Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (29/11)

Εναλλαγές και διακυμάνσεις.

Σήμερα στις 6:00 το πρωί, η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων θα σχηματίσει ακριβείας όψη χιαστί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στην 28ο27’ προκαλώντας μας συναισθηματικά διλήμματα και ένταση. Στις 8:55 η Σελήνη αποχαιρετά το ζώδιο των Διδύμων και εισέρχεται στο ζώδιο κυβέρνησης της, τον Καρκίνο, δημιουργώντας μας τη διάθεση να φροντίσουμε τους αγαπημένους μας και να ασχοληθούμε με το σπίτι.

Περί της 10:52 πμ, η Σελήνη από τον Καρκίνο θα συναντήσει τον Κρόνο στους Ιχθύς με όψη τριγώνου στη 1ο03’, παρέχοντας μας τη δυνατότητα να εργασθούμε με σύνεση, προκειμένου να φέρουμε εις πέρας δύσκολες υποθέσεις. Γύρω στις 15:44, η Σελήνη θα σχηματίσει όψη χιαστί με τον Άρη στον Τοξότη στην 3ο40’, καλλιεργώντας ένα κλίμα προστριβών και διασπάσεων. Στις 22:22 μμ, η Σελήνη θα συναντήσει τον Δία στον Ταύρο ανάδρομο, με όψη εξάγωνου. Θα έχουμε τη διάθεση να βρεθούμε με τους οικείους μας, να μαγειρέψουμε και να διασκεδάσουμε.

Κριός : Η μέρα αρχίζει με ένταση, εξαιτίας μίας επαγγελματικής συμφωνίας. Προβλήματα στο χώρο του σπιτιού σας προκαλούν εσωστρέφεια. Από το μεσημέρι και μετά πιθανότατα να έχετε μία είδηση από τους οικείους σας για κάποιο δικαστικό ζήτημα. Το βράδυ ίσως προκύψει μία πρόταση για ένα ακίνητο, η οποία θα σας βοηθήσει οικονομικά.

Ταύρος : Οικονομικά ζητήματα τα οποία αφορούν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες θα σας απασχολήσουν τις πρωινές ώρες. Αργότερα θα συναντήσετε ένα ισχυρό άτομο του ευρύτερου περιβάλλοντος σας, με σκοπό να κλείσετε μία συμφωνία. Το μεσημέρι ίσως να μην προχωρήσει ένα φορολογικό ζήτημα, όπως αναμένατε και το βράδυ θα έχετε τη διάθεση να βρεθείτε με τους συγγενείς σας.

Δίδυμοι : Νωρίς το πρωί αγχώνεστε για κάποιες οφειλές σας, οι οποίες εκκρεμούν. Πιθανότατα να προκύψουν έξοδα εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το μεσημέρι θα υπάρξει ένταση με τους συνεργάτες σας για οικονομικά θέματα. Το βράδυ ίσως θελήσετε να κάνετε κάποιες παρασκηνιακές συζητήσεις, προκειμένου να προωθήσετε τα συμφέροντά σας.

Καρκίνος : Αρχικά θα θελήσετε να μείνετε μόνοι, εστιάζοντας στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αισθάνεστε ότι με την πάροδο του χρόνου μεταμορφώνονται, προκαλώντας σας ένταση. Αργότερα η διάθεση σας ανεβαίνει. Ίσως σκεφτείτε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι. Το μεσημέρι δυσκολίες θα υπάρξουν στον εργασιακό σας χώρο, ενώ το βράδυ θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους.

Λέων : Νωρίς το πρωί ίσως έχετε μία είδηση από φιλικό σας πρόσωπο για την εργασία σας, η οποία σας στρεσάρει. Είναι μία μέρα κατά την οποία διακατέχεστε από εσωστρέφεια. Θα σας απασχολήσουν οι οικονομικές υποχρεώσεις, οι οποίες σας πιέζουν. Θα προσπαθήσετε να κάνετε παρασκηνιακές κινήσεις, ώστε να προωθήσετε τα σχέδια και την καριέρα σας.

Παρθένος : Η μέρα ξεκινά με προβληματισμό γύρω από ένα επαγγελματικό ταξίδι. Περί τις 9:00 πμ θα έχετε συζητήσεις με άτομα του κοινωνικού σας χώρου για μία συνεργασία και θα προκληθεί ένταση. Δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε επίσης με τους οικείους σας, λόγω ενός ακινήτου. Το βραδάκι χαλαρώνετε και αποζητάτε την παρέα του συντρόφου σας.

Ζυγός: Το πρωί ίσως να έχετε μία είδηση για ένα ταξίδι, το οποίο θα προκαλέσει προστριβές με τους οικείους σας. Ζητήματα εργασιακά και καριέρας σας πιέζουν αρκετά και προκαλούν ένταση και νευρικότητα στις επικοινωνίες σας. Το βράδυ προσπαθείτε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Σκορπιός: Εσάς αρχικά θα σας απασχολήσει μια επενδυτική συμφωνία που θέλετε να κλείσετε με ένα ισχυρό πρόσωπο. Μετά τις 11 πμ ίσως να χρειαστεί να κάνετε ένα ταξίδι προκειμένου να προωθήσετε τα σχέδια σας, αλλά να πιεστείτε λόγω αυξημένων εξόδων. Το βράδυ θα επιδοθείτε σε υπερβολές με τον-την σύντροφό σας.

Τοξότης: Για σας, η μέρα αρχίζει με ένταση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις λόγω οικονομικών θεμάτων. Αργότερα ίσως προκύψει ένα φορολογικό ζήτημα, το οποίο θα αφορά ένα ακίνητο και να αγχωθείτε. Το βράδυ επικεντρώνεστε στις αυξημένες εργασιακές υποχρεώσεις, οι οποίες όμως σας αποζημιώνουν.

Αιγόκερως: Εργασιακά διλήμματα θα αντιμετωπίσετε τις πρωινές ώρες. Μετά τις 11 πμ θα υπάρξουν διαφωνίες με τους συνεργάτες σας, λόγω ενός συμβολαίου. Αισθάνεστε ψυχολογικά και σωματικά κουρασμένοι από τις εντάσεις που προκύπτουν. Το βράδυ προσπαθείτε να αποσυμπιεστείτε και να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας. 

Υδροχόος: Ενδεχομένως νωρίς το πρωί να έχετε μία είδηση, από την οποία θα σας αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο το οποίο υπήρχε καιρό. Μετά τις 11 πμ, η προσοχή σας στρέφεται στα εργασιακά – οικονομικά ζητήματα τα οποία σας ταλαιπωρούν. Από το μεσημέρι και μετά θα συζητήσετε τα θέματα που σας απασχολούν με φίλους και την οικογένεια σας.

Ιχθύες: Με ένταση ξεκινά η μέρα μεταξύ υμών και των οικείων σας, λόγω κάποιων ατόμων του ευρύτερου περιβάλλοντός σας. Αργότερα η διάθεση σας ανεβαίνει και εργάζεστε με υπευθυνότητα προς την επίτευξη των στόχων σας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας αυξάνονται οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και το βράδυ σας βρίσκει παρέα με στενούς φίλους.

Άννα Αλεξανδρινού

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη