Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα πιεστούν περισσότερο τον Αύγουστο

Παραδοσιακός μήνας αδειών, διακοπών και ξεκούρασης.

Για κάποια ζώδια το πλανητικό σκηνικό θα παρουσιάσει περισσότερες προκλήσεις και θα φέρει στο δρόμο τους μεγαλύτερες δυσκολίες που θα τα πιέσουν και θα τα βγάλουν εκτός “θερινής ραστώνης” και χαλαρής διάθεσης. Ας δούμε ποια είναι αυτά και ποιες είναι οι πλέον πιεστικές ημερομηνίες, ώστε να δώσουν την προσοχή που απαιτείται:

Δίδυμοι

Εσείς πιέζεστε τόσους μήνες τώρα που θα έλεγε κανείς ότι έχετε συνηθίσει πια! Και όμως, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι τον Αυγουστο θα υπάρχουν μέρες που οι 24 ώρες της μέρας και της νύχτας δεν θα σας φτάνουν! Ενώ οι άλλοι χαλαρώνουν, εσείς τρέχετε με θέματα της καριέρας σας, προσπαθώντας να ενισχύσετε τη δημόσια εικόνα σας. Σε αυτό το θέμα θα έχετε εύνοια μέχρι τις 10 Αυγούστου. Στα μέσα του μήνα προσέξτε και την οδηγική σας συμπεριφορά και τις κουβέντες που ανταλλάσσετε μέσα στο σπίτι σας με την οικογένειά σας γιατί δεν θέλει πολύ για να ανάψει το φυτίλι. Γύρω στις 20 με 22 Αυγούστου προσέξτε κάποια αρρώστια μέσα στο σπίτι σας, ή κάποια κακή επαγγελματική συμφωνία, καθώς υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν βλέπετε. Μετά τις 23 Αυγούστου, με την αναδρομή του κυβερνήτη σας Ερμή, αναγκαστικά θα πέσουν και οι ρυθμοί σας και δεν θα μπορείτε να κρατήσετε την ίδια απόδοση χωρίς να κάνετε λάθη.

Παρθένος

Και ξαφνικά αισθάνεστε ότι έχετε τόση ενέργεια, που όχι δεν μπορείτε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, αλλά ετοιμάζεστε  να κατακτήσετε όλους σας τους στόχους, μαζί και το Σύμπαν. Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου γενικά σας ευνοεί. Προς τα μέσα του μήνα είστε σαν να έχετε πιεί 3 κουτάκια ενεργειακά ποτά για πρωινό και κυριολεκτικά δεν μπορείτε να μείνετε σε μία θέση! Ο εκνευρισμός και η υπερκινητικότητα αυτή δεν βοηθάει την απόδοσή σας, ενώ έχει και κίνδυνο μικροατυχημάτων. Γύρω στις 20 με 22 Αυγούστου προσέξτε την φυσική σας κατάσταση, καθώς θα αισθανθείτε πρόσκαιρα αδύναμοι. Δώστε βάση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις με τους συντρόφους σας και με τους συνεταίρους σας (αν υπάρχουν), γιατί υπάρχει το σοβαρότατο ενδεχόμενο να τρέφετε αυταπάτες, ή να υπάρξει μία απόπειρα εξαπάτησης σε βάρος σας. Μετά τις 23 Αυγούστου με την αναδρομή του κυβερνήτη σας Ερμή, θα ρίξετε τους ρυθμούς σας και θα επενεξετάσετε όλες τις κινήσεις που κάνατε αυτό το διάστημα, καθώς κάποιες απο αυτές χρειάζονται αναθεώρηση.

Ιχθύες

Αισθάνεστε όχι απλώς πιεσμένοι, αλλά καταπιεσμένοι και εσείς δεν είστε φτιαγμένοι για τέτοιες καταστάσεις σκληρού ροκ! Όλο τον Αύγουστο έχετε την αίσθηση ότι γινεστε ο στόχος της οργής των άλλων που σας επιτίθενται. Πρέπει να ελέγξετε μήπως είναι δικός σας συσσωρευμένος θυμός, λόγω της πίσεης που δέχεστε,  που τον προβάλλετε πάνω στους άλλους και σας επιστρέφει. Το πρώτο δεκαήμερο είναι καλό για εκδρομές και αποδράσεις με τον σύντροφό σας, ή μέλη της οικογενείας σας. Γύρω στα μέσα του μήνα προσέξτε το πώς επικοινωνείτε με την σχέση σας για να μην οδηγηθείτε σε ρήξη. Γύρω στις 20 με 22 Αυγούστου προσέξτε τυχόν κριτική που μπορεί να δεχθείτε απο τη σχέση σας, είτε γιατί μπορει να υπάρξει παραόηση, είτε γιατι μπορεί να υποκρύπτει κάτι. Μετά τις 23 Αυγούστου,με την αναδρομή του Ερμή, θα ηρεμήσει η κατάσταση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα μπορείτε να διορθώσετε λίγο τα πράγματα.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: unsplash

Διάβασε ακόμη