αποτελείτο σχεδόν εξ ολοκλήρου από λευκούς ηθοποιού, αυτήν τη φορά οι παραγωγοί διαβεβαιώνουν το κοινό ότι οι χαρακτήρες θα είναι “τόσο φυλετικά διαφορετικοί και πολύχρωμοι όσο η ίδια η πόλη της Νέας Υόρκης“.

Σύμφωνα με το The Mail, θα παρουσιαστούν δύο νέοι χαρακτήρες, δύο δυνατές και γοητευτικές έγχρωμες γυναίκες, οι οποίες θα βοηθήσουν να παρουσιάσουν τη σειρά σε μια νέα γενιά θεατών και να αντικατοπτρίσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τον κόσμο στον οποίο ζούμε.

Φήμες λένε ότι η Caitlyn Jenner θα κάνει μία guest εμφάνιση. Η 71χρονη έχει πλούσια εμπειρία μπροστά από την κάμερα και αποτελεί καλή εκπρόσωπος της trans κοινότητας ύστερα από την αλλαγή φύλου της το 2015. “Η Caitlyn είναι πάντα στα media με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εδώ και 50 χρόνια. Θα ήταν τέλειο να κάνει μια guest εμφάνιση“, αποκάλυψε η ίδια πηγή. “Θέλουν νέα πρόσωπα για τη σειρά, αλλά θέλουν ανθρώπους που οι θεατές γνωρίζουν και τους ενδιαφέρουν”.

Διάβασε ακόμη