Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Αυτή είναι η ιστορία πίσω από τις υπέροχες αφέλειες της Daisy Edgar-Jones

Oι αφέλειες ήταν συνέπεια ενός ρόλου που ήθελα πολύ και δεν κατάφερα να πάρω”, είπε η πρωταγωνίστρια της σειράς “Normal People” σε τηλεοπτική εκπομπή.

Μία αναζήτηση στο google με τη φράση “Daisy Edgar-Jones fringe” αρκεί για να καταλάβει κανείς πόσο διάσημες έγιναν οι αφέλειες της ηθοποιού μετά τη την τηλεοπτική σειρά “Normal People”.

Η Βρετανίδα ηθοποιός εντυπωσίασε με την ερμηνεία της πλάι στον Paul Mescal στην τηλεοπτική μεταφορά του επιτυχημένου, ομότιτλου, μυθιστορήματος της Sally Rooney στο BBC. Όπως εξηγεί η ίδια η επιτυχία της οφείλεται (και) στις αφέλειές της που είναι φυσικά το σήμα κατατεθέν της. Πώς όμως αποφάσισε να υιοθετήσει το συγκεκριμένο κούρεμα;

Η Edgar-Jones βρέθηκε καλεσμένη πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή “Tonight with Jimmy Fallon” και εξήγησε πως οι αφέλειες ήρθαν έπειτα από μία απόρριψη που είχε σε ένα casting. “Είναι τόσο αστείο γιατί οι αφέλειες ήταν συνέπεια ενός ρόλου που ήθελα πολύ και δεν κατάφερα να πάρω. Ήμουν τόσο λυπημένη και σκέφτηκα ‘Ωραία, θα κάνω μια αλλαγή, θα κόψω τα μπροστινά μαλλιά μου’. Το κούρεμα υποτίθεται θα λειτουργούσε ως ένας μηχανισμός για να νιώσω καλύτερα. Λίγο αργότερα όμως μου χάρισε τον ρόλο της Marianne στη σειρά “Normal People”.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφίες: Instagram/ @daisyedgarjones

Διάβασε ακόμη