Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

Αυτό είναι το αγαπημένο βερνίκι νυχιών της Βασίλισσας Ελισάβετ και δεν κοστίζει πάνω από 10 ευρώ

Το χρώμα και το brand που λάτρευε η μονάρχης για πάνω από 30 χρόνια.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, η μακροβιότερη μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά και ολόκληρου του πλανήτη, ήταν γνωστή για τη δυναμικότητα, αποφασιστικότητα και προσήλωση που τη διακατείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στον θρόνο. Κάτι άλλο που την χαρακτήριζε εξίσου όμως ήταν και τα matching sets σε φωτεινά χρώματα που φορούσε στην καθημερινότητά της, πάντα απόλυτα ταιριαστά με εντυπωσιακά καπέλα ή μαντήλια, διακριτικό μακιγιάζ και… το all-time-classic μανικιούρ της.

Ιδίως όσον αφορά στο τελευταίο, ήταν γνωστή η αγάπη της για ένα και μοναδικό βερνίκι συγκεκριμένης εταιρείας, που δεν άλλαξε ούτε για μια φορά τα τελευταία 33 χρόνια. Και μην φανταστείς ότι επρόκειτο για κάποιο fancy χρώμα ούτε για κάποιο πανάκριβο βερνίκι που μόνο οι royals θα μπορούσαν να προμηθευτούν. Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα από τα πιο basic χρώματα που σου έρχεται στο μυαλό, το οποίο βέβαια είναι αθεράπευτα ρομαντικό, κομψό και απόλυτα διαχρονικό και ευέλικτο. Ο λόγος για το pastel pink, στα όρια του διάφανου ροζ, που η εταιρεία Essie ονομάζει “Ballet Slippers” και δεν κοστίζει πάνω από 10 ευρώ.

Διάβασε ακόμη – Βασίλισσα Ελισάβετ: Το άρωμα που φορούσε τα τελευταία 70 χρόνια

Λέγεται μάλιστα ότι, το 1989, ο έμπιστος κομμωτής της Βασίλισσας έγραψε ένα γράμμα στην ιδρύτρια της εταιρείας ζητώντας της να τους προμηθεύσει με τη συγκεκριμένη απόχρωση, η οποία έκτοτε έγινε η αγαπημένη της μονάρχη.

Και δεν απορούμε γιατί, μιας και είναι απόλυτα ταιριαστή τόσο στο στιλ, όσο και στην ιδιοσυγκρασία της, ενώ δεν έρχεται σε αντίθεση με το πρωτόκολλο του Παλατιού που θέλει οι εμφανίσεις των γυναικών να είναι πάντοτε κομψές και όσο το δυνατόν πιο διακριτικές, χωρίς να “φωνάζουν”. Μάλιστα, το συγκεκριμένο χρώμα ταίριαζε με όποιο outfit φορούσε η Bασίλισσα, ανεξαρτήτως χρώματος και στιλ, ενώ έκανε την τέλεια αντίθεση. Στην πραγματικότητα, δεν υπήρξε μια φορά τα τελευταία 33 χρόνια που δεν το είδαμε πάνω στα νύχια της.

Διάβασε ακόμη – 10 φθινοπωρινά μακιγιάζ των beauty insiders

Fact: Η Βασίλισσα λάτρευε τόσο πολύ το “Ballet Slippers” που θέλησε να είναι η πρώτη επιλογή στο μανικιούρ όλων των γυναικών της βασιλικής οικογένειας. Γρήγορα λοιπόν έγινε η αγαπημένη απόχρωση και των Kate Middleton και Meghan Markle.

Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ πιθανό να το έχεις κι εσύ στη συλλογή σου, και να έχεις βάψει επίσης τα νύχια σου στη λατρεμένη απόχρωση που κοσμούσε τα άκρα της βασίλισσας.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη