Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Αστρολογικές προβλέψεις (30/08)

Απρόοπτα γεγονότα και ψυχολογικές διακυμάνσεις.

Σήμερα, νωρίς το πρωί, περί τις 06:04’πμ, η Σελήνη, από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό στον Ταύρο σε θέση πτώσης, στην 23ο.04’. Είναι μια όψη έντασης, η οποία δημιουργεί αντιδραστικότητα, νεύρα και ανασφάλεια.  Αργότερα, στις 10:38’πμ η Σελήνη θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με το Βόρειο Δεσμό στον Κριό, στην 25ο.58’. Θα έχουμε τη διάθεση να ενταχθούμε μέσα σε ομάδες και να διεκδικήσουμε από κοινού τα συμφέροντά μας.

Στις 16:57’, η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα προετοιμάσει το έδαφος για την αυριανή Πανσέληνο. Στις 22:33’  θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Κρόνο στους Ιχθείς στην 3ο.34’R (ανάδρομο). Είναι μία δύσκολη όψη, η οποία προκαλεί συναισθήματα απαισιοδοξίας, μοναξιάς και εγκατάλειψης.

Κριός:

Εσείς, τις πρώτες πρωινές ώρες θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας θέματα. Αργότερα θα κάνετε πολλές συναντήσεις με ομάδες ανθρώπων, με τους οποίους έχετε κοινά συμφέροντα, θέτοντας νέους στόχους. Το βράδυ μπαίνετε σε διαδικασία περισυλλογής και ενδοσκόπησης.

Ταύρος:

Για σας, η μέρα ξεκινά με ένταση στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Κατά τη διάρκεια της ημέρα θα έχετε κάποιες παρασκηνιακές συναντήσεις με ομάδες ανθρώπων, με τους οποίους έχετε κοινούς στόχους. Προς το τέλος της ημέρας είναι πιθανό να δεχθείτε τη στήριξη ενός ισχυρού προσώπου από το κοινωνικό σας περιβάλλον.

Δίδυμοι:

Εσάς, αρχικά, σας απασχολεί ένα ταξίδι το οποίο θέλετε να κάνετε και ίσως ξαφνικά να προκύψει ένα εμπόδιο. Αργότερα θα έχετε πολλές συναντήσεις με ομοϊδεάτες, προκειμένου να προωθήσετε τους σκοπούς σας. Το βράδυ σας πιέζουν τα επαγγελματικά σας ζητήματα.

Καρκίνος:

Εσείς σήμερα θα έχετε πολλές συζητήσεις με θέμα κάποιες οφειλές που σας πιέζουν. Στις συναδελφικές σας σχέσεις αυτή την περίοδο υπάρχουν εντάσεις και προστριβές. Προς το βράδυ αλλάζει το κλίμα και επικεντρώνεστε στην οργάνωση ενός ταξιδιού που θέλετε να κάνετε.

Λέων:

Για σας, η ημέρα ξεκινά με ένταση. Κάποια απρόοπτα γεγονότα στον επαγγελματικό σας χώρο εξαιτίας ενός συνεργάτη, θα σας προκαλέσουν αναστάτωση. Μία διαφωνία θα υπάρξει ανάμεσα σ’ εσάς και στο σύντροφο σας για ένα ταξίδι το οποίο θέλετε να κάνετε. Στο τέλος της ημέρας σας απασχολούν οι οικονομικές οφειλές, οι οποίες σας αγχώνουν.

Παρθένος:

Εσείς σήμερα πιθανό να αναγκαστείτε να ακυρώσετε ένα ταξίδι, λόγω εργασιακών υποχρεώσεων. Κάποια χρήματα τα οποία οφείλετε στην εφορία σας πιέζουν και σας δημιουργούν ανασφάλεια. Ψυχραιμία χρειάζεται να δείξετε τις βραδινές ώρες, διότι θα υπάρξει ένταση με το σύντροφο και τους συνεργάτες σας.

Ζυγός:

Νωρίς το πρωί, έντονα θα σας απασχολήσει ένα φορολογικό ζήτημα, το οποίο όμως θα έχει αίσια κατάληξη. Κάποια διαφωνία θα υπάρξει με μία ομάδα συνεργατών σας, η οποία όμως θα είναι δημιουργική. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και διαφυλάξτε την υγεία σας.

Σκορπιός:

Η μέρα αρχίζει με ένταση στο οικογενειακό σας περιβάλλον, ενώ δε θα λείψουν τα απρόοπτα γεγονότα με τους συνεργάτες σας. Προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζετε με τους συναδέλφους σας, στο χώρο της εργασίας σας, επηρεάζουν την ψυχολογία σας, με αποτέλεσμα να είστε νευρικοί με τους οικείους σας. Το βραδάκι επιζητάτε την παρέα του ερωτικού σας συντρόφου.

Τοξότης:

Εσείς, αρχικά θα έχετε πολλές συζητήσεις με στενούς φίλους για ένα εργασιακό σας θέμα, το οποίο σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, προκαλώντας συνεχώς αναστάτωση. Αργότερα θα έχετε συναντήσεις με μία ομάδα ανθρώπων, προκειμένου να προωθήσετε τα σχέδια σας. Προσοχή τις βραδινές ώρες, διότι θα υπάρξει ένταση με την οικογένειά σας.

Αιγόκερως:

Εσείς σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ξοδέψετε χρήματα για σας και το σύντροφο σας. Προσέξτε όμως τις σπατάλες και τις υπερβολές. Ένταση θα προκύψει στο οικογενειακό σας περιβάλλον, εξαιτίας πολλών εξόδων. Στο τέλος της ημέρας θα έχετε συναντήσεις με στενούς φίλους.

Υδροχόος:

Τα απρόοπτα γεγονότα και η αναστάτωση στο οικογενειακό σας περιβάλλον συνεχίζονται. Μέσα στη μέρα, πιθανό να αποφασίσετε να κάνετε μία μικρή εκδρομή, με ένα σύλλογο στον οποίο συμμετέχετε. Τα οικονομικά σας ζητήματα, σας ταλαιπωρούν και χρήζουν της προσοχής σας.

Ιχθύες:

Νωρίς το πρωί θα έχετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι και να εξετάσετε γεγονότα των προηγούμενων ημερών, διότι αισθάνεστε ότι έχει αλλάξει ο τρόπος σκέψης σας. Αργότερα, θα έχετε κάποιες παρασκηνιακές συζητήσεις με μία ομάδα ανθρώπων, με σκοπό να προωθήσετε τα οικονομικά σας ζητήματα. Το βράδυ θα έχετε σοβαρούς προβληματισμούς για θέματα, τα οποία αφορούν εσάς και την πορεία της ζωής σας.

Από την Άννα Αλεξανδρινού.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: unsplash

Διάβασε ακόμη