Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Αυτή η κυρία βραβεύεται στην κατηγορία OΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά

Μια βράβευση στην οποία βρίσκεται η ουσία των βραβείων Μadame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς καθώς τα έσοδα από τις εισπράξεις των εισιτηρίων δίνονται στην κυρία που βραβεύεται στην κατηγορία αυτή για να τα διαθέσει στο ίδρυμα που εκπροσωπεί. 

Στην σκηνή για να απονείμουν το σημαντικό αυτό βραβείο στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά ανέβηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος Διας και της Τηλεόρασης Σίγμα Χρύσανθος Τσουρούλλης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης.

Το βραβείο απονεμήθηκε στην Τίνα Παύλου.

Μάθε ποια είναι η βραβευμένη Γυναίκα της Χρονιάς στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά: 

WHO IS WHO: Είναι οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια και κατέχει πτυχίο Ψυχολογίας από το Macalester College, St. Paul, Minnesota και μεταπτυχιακό στην Οικογενειακή Θεραπεία από το Catholic University of America, Washington DC. Από το 1998 μέχρι και σήμερα είναι η κλινική διευθύντρια του μεγαλύτερου οργανισμού απεξάρτησης στην Κύπρο, της Αγίας Σκέπης. Σχεδίασε, οργάνωσε και εφάρμοσε όλα τα προγράμματα της Αγίας Σκέπης, τα οποία περιλαμβάνουν κλειστό πρόγραμμα ενηλίκων αντρών, γυναικών, μητέρας και παιδιού, και εφήβων χρηστών παράνομων ουσιών. Υπήρξε επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου (5 θητείες) για σύνολο 15 χρόνων. Από το 2011 έως το 2016 ήταν λέκτορας στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Κλινικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Συμβουλευτικής Ψυχολογίας στα θέματα Εξαρτήσεων και Οικογενειακής Θεραπείας. Ήταν επίσης μέλος του Συμβουλίου Φυλακών για 2 χρόνια. Από το 2016 μέχρι σήμερα είναι μέλος του Συμβουλίου Αποφυλάκισης Κρατουμένων Επ’ Αδεία.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019–ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2021: Η Αγία Σκέπη δημιούργησε κλειστή δομή για εφήβους χρήστες ουσιών, παραβάτες, χωρίς υποστηρικτικό πλαίσιο. Πρόκειται για την πρώτη κλειστή δομή εφήβων (13–19 χρονών) στην Κύπρο, για απεξάρτηση από παράνομες ουσίες.

Διάβασε ακόμη