Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Αυτή η συνεργασία θα σε κάνει να θέλεις να δώσεις στο μακιγιάζ σου 90s vibes

Η απόλυτη έμπνευση που χρειάζεσαι για να το αποκτήσεις βρίσκεται μέσα σε μια μίνι τηλεοπτική σειρά. 

Της Άντριας Αρχοντίδου

Ο οίκος Balmain  ξεπερνά για ακόμη μια φορά τα όρια, παρουσιάζοντας την καινούρια του κολεξιόν για το Φθινόπωρο 2021 μέσα από τη μίνι δραματική τηλεοπτική σειρά 5 επεισοδίων, το  “Fracture”, η οποία προβλήθηκε στο Channel 4 του Ηνωμένου Βασιλείου.

Από αυτό το μοναδικό όραμα του Creative Director του Balmain,  Olivier Rousteing, δεν θα μπορούσε να λείπει η ομορφιά. Η MAC συνέβαλε σε αυτή τη νέα ιδέα του Olivier Rousteing, με τη δημιουργία του μακιγιάζ των χαρακτήρων, μέσα από το φακό των 90s trends.

Διάβασε ακόμη – 4 stylish χτενίσματα για το γραφείο εμπνευσμένα από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης

Αυτή η συνεργασία φέρνει τα δύο brands μαζί γιατί τόσο ο οίκος Balmain όσο και η MAC είναι γνωστοί για το σπάσιμο των ορίων και των κοινωνικών κανόνων και υποστηρίζουν την ατομικότητα και την αυτο-έκφραση. Παράλληλα, το “Fracture” απεικονίζει τη δύναμη των brands να συνδυάζουν τους κόσμους της μόδας, της ομορφιάς, της μουσικής και της τέχνης.

Η make-up artist Kali Kennedy έχει πάρει όλους τους κωδικούς προϊόντων της δεκαετίας του ’90 της MAC και δημιούργησε τα μοναδικά make-up looks που θα δεις στο στη μίνι σειρά, δίνοντας τους ένα πιο μοντέρνο αέρα. 

Διάβασε ακόμη