Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (28/11)

Κοινωνικότητα και ρομαντισμός.

Η μέρα μας ξεκινά με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων προσδίδοντάς μας μια ανάλαφρη διάθεση, αναζητώντας το χιούμορ σε κάθε μας εμπειρία μέσα στην ημέρα, απελευθερωμένους από οποιαδήποτε αναστολή. Έντονη κοινωνικότητα λοιπόν και με μεγάλη ανάγκη να έρθουμε σε επαφή με τους άλλους και να διασκεδάσουμε παρέα , εύκολα να ξοδέψουμε χρήματα και να περιποιηθούμε και να φροντίσουμε για την ομορφιά μας. Διαδραστική μέρα καθώς οι επικοινωνίες μας θα είναι πολλές και οι μετακινήσεις επίσης, αρκετές φορές θα μας προλαμβάνουν τα γεγονότα και θα μας αλλάζουν το πρόγραμμα αφήνοντας στην μέση ότι ξεκινάμε.

 Το απόγευμα η Σελήνη θα συναντήσει την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού 22ο 56΄ σχηματίζοντας Τρίγωνο, απελευθερώνοντας τα συναισθήματά μας και χαρίζοντας την άνεση στην εκδήλωση τους. Αρμονία στις μεταξύ μας σχέσεις, κοινωνικότητα και όμορφες ερωτικές συναντήσεις. Την επιρροή της όψης θα δεχθούν τα Τρίτα δεκαήμερα των εκπροσώπων των ζωδίων του Αέρα: Δίδυμοι- Ζυγοί- Υδροχόοι καθώς Ωροσκόποι και προσωπικοί πλανήτες σε αυτές τις μοίρες.

Αργά το βράδυ συναντά από όψη Τετραγώνου ακριβείας τον Ποσειδώνα ανάδρομο 24ο 54΄ Ιχθύων, και θα ξυπνήσει παρελθοντικές μνήμες που θα μας φέρουν θλίψη και σύγχυση ενίοτε, και θα μας χαλάσει κάπως την διάθεση. Χρειάζεται λίγο προσοχή στον υπερβολικό συναισθηματισμό που θα έχουμε ο οποίος θολώνει αρκετές φορές την κρίση μας και μας κάνει επιρρεπείς σε εξαπατήσεις. Προσοχή θα πρέπει να δώσουμε σε οποιαδήποτε οικονομική μας συναλλαγή και στην κατανάλωση αλκοόλ επίσης.  Και εδώ θα επηρεαστούν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού: Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες -Ιχθύες.

Η επιρροή αναλυτικά στα 12 ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Αντιπροσωπευτική σας, δείχνει σήμερα να είναι η διάθεσή σας, καθώς αναζητάτε έντονα δράση μέσα στην μέρα σας. Σας δίνονται οι ευκαιρίες μέσα από αρκετές μετακινήσεις που θα χρειαστεί να κάνετε.  Ευκαιρίες για νέες επαφές ακόμα και φιλίες είτε μέσω της κοντινής σας κοινότητας, ακόμα και μέσα από τις επικοινωνίες σας τις διαδικτυακές. Θα προσέξετε τις αντιπαραθέσεις σε συντροφικό επίπεδο και συνεργατικό καθώς δείχνει να υπάρχει μια ένταση γενικότερα. Εάν εκμεταλλευτείτε την ιδιαίτερη γοητεία που εκπέμπετε σήμερα και την έντονη διαίσθησή σας θα αναγνωρίσετε εύκολα τα σημάδια και θα αποφύγετε αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια δόση ανασφάλειας δείχνει να αισθάνεστε σήμερα σε ότι αφορά την κατάστασή σας την οικονομική και τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Θέλετε περισσότερο από ποτέ να νιώσετε την συναισθηματική σταθερότητα μέσα από αυτούς τους τομείς. Δεν αποκλείετε μέσα από αυτήν σας την διάθεση να σκεφτείτε να κάνετε μια εργασιακή αλλαγή διοχετεύοντας την δημιουργικότητά σας κάπου αλλού που πιστεύετε πως θα εκτιμηθεί και θα αποδώσει οικονομικά καλύτερα. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή όμως στις επιλογές σας αυτές και να μελετήσετε καλά τις όποιες σας κινήσεις καθώς θα υπάρχει ένα κλίμα εξαπάτησης γύρω σας και πλάνης εκ  μέρους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονη η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε με τους άλλους και να εκφραστείτε σήμερα. Θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και κυκλοθυμικοί, στις αλληλοεπιδράσεις σας, καθώς θα αντιλαμβάνεστε τους γύρω σας, περισσότερο μέσα από το συναίσθημα παρά την λογική. Δημιουργικότητα και ερωτισμός αποπνέουν από μέσα σας και θα έχετε την ευκαιρία να εκφραστείτε μέσα από μια παιχνιδιάρικη διάθεση. Δημιουργικός χρόνος θα δοθεί για τους γονείς με τα παιδιά τους, και όσες ερωτικές σχέσεις δημιουργηθούν σήμερα θα εκπέμπουν στην ίδια με εσάς συχνότητα διάθεσης. Θα υπάρξουν ίσως μικρό-παρεξηγήσεις όσο αναφορά την εικόνα σας σήμερα ακόμα ειδικότερα με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου που θα μπορούσαν να σας φέρουν σε μεταξύ σας συγκρούσεις, οπότε φροντίσετε όσο μπορείτε να τις αποφύγετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα σαν να νιώθετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι, να νιώσετε ηρεμία και να ισορροπήσετε την ενέργειά σας. Είναι μια καλή μέρα να μείνετε σπίτι και να ασχοληθείτε με αυτό, ακόμα να εργαστείτε εάν σας το επιτρέπουν οι εργασιακές σας συνθήκες. Θα πρέπει να προσέξετε λίγο την διάθεσή σας καθώς δεν έχετε κέφια  για πολλά, και είναι εύκολο να έρθετε σε συγκρούσεις με άτομα της οικογένειάς σας. Κάποια έξοδα μπορεί να προκύψουν που να αφορούν το σπίτι. Το βραδάκι ίσως ανατρέξετε με νοσταλγία σε παλιές σχέσεις σας ερωτικές και φιλικές ακόμα, που νιώθατε ιδιαίτερα συναισθήματα και δέσιμο. Αρκετά υπερβατική η οπτική σας και σας κερδίζει την προσοχή οτιδήποτε αφορά τέχνη – μυστήριο και πνευματική φιλοσοφία.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα έχετε την διάθεση καθώς και την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με φίλους και ομάδες ανθρώπων που ανήκετε. Η γενικότερη κατεύθυνσή σας βέβαια θα είναι η ατομική  έκφραση ιδεών σας παρά η συλλογική. Ανταλλάσσετε ιδέες και απολαμβάνετε να μιλάτε για θέματα που σας αρέσουν. Θα έχετε την ευκαιρία μέσα από επικοινωνίες με αδέρφια και ανθρώπους κοντινής σας κοινότητας, και μικρές μετακινήσεις που θα προκύψουν, να επωφεληθείτε με κάποιον τρόπο. Κάποια χρήματα που μπορεί να σας επιστραφούν από μια εξυπηρέτηση που είχατε κάνει. Προσοχή θα χρειαστεί γενικά σε οικονομικά ζητήματα που σας συνδέουν με τρίτους καθώς το τοπίο θα είναι γενικά θολό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο επαγγελματικός σας τομέας και η δημόσια εικόνα σας είναι ζητούμενα για εσάς σήμερα. Θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι επάνω σε αυτά τα θέματα και θα επιθυμείτε την αναγνώριση για τα όσα έχετε καταφέρει. Σαν τα βλέμματα όλων να είναι επάνω σας, και το νιώθετε, γιαυτό φροντίστε η συμπεριφορά σας να είναι η πρέπουσα, γιατί είναι εύκολο να έρθετε σε συγκρούσεις με ανώτέρους σας, ιδιαίτερα όσοι νιώθουν μια δυσαρέσκεια για την επαγγελματική τους θέση, πράγμα που σήμερα μεγεθύνετε. Τα οικονομικά σας δείχνουν να είναι καλά, απλά προσέξετε μην παρασυρθείτε σε σπατάλες μέσα από μια ανάγκη να απολαύσετε πράγματα που σας αρέσουν. Θα μπορούσε αυτό να σας φέρει συγκρούσεις με σύντροφο. Γενικά διαφαίνεται κάποια απογοήτευση είτε από σύντροφο είτε από στενό συνεργάτη, μέσα από γεγονότα που θα συμβούν, που δείχνουν να σας φέρνουν μπροστά από συγκρούσεις.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα νιώθετε την ανάγκη να βγείτε από το πρόγραμμα της καθημερινής σας ρουτίνας, και να αναζητήσετε νέες εμπειρίες, να αλλάξετε παραστάσεις. Θα νιώθετε μια ανάγκη να κακομάθετε τον εαυτό σας και δεν θα θέλετε να του στερήσετε τίποτα. Επιμελείστε ιδιαίτερα την εμφάνισή σας, και πραγματικά θα δείχνετε ελκυστικοί στους γύρω σας καθώς και συνεργάσιμοι και φιλικοί. Δεν έχετε διάθεση να εργαστείτε και ίσως κάποιο άσχημο κλίμα στον εργασιακό σας χώρο να σταθεί αφορμή και δικαιολογία να απέχετε. Προσοχή λίγο σε αλλεργίες που θα μπορούσαν να εμφανιστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια συναισθηματική ανασφάλεια σας διακατέχει σήμερα σε όσα αφορούν οικονομικά που σας συνδέουν με τρίτους. Λίγο δραματικοί θα είστε σε αντιδράσεις και ιδιαίτερα κτητικοί. Μια υπόθεση δανείου ίσως σας απασχολήσει ακόμα κληρονομικά και σύνδεση σας με χρήματα συζύγου. Κάποιες υποθέσεις από αυτές ίσως κλείσουν και κάποιες να ξεκινήσουν. Αρκετές οικονομικές σας υποθέσεις δείχνει  να τις κινείτε παρασκηνιακά. Η ερωτική σας επιθυμία για βαθύτερη σύνδεση σήμερα,  θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια μυστική συνεύρεση. Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα την ρομαντική σας διάθεση καθώς εύκολα θα μπορούσατε να επενδύσετε σε έναν άνθρωπο που δεν είναι τίποτα από όσα εσείς θέλετε να φαντάζεστε. Λίγο περισσότερη προσοχή οι γονείς με παιδιά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σχέσεις συντροφικές καθώς και επιχειρηματικές δείχνουν να σας απασχολήσουν σήμερα. Θα μπορούσαν να προκύψουν θέματα για τα οποία θα πρέπει να συζητήσετε, και πραγματικά εάν δεν μπορείτε, να αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά, και να ακούσετε όσα έχουν να σας πουν, καλύτερα να το αφήσετε για άλλη μέρα. Διαφορετικά δεν θα λείψουν οι αντιπαραθέσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία μέσα στην μέρα να βρεθείτε ανάμεσα από τον φιλικό σας κύκλο και θα είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί μέσα από τον αέρα που θα αποπνέετε. Μια νέα γνωριμία θα μπορούσε να προκύψει, η οποία θα σας κάνει να νιώσετε πραγματικά ευτυχισμένοι. Σε ερωτικό επίπεδο μην επενδύσετε εάν ψάχνετε για μια σχέση ουσιώδης. Δώστε λίγο προσοχή στην σχέση σας με οικογενειακά σας πρόσωπα, καθώς προβλήματα θα δημιουργηθούν αν δεν προσέξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέματα εργασιακά, σας απασχολούν σήμερα, προσπαθείτε να τα οργανώσετε όσο καλύτερα μπορείτε και μάλιστα δείχνετε ιδιαίτερη ευαισθησία πάνω σε αυτό, πράγμα που σας δημιουργεί άγχος, και πραγματικά θα πρέπει να χαλαρώσετε σε ρυθμό και διάθεση καθώς το μόνο που θα καταφέρετε είναι να επιβαρύνετε την υγεία σας. Διακρίνεστε μέσω της υπευθυνότητάς σας και αυτό σας προσδίδει μια ιδιαίτερη γοητεία, και σήμερα είναι μια καλή μέρα να διαπραγματευτείτε επιχειρησιακές σας υποθέσεις. Απλά προσέξετε λίγο την σχέση σας με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου καθώς είναι εύκολα να σας ξεφύγει κάποια σημαντική λεπτομέρεια ακόμα να μην μπορέσετε να διεκπεραιώσετε ένα θέμα πρακτικό. Ο λόγος ακόμα να μην μπορέσετε να φτάσετε έγκυρα σε ένα προγραμματισμένο σας ραντεβού ή να το ξεχάσετε ακόμα. Και οι συγκρούσεις δύσκολα θα αποφευχθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα σας ξεκινά και σας βρίσκει μέσα από μια ανάγκη έντονης εξωστρέφειας. Θέλετε να βγείτε  έξω, να έρθετε σε επαφή με κόσμο, και να κάνετε αισθητή την παρουσία σας,  με κάθε τρόπο. Πραγματικά έντονη η ερωτική σας διάθεση, και θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Μια ταινία, κάποιο πολιτιστικό δρώμενο που μπορεί να συμβαίνει, θα είναι πιθανά σημεία να βρεθείτε και να απολαύσετε. Ιδιαίτερα ελκυστικοί και γοητευτικοί σήμερα με διάθεση για οτιδήποτε έξω από τα συνηθισμένα, και μια ερωτική γνωριμία δεν θα μπορούσε παρά να αφορά έναν άνθρωπο εντελώς διαφορετικό από την δική σας κουλτούρα. Και για όσους ταξιδεύουν θα είναι και πιο εύκολο και άμεσο. Το ενδεχόμενο του να σας ενθουσιάσει ξαφνικά άτομο που στο παρελθόν είχατε απορρίψει είναι μια πιθανότητα. Δώστε λίγο προσοχή παραπάνω σήμερα στην διαχείριση των οικονομικών σας, και μην επενδύσετε σε οτιδήποτε καθώς η απάτη είναι ένα ισχυρό ενδεχόμενο.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέματα οικογενειακά δείχνουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας και οικονομικά που σας συνδέουν με τρίτους. Θα μπορούσε να κερδίσετε κάποια χρήματα μέσω κάποιας επένδυσης που πιθανόν να είχε κάνει ό-ή σύντροφός σας, ακόμα μια οικονομική σας εκκρεμότητα να κλείσει. Κάποιοι από εσάς απλά θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε χρόνο σπίτι σας, και να έρθετε σε μια βαθύτερη σύνδεση με τον-την  σύντροφό σας. Το βραδάκι σας βρίσκει σε μια διάθεση ονειροπόλησης και ιδεαλισμού, και δεν έχετε διάθεση να απασχολήσετε το μυαλουδάκι σας με κανένα θέμα πρακτικό.

Από την Marion Leon

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη