Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Αβίαστη κομψότητα: Το καθημερινό hairstyle που θα σε κάνει να δείχνεις chic και stylish

Το εύκολο χτένισμα που υιοθετούν γνωστές fashionistas.

Της Έλενας Πέτρου

Στην καθημερινότητα μας, αναζητάμε συχνά ένα εύκολο, γρήγορο και παράλληλα σικάτο χτένισμα που θα μπορεί να γίνει το go-to μας. Υπάρχει ένα “viral” χτένισμα που έχει ήδη γίνει το αγαπημένο των fashion girls – το sleek bun. 

Διάβασε ακόμη – Skincare: Η φυσική μέθοδος που θα χαρίσει στο πρόσωπο σου εφέ lifting

Για κάποιους αυτό το χτένισμα αυτό μπορεί να παραπέμπει στα 90s, στη Y2K εποχή, για άλλους μπορεί να θυμίζει ένα κότσο μπαλαρίνας. Υιοθετήθηκε από πολλά κορίτσια του TikTok και το είδαμε και σε street style εμφανίσεις διασήμων αλλά και στις πασαρέλες πασίγνωστων οίκων.

Παρά την απλότητα του, πολλές διάσημες προσωπικότητες το δημιούργησαν φέτος για τις δικές τους εξόδους. Είναι ένα hairstyle το οποίο μπορεί να δημιουργηθεί πολύ εύκολα και γρήγορα. Με απλά βήματα ένα “bad hair day” μπορεί να διορθωθεί μέσα σε λίγα λεπτά. Δεν χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο styling ο κότσος αυτός και είναι ότι πιο βολικό στην καθημερινότητα σου. Τα μαλλιά δεν θα υποστούν κάποια ζημιά αφού μπορείς να το κάνεις χωρίς τη χρήση θερμότητας.

Διάβασε ακόμη – Old Money Bob: Το καρέ κουπ κούρεμα που θα δώσει ένα σοφιστικέ χαρακτήρα στο στιλ σου

Φαίνεται αβίαστο, χαλαρό και μπορείς να τοποθετήσεις τον κότσο όσο ψηλά θέλεις. Ανάλογα σε πιο σημείο θέλεις τον κότσο μπορείς να το πετύχεις χτενίζοντας τα μαλλιά προς τα πίσω. Μετέπειτα θα δημιουργήσεις μια αλογοουρά και θα στρίψεις τα μαλλιά τυλίγοντας τα στην βάση της. Μετέπειτα μπορείς να στερεώσεις και να βάλεις λακ ή τζελ της δικής σου επιλογής.

Είναι μια καθημερινή επιλογή για να αισθάνεσαι άνετα και να μην έχεις τα μαλλιά σου μπροστά στο πρόσωπο σου. Όποτε, με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα να δοθεί περισσότερη έμφαση στο μακιγιάζ. Όπως αποδείχτηκε, ο κότσος αυτός είναι τόσο ευέλικτος που σου επιτρέπει να τον αφήσεις και το βράδυ. Οι φουρκέτες είναι πολύ σημαντικές για να κρατήσουν το χτένισμα σταθερό.

Ευχαριστίες στην Έλενα Πέτρου, Instagram: @helena_petrou

Φωτογραφίες: Pinterest

Διάβασε ακόμη