Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023

Αστρολογικές προβλέψεις μέχρι και 1 Ιανουαρίου

Μετά από αρκετά χρόνια φαίνεται ότι όντως αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι για τους περισσότερους καλά!

Σημαντική εβδομάδα με ευχάριστες εκπλήξεις και πάθη. Στις 28 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα μας χαρίσει όμορφες στιγμές και σημαντικές επαφές ενώ η καλλιτεχνικότητα θα ανεβεί στο κόκκινο. Στις 29 του μήνα ο Ερμής αναδρομεί στο ζώδιο του Αιγόκερω φέρνοντας σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα μας αλλά και επαναπροσδιορίζοντας τελικά τις αποφάσεις μας για διάφορα θέματα καθημερινότητας. Η Σύνοδος την ίδια στιγμή της Αφροδίτης με τον Ερμή θα φέρει σημαντικές επανασυνδέσεις και έναν έρωτα για Καρκίνους – Αιγόκερους και Παρθένους. Στην Πρωτοχρονιά φαίνεται ότι τα πάθη παίζουν πρωτεύοντα ρόλο με την Αφροδίτη να είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Βόρειο δεσμό μας βοηθά για τη γέννηση σταθερών σχέσεων και καλών εμπειριών στην οικογένεια εκείνη την ημέρα.

Κριός

Εν μέσω Χριστουγέννων οι επαγγελματικές ευκαιρίες θα είναι πολλές και θα έχετε πάρα πολλές δυνατότητες να κάνετε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Είναι μία περίοδος σημαντικής ανανέωσης ενώ και μέσα στην καθημερινότητα σας σημαντικά και ευχάριστα πράγματα έρχονται από εδώ και στο εξής που θα σας αναστατώσουν θετικά και θα σας κάνουν να ξεπεράσετε κάθε κίνδυνο και ταλαιπωρία.

Ταύρος

Πραγματοποίηση σε σκοπούς και στόχους για αυτή την εβδομάδα με σημαντικές επαφές και επιτυχίες εκεί που δεν το περιμένατε. Είναι μία περίοδος σημαντικής ανόδου ενώ και η ψυχολογία σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σας τις οικονομικές καθότι μπορεί να κάνετε κάποιες βεβιασμένες κινήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε μπερδέματα και δυσκολίες.

Δίδυμοι

Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από σημαντικές ευκαιρίες στον τομέα των οικονομικών και πρέπει να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις και οικονομική βοήθεια από κάπου που το θεωρούσατε αδύνατο. Είναι περίοδος μεγάλης και θετικής ανατροπής στη ζωή σας ενώ μπορείτε αυτή την εβδομάδα να περιμένετε και η σεξουαλική σας ζωή να γίνει πιο πλούσια και σημαντική.

Καρκίνος

Μεγαλεπήβολα σχέδια σας ανοίγουν την όρεξη για να μπορέσετε να πετύχετε και να κάνετε αυτά που έχετε βάλει στο μυαλό σας. Είναι μία περίοδος μεγάλης επιτυχίας και ανόδου ενώ και ψυχολογικά θα μπορέσετε να κάνετε ένα σημαντικό και νέο ξεκίνημα. Επιτυχίες θα υπάρξουν στα θέματα σχέσεων με νέες γνωριμίες που θα σας εκπλήξουν και θα σας κάνουν τη ζωή πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

Λέων

Περίοδος σημαντικών εξελίξεων στη δουλειά. Αυτή η εβδομάδα θα σας δώσει απίστευτη δύναμη και ενέργεια για να μπορέσετε να κατακτήσετε τους στόχους σας και γενικά θεωρείτε μία περίοδος προσωπικής επιτυχίας και ανάπτυξης. Θα πρέπει να θυμάστε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπορέσετε να βρείτε μία δουλειά ενώ και η υγεία σας θα είναι από εδώ και στο εξής σε πολύ καλύτερο επίπεδο.

Παρθένος

Πολύ έντονη και ερωτική αυτή η περίοδος για εσάς. Θα μπορέσετε να κάνετε πολλές και σημαντικές σχέσεις ενώ ευνοείστε και για να προχωρήσετε σε ένα γάμο ή σε μία κίνηση που γενικά θα σοβαρέψει τις προοπτικές στις σχέσεις σας. Περίοδος ιδιαίτερα σημαντική για να κατακτήσετε τους στόχους σας ενώ και προσωπικά θα νοιώσετε ιδιαίτερα καλά με έναν αέρα ανανέωσης να σας αναστατώνει και να σας κάνει να θέλετε να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας.

Ζυγός

Περίοδος κατάκτησης των σκοπών και στόχων σας. Θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά και σημαντικά πράγματα στη ζωή σας ενώ και μέσα στο σπίτι θα μπορέσετε να ηρεμήσετε. Αν σας ενδιαφέρει μία μετακόμιση η αλλαγή μέσα στο σπίτι τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να αρχίσετε να δουλεύετε προς αυτή την κατεύθυνση. Στη δουλειά σας θα έχετε καινούριες προοπτικές και μία νέα εργασία φαίνεται να έρχεται που θα σας κάνει πολύ δημιουργικούς.

Σκορπιός

Καινούριες οι προοπτικές στη δουλειά με σημαντικές συζητήσεις που θα σας κάνουν να αποκτήσετε ξανά τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Θεωρείτε μία περίοδος ιδιαίτερα ζωντανή με ευχάριστες προοπτικές και δυνατότητες εξέλιξης. Είναι μια περίοδος ανάσας και επαγγελματικής επιτυχίας αλλά την ίδια στιγμή και η ερωτική σας διάθεση αυτή την εβδομάδα θα είναι τρομερά καλή και θα έχετε επιτυχία σε καινούριες γνωριμίες και επαφές.

Τοξότης

Τώρα ήρθε η ώρα της οικονομικής αλλαγή που περιμένατε αυτή η εβδομάδα θα σας κάνει να χαρείτε ιδιαίτερα στην καθημερινότητα σας και όχι μόνο. Περίοδος σημαντικών επιτυχιών και ευκαιριών ενώ και στα θέματα σχέσεων και έρωτα θα νοιώσετε ιδιαίτερα ευλογημένοι. Μεγάλη επιτυχία σε οικονομικά όμως θέματα και θα πρέπει να δοκιμάσετε τη τύχη σας σε τυχερά παιχνίδια αλλά και σε επενδύσεις που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Αιγόκερως

Τώρα ήρθε η στιγμή να λάμψετε. Νέες σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο που θα σας κάνουν να ευτυχήσετε και να δημιουργήσετε ένα νέο πλαίσιο στη ζωή σας. Από την άλλη είναι μία φανταστική περίοδος για να καταφέρετε να γνωρίσετε κόσμο και για δουλειά. Όσοι ενδιαφέρεστε για μία επανασύνδεση είναι η κατάλληλη εβδομάδα να το προσπαθήσετε ενώ και όσοι θέλετε να επιστρέψετε σε μία παλιά σας δουλειά και πάλι θεωρείτε τώρα η κατάλληλη στιγμή να προσπαθήσετε.

Υδροχόος

Καινούριος αέρας μπαίνει στη ζωή σας. Κυρίως φτιάχνει η ψυχολογία σας και μπορείτε να χαλαρώσετε μακριά από ταλαιπωρίες και προβλήματα. Είναι τώρα η στιγμή για να νοιώσετε δυνατοί και αποφασιστικοί ενώ την ίδια ώρα κάποια απωθημένα σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Θεωρείτε μία περίοδος μεγάλης ανάσας από τις δυσκολίες και τις ταλαιπωρίες του παρελθόντος και αυτό το διάστημα θα νοιώσετε ότι επιτέλους ανοίγουν οι προοπτικές για θέματα οικονομικής φύσεως

Ιχθύες

Με σημαντικές βελτιώσεις στα οικονομικά σας ξεκινάει αυτή τη εβδομάδα που θα σας κάνει να χαρείτε και να ηρεμήσετε μετά από αρκετές δύσκολες καταστάσεις και πιέσεις. Αυτή η εβδομάδα σας κάνει πολύ πιο κοινωνικούς και θα έρθετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι γιορτές όμως θα σας βοηθήσουν αυτή τη φορά να γνωρίσετε και καινούριους ανθρώπους αλλά και να μπορέσετε να εκφράσετε τις ευαισθησίες σας με σωστό και παραγωγικό τρόπο. Είναι μία εβδομάδα χαράς και προσωπικής ικανοποίησης και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το ρισκάρετε και λίγο και θα δείτε θα σας βγει.

Από τον Χρήστο Άρχο

Πηγή: www.christosarchos.gr

Διάβασε ακόμη