Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Αστρολογικές προβλέψεις (29/09)

Ξαφνικά πάθη και επιθυμίες για αλλαγές.

Πανσέληνος στις 11:57΄ στην 06ο Κριού σήμερα στον άξονα Κριού -Ζυγού, άξονας του Εγώ και οι Άλλοι . Θέματα σχέσεων θα μας απασχολήσουν. Μέσα από αναθεωρήσεις θα γίνουν  ξεκαθαρίσματα. Θα επικρατεί κλίμα εντάσεων μέσα από τις οποίες θα επέλθουν ρήξεις κλείνοντας αρκετοί κύκλοι και επιτρέποντας χώρο στο άνοιγμα νέων. Την επιρροή της Πανσελήνου θα δεχθούν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού: Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί – Αιγόκεροι του Α΄ δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες και Ωροσκόπο στο Α΄ δεκαήμερο.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα στην 22ο σχηματίζει όψη τετραγώνου ακριβείας με τον Ουρανό στον Ταύρο σήμερα, και μας πληροφορεί για απρόσμενες και ξαφνικές ανατροπές στις ερωτικές μας σχέσεις και σε σχέσεις συνεργασιών. Καταστάσεις που θα φέρουν σύγχυση και νευρικότητα, η οποία θα οδηγήσει σε ρήξεις. Την επιρροή της όψης θα δεχθούν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού: Ταύροι – Λέοντες – Σκορπιοί – Υδροχόοι του Γ΄ δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες και Ωροσκόπο σε αυτό το δεκαήμερο.

ΚΡΙΟΣ

Δυναμικά ξεκινάει η μέρα σας, καθώς ενισχύεται η ενεργητικότητά σας, και δυναμιτίζεται η έμφυτη ανάγκη σας να πρωτοστατήσετε αφήνοντας την υπογραφή σας σε κάθε σας δράση. Θα χρειαστεί να ελέγξετε την ένταση καθώς και νευρικότητα που θα αισθάνεστε, και να μην  επιτρέψετε να παρασυρθείτε μέσα από παρορμητική δράση, καθώς δείχνει να θέλετε να κάνετε ένα γενικό ξεκαθάρισμα στην έως τώρα σύσταση των σχέσεων σας. Αντιπαραθέσεις θα λάβουν χώρα, και αρκετές συγκρούσεις, με σύντροφο και συνεργάτες αν δεν καταφέρετε να κυριαρχήσετε με λογική στα πάθη των θέλω σας. Δείχνει πιθανή μια ερωτική γνωριμία, με καλές προοπτικές, να συμβαίνει ξαφνικά μέσα στους  κύκλους που κινείστε, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σας, και ακόμα, με προοπτική να αποδώσει οικονομικά οφέλη.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα καθημερινότητας δείχνουν να σας απασχολούν σήμερα και η ψυχολογία σας δεν δείχνει να είναι στα καλύτερα δυνατά επίπεδα. Όσοι είχαν κάποιο θέμα με την υγεία τους δείχνει να ξεπερνιέται, οι υπόλοιποι ίσως αποφασίσουν μια αλλαγή στις διατροφικές τους συνήθειες, θωρακίζοντας την. Ξαφνικά γεγονότα θα φέρουν εντάσεις και συγχίσεις, τόσο σε συντροφικό επίπεδο όσο και μέσα στο γενικότερο  οικογενειακό σας πλαίσιο.  Προσοχή λοιπόν στις αντιδράσεις σας καθώς δείχνει να χάνετε την υπομονή σας, και να γίνεστε αδιάλλακτοι με τους άλλους , γεγονός που θα σας οδηγήσει στην λήψη λάθος αποφάσεων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με δημιουργική διάθεση ξεκινάει η μέρα σας και με αυθόρμητη ενέργεια θέλετε να μεταδώσετε την όμορφη διάθεσή σας σε συντρόφους και φίλους περνώντας χρόνο μαζί τους. Θα έχετε την ευκαιρία για επαφές με καλούς φίλους που θα ενισχύσουν την καλή σας διάθεση. Φροντίστε παράλληλα να δείχνετε την απαραίτητα κατανόηση στους άλλους αποφεύγοντας έτσι τάσεις νευρικότητας που θα σας προκαλούσε η ανάγκη να κυριαρχήσετε. Οι  υποθέσεις σας προχωρούν με ευκολία σήμερα και οι επικοινωνίες σας αρκετές και με καλές διαθέσεις. Αρκετά πιθανό να έρθετε σε επαφή με άτομα που θα παρουσιάζουν επαγγελματικό ενδιαφέρον, ή ακόμα να σας ξυπνήσουν ξαφνικά υποσυνείδητους φόβους ή ενοχές. Ευκαιρία να μεταβείτε σε κοντινό προορισμό, είτε επαγγελματικού ενδιαφέροντος ή απλά για αναψυχή .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια πίεση ίσως νιώθετε σήμερα, που σας κάνει κυκλοθυμικούς, μέσα από αποφάσεις που δείχνει να θέλετε να πάρετε σε θέματα καριέρας καθώς και σε υποθέσεις που αφορούν την οικογένειά σας. Ελέγξετε λίγο την ψυχολογία σας, για να αποφευχθούν  εντάσεις με άτομα τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο όσο και στον οικογενειακό. Ένα  ξαφνικό οικονομικό έσοδο δείχνει να σας δοθεί σήμερα από άτομο του φιλικού σας κύκλου.

ΛΕΩΝ

Αρκετές επικοινωνίες και μετακινήσεις σας επιφυλάσσει η μέρα, οι οποίες σας φέρνουν σε επαφή με αδέρφια και οικείους σας, και νιώθετε πραγματικά όμορφα μέσα από την γενικότερη διάθεσή σας να δραπετεύσετε από την ρουτίνα της καθημερινότητάς σας. Νιώθετε όμορφοι και γοητευτικοί καθώς φροντίζετε ιδιαίτερα την εξωτερική σας εμφάνιση, και αυτό αντανακλάται και στους γύρω σας, εισπράττοντας τον θαυμασμό τους. Δεν αποκλείεται είτε να αποφασίσετε ξαφνικά μια επαγγελματική στροφή ή ακόμα κάποιο γεγονός να σας βάλει σε αυτήν την διαδικασία. Κάποια οικογενειακά έξοδα πιθανό να προκύψουν σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χρειάζεται να διαχειριστείτε λίγο την ψυχολογία σας σήμερα καθώς ανασφάλειες και φοβίες σας κατακλύζουν και αναζητάτε την αναπτέρωση του ηθικού σας. Διεκδικείτε και προασπίζετε όσα πιστεύετε πως σας ανήκουν και ζητάτε επιβεβαιώσεις από ανθρώπους  σας. Εάν δεν προσέξετε θα οδηγηθείτε σε οριστικές ρήξεις. Θέματα οικονομικά θα σας απασχολήσουν και ιδιαίτερα όσα σας συνδέουν με τρίτους. Μια ανεπάντεχη γνωριμία, ακόμα συνάντηση με γνωστό σας θα μπορούσε να σταθεί αιτία μέσω της βοήθειας που θα κληθείτε να του προσφέρετε να αλλάξει την γενικότερη διάθεσή σας σήμερα μέσα από οπτικές έξω από στενά πλαίσια.

ΖΥΓΟΣ

Σχέσεις συντροφικές και συνεργατών μπαίνουν στο στόχαστρο για εσάς, αναμετρήσεις μέσα από διάθεση μιας γενικής αναθεώρησης και ξεκαθαρίσματος σας καθιστά ιδιαίτερα ευαίσθητους και ευερέθιστους. Νιώθετε να θέλετε να κλείσετε κάποιους κύκλους στην ζωή σας, με διάθεση την έναρξη νέων. Προσοχή λοιπόν διότι η μέρα επιφυλάσσει συγκρούσεις και εντάσεις μέσα από την δική σας διάθεση. Προσοχή ιδιαίτερη μέσα στους κύκλους που κινείστε σήμερα, στην περίπτωση ξαφνικής ευκαιρίας που αφορά σε δανειοδότηση – επενδυτική προσφορά, διότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ζημιωθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δείχνει να σκέφτεστε έντονα σήμερα, να κάνετε  κάποιες αλλαγές στις έως τώρα  καθημερινές σας συνήθειες. Σας βρίσκει η μέρα μέσα σε μια γενικότερη διάθεση, εσωτερικής ανασκόπησης, μνήμες σας ξυπνούν, φοβίες, ενοχές, και προσπαθείτε να διαχειριστείτε όλη αυτήν την ψυχική σας ενέργεια. Αποκαλύψεις πιθανόν να σας γίνουν ξαφνικά, που θα φέρουν συγκρούσεις, με συντρόφους και συνεργάτες. Προσοχή σε ξαφνικές σπατάλες, παρασυρόμενοι μέσα από μια τάση σας για αγορές ακριβών αντικειμένων, που θα αποτελέσει αιτία εντάσεων με σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με ιδιαίτερη ρομαντική διάθεση σας βρίσκει η μέρα σήμερα, νιώθετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να μοιραστείτε μαζί του κάθε σας συναίσθημα. Για τους ελεύθερους δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία. Άλλωστε η μέρα υπόσχεται ιδιαίτερη κινητικότητα μέσα από αρκετές κοινωνικές επαφές. Μπορεί να προκύψει ξαφνικά μια ευκαιρία ενός ταξιδιού ξεφεύγοντας από την καθημερινή ρουτίνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σας απασχολούν ιδιαίτερα τα θέματα καριέρας και υποθέσεις οικογενειακές. Η ένταση, σας χαρακτηρίζει σήμερα και η ανησυχία. Κάποιες αλλαγές ή ακόμα και ξεκαθαρίσματα εάν επιθυμείτε να κάνετε καλό θα ήταν να τα αφήσετε για μια άλλη μέρα καθώς σήμερα δεν είναι ιδιαίτερα βοηθητική η ψυχολογία σας και το πιο πιθανό να οδηγηθείτε σε συγκρούσεις με πρόσωπα οικογενειακά και καριέρας. Μια νέα ερωτική γνωριμία δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή της εντελώς απρόσμενα, καθώς και κάποια υπάρχουσα σχέση να κλείσει ξαφνικά τον κύκλο της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την κρίση σας σήμερα δεν θα την χαρακτηρίζει η αντικειμενικότητα και αυτό σας καθιστά ευάλωτους στις μεταξύ σας σχέσεις. Αρκετές επικοινωνίες και επαφές με οικείους και συγγενείς ακόμα, καθώς και ευκαιρία σε έναν ταξιδιωτικό προορισμό που θα διευρύνει την οπτική σας και συμπληρώνοντας ευχάριστα την μέρα σας, φροντίστε να την εκμεταλλευτείτε. Θέματα ακίνητης περιουσίας και οικονομικές υποθέσεις θα κάνουν απρόσμενα την εμφάνισή τους, και οι συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με οικογενειακά πρόσωπα και συντρόφους, δύσκολα θα αποφευχθούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι οικονομικές σας υποθέσεις δείχνουν να απορροφούν το ενδιαφέρον σας σήμερα. Ένα αίσθημα να διεκδικήσετε και να αυξήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το εισόδημά σας. Θέματα κληρονομικά, δανειοδοτήσεις, υποθέσεις κεφαλαίων και επενδύσεων, και γενικά υποθέσεις οικονομικές που σας συνδέουν με τρίτους πιθανόν να λήξουν. Δείχνει να έχετε μια προσκόλληση σε ανθρώπους αγαπημένους σας, και προσπαθείτε να μονοπωλήσετε την προσοχή τους πράγμα που μπορεί να τους κουράσει, σήμερα. Δεν αποκλείεται ξαφνικά να εμπνευστείτε μια νέα ιδέα που να αφορά το εργασιακό σας, ικανή, να αλλάξει καθολικά την καθημερινότητά σας.

Από Marion Leon

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη