Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021

Αυτή είναι η πιο ζεστή απόχρωση στο ξανθό που θα σε βάλει σε φθινοπωρινό mood

Η ιδανική επιλογή για να ανανεώσεις το ξανθό χρώμα στα μαλλιά σου αυτή τη σεζόν.

 Όσο κι αν το φθινόπωρο αποζητάμε σκουρότερες αποχρώσεις στα μαλλιά, για να μπούμε λίγο πιο εύκολα στο mood της σεζόν, υπάρχουν και οι γυναίκες που επιθυμούν να κρατήσουν λίγο ακόμα το καλοκαίρι στα μαλλιά τους. Και τι εννοούμε με αυτό; 

Αναφερόμαστε κυρίως στις ξανθές αποχρώσεις που έχουν χρυσούς τόνους και πιο ανοιχτόχρωμες ανταύγειες. Τα μαλλιά δηλαδή που έχουν ανοίξει φυσικά από τον ήλιο που μας “λούζει” ασταμάτητα στις διακοπές.

Διάβασε ακόμη – 3+1 χτενίσματα που θα σε σώσουν τις βροχερές μέρες

Και μάντεψε: Αν ανήκεις στις γυναίκες που έχουν από φυσικού τους σκούρα ή πολύ ανοιχτά ξανθά μαλλιά, τότε μπορείς να φωτίσεις ακόμα περισσότερο το χρώμα τους με μια ζεστή, golden blond απόχρωση που θα “ζεστάνει” το look σου ενώ δεν θα φαίνεται παράταιρη για την εποχή.

Η τέλεια επιλογή αν θες να ανανεώσεις το χρώμα σου για το φθινόπωρο αλλά δεν θες να το παρακάνεις με μια πλατινέ απόχρωση. Απεναντίας, θες τα μαλλιά σου να θυμίζουν και λίγο καλοκαίρι, χωρίς να χαθούν οι ισορροπίες με τις αποχρώσεις.

Πρόκειται για ένα ξανθό που έχει ως βάση του το natural golden χρώμα ενώ διανθίζεται με χρυσαφί-χάλκινες ανταύγειες στα μήκη των μαλλιών. 

Δες στις φωτογραφίες τι εννοούμε και πώς δείχνει το συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών:

 

Πηγή: Madame Figaro, Missbloom

Φωτογραφία: instagram / @oliviapalermo

Διάβασε ακόμη