Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Αστρολογικές προβλέψεις (29/08)

Επεισοδιακές αλλαγές και σκληρές συνειδητοποιήσεις.

Η μέρα χαρακτηρίζεται από την αναδρομή του ουρανού, η οποία πρόκειται να φέρει μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε τα θέματα προσωπικής ελευθερίας και σκέψεις. Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να μπορέσουμε να είμαστε ελεύθεροι. Πολλές φορές πρέπει να κοιτάξουμε μέσα μας για να μπορέσουμε να βρούμε τη λύση και τις επόμενες μέρες. Αυτές οι λύσεις θα έρχονται επιτέλους στην επιφάνεια.

Κριός

Σημαντικές ανακατατάξεις θα έρθουνε σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας όποτε και θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί για να μην κάνετε κάποια γκάφα τελευταία στιγμή.

Ταύρος

Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα δεδομένα και να παλέψετε για αυτά τα οποία είναι έγκαιρα και σημαντικά και έτσι θα μπορέσετε να έχετε την επιτυχία που τόσο αναζητάτε.

Δίδυμοι

Επαναπροσδιορίσεις και αλλαγή ατζέντας που θα σας βοηθήσει να βρείτε την εσωτερική σας, ηρεμία και ισορροπία. Αποκαλύψεις για βρώμικα παιχνίδια πίσω από την πλάτη σας μπορεί να σας αναστατώσουν.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να αλλάξετε κάποιες καταστάσεις που αφορούν τις σχέσεις σας με φίλους και γνωστούς, ενώ ένας ξαφνικός έρωτας θα μπορούσε να έρθει από το παρελθόν.

Λέων

Μπορείτε να χαράξετε μια νέα πορεία στην επαγγελματική σας ζωή και να βρείτε τι έχει πάει λάθος αυτό τον καιρό. Είναι μια περίοδος προσωπικής επιτυχίας και επίτευξης στόχων, που όμως χρειάζεται ιδιαίτερη δουλειά.

Παρθένος

Ανατροπή σε θέματα με το εξωτερικό μπορεί να σας ενοχλήσει, ενώ φαίνεται ότι είναι μια περίοδος όπου θα σας προκαλέσει με νέες ευκαιρίες και ιδέες για να μπορέσετε να κάνετε καινούργια ξεκινήματα.

Ζυγός

Η μέρα μπορεί να έχει κάποιες ανατροπές για τα οικονομικά σας ζητήματα, όμως από την άλλη θα υπάρξει μια σημαντική λύση σε ένα νομικό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε εδώ και καιρό.

Σκορπιός

Ανατρέπεται επιτέλους τα γεγονότα στη ζωή σας και μπορείτε να περιμένετε μια καινούργια σχέση να έρθει. Σημαντική περίοδος για να μπορέσετε να εξελιχθείτε στα επαγγελματικά σας ζητήματα.

Τοξότης

Μην αφήσετε ανθρώπους να σας επηρεάσουν στην εργασία σας και να πάρετε τελικά λανθασμένες αποφάσεις. Ίσως θα πρέπει να προσέξετε λίγο περισσότερο την υγεία σας, καθότι βρισκόσαστε στα όρια της υπερκόπωσης.

Αιγόκερως

Δίνεται μια μάχη για να μπορέσετε να κλείσετε ένα δύσκολο κεφάλαιο που σας είχε ταλαιπωρήσει. Ένας ξαφνικός έρωτας θα μπορούσε να έρθει όχι μόνο σήμερα, αλλά γενικά τις επόμενες μέρες, οπότε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Υδροχόος

Μπορείτε τώρα να κάνετε σημαντικές αλλαγές, έτσι ώστε να μπορέσετε να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Οικονομικά, παρόλα αυτά θα αργήσουν να έρθουν τα αποτελέσματα που ζητάτε.

Ιχθύες

Κλείστε τώρα δύσκολα κεφάλαια που έχουν να κάνουν με υπογραφές και με συμφωνίες του παρελθόντος που δεν μπορούν να λειτουργήσουν πια. Προσοχή στο σπασμένο τηλέφωνο, καθότι μπορεί να δημιουργηθούν σήμερα παρεξηγήσεις.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη