Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Αυτά είναι τα τρία χειρότερα ζώδια για σχέση

Μάθε ποια ζώδια δεν κάνουν για δέσμευση.

Κανείς δεν θέλει να μείνει μόνος του, και αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι, όταν δεν βρίσκονται σε σχέση, αναζητούν το άλλο τους μισό.

Προτού όμως ξεκινήσεις να βγαίνεις ραντεβού δες παρακάτω τα τρία ζώδια που δεν φημίζονται για σχέση.

Διάβασε ακόμη – Σχέσεις on/off: Οι λόγοι που δεν σε αφήνει ενώ δεν σε θέλει πια

Παρθένος

Οι Παρθένοι, εκτός από ψυχαναγκαστικοί, είναι τρομερά ανασφαλείς και ζηλιάρηδες. Αν και στην αρχή της σχέσης τους είναι γοητευτικοί και θα κάνουν τα πάντα για να περάσει καλά το ταίρι τους στη συνέχεια φανερώνουν τον αληθινό τους εαυτό. Προσπαθούν να έχουν το πάνω χέρι στη σχέση και πολλές φορές γίνονται έντονα κτητικοί. Ένα ακόμη αρνητικό τους είναι ότι γίνονται απίστευτα ευέξαπτοι ακόμη και για τον πιο ασήμαντο λόγο. Συνήθως ξεστομίζουν πράγματα χωρίς να το σκεφτούν δεύτερη φορά με αποτέλεσμα να πληγώνουν τον σύντροφό τους.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι ρομαντικοί, σοβαροί, ευαίσθητοι και συμπονετικοί. Δείχνουν ωστόσο να βρίσκονται σε έναν δικό τους κόσμο γεγονός που τους οδηγεί να αποφεύγουν τα αληθινά προβλήματα στη σχέση τους. Αν και δεν είναι απαραίτητα κτητικοί, η αληθινή αγάπη για εκείνους σημαίνει ότι θέλουν να έχουν από κοντά τον σύντροφό τους και ίσως αυτό πολλές φορές να είναι περιοριστικό. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και το ότι γκρινιάζουν πολύ εύκολα.

Ταύρος

Η σχέση με έναν Ταύρο είναι περίπλοκη. Από τα πιο εγωκεντρικά ζώδια καθώς έχουν την τάση να βάζουν τις δικές τους ανάγκες πάνω από των συντρόφων τους ενώ πολλές φορές εκνευρίζονται αν δεν δείξεις κατανόηση σε όσα σου ζητήσουν. Από την άλλη πλευρά ο Ταύρος είναι από τα πιο πιστά ζώδια. Αν καταλάβουν ότι είσαι το άλλο τους μισό θα σε αγαπήσουν αληθινά. Δύσκολη απόφαση.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη