Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Αστρολογικές προβλέψεις (28/09)

Οι 4 αποχρώσεις του ροζ.

Σήμερα, η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο των συναισθηματικών Ιχθύων. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα σχηματίσει αρκετές όψεις, προκαλώντας ανάμεικτα συναισθήματα. Αρχικά το πρωί στις 7:31 πμ, η Σελήνη θα σχηματίσει ακριβείας αντίθεση με τον Ερμή στην Παρθένο σε θέση κυβέρνησης στην 18ο:39’, προκαλώντας πολλές σκέψεις και ψυχολογική ένταση. Θα έχουμε την τάση να υπεραναλύουμε τις καταστάσεις και ο λόγος μας θα είναι αρκετά επικριτικός και δεικτικός. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Περί της 15:35 μμ, η Σελήνη θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό στον Ταύρο (ανάδρομο), σε θέση πτώσης στην 22ο:42’. Πιθανότατα να παρουσιαστούν απρόοπτα γεγονότα, από τα οποία θα προκύψουν ευκαιρίες. Στις 21:52 μμ, η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ποσειδώνα (ανάδρομο) στους Ιχθύες σε θέση κυβέρνησης, στην 26ο:00’. Θα υπάρξει, έντονα, η ανάγκη να εκδηλώσουμε τα συναισθήματα μας και να παρέχουμε στήριξη στους γύρω μας.

Προσοχή, όμως, θα πρέπει να δείξουμε, ούτως ώστε να μην οδηγηθούμε σε λάθος εκτιμήσεις και ουτοπίες. Τέλος η Σελήνη, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στην 27ο:55’, αφυπνίζοντας τη διαίσθηση μας.

Κριός: Με έντονους προβληματισμούς ξεκινά η μέρα για τα εργασιακά σας θέματα. Το μεσημέρι πιθανότατα να υπάρξουν κάποιες ειδήσεις, οι οποίες θα αφορούν τα οικονομικά σας θέματα και θα σας αναστατώσουν. Το βράδυ θα θελήσετε να αφεθείτε στις σκέψεις σας και ίσως κάνετε κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, όπου αυτή την περίοδο δέχεστε έντονες πιέσεις.

Ταύρος: Νωρίς το πρωί θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από το κοινωνικό σας περιβάλλον και από το σύντροφο σας. Το μεσημεράκι πιθανό να αλλάξει το πρόγραμμα σας και να χρειαστεί να τρέξετε λίγο παραπάνω. Το βράδυ θα έχετε συναντήσεις με φίλους και ίσως έχετε εξελίξεις στα θέματα σπουδών, ή δικαστικών υποθέσεων.

Δίδυμοι: Η μέρα ξεκινά με εντάσεις στον οικογενειακό και επαγγελματικό σας χώρο. Το μεσημέρι ίσως προκύψει μία είδηση από τον επαγγελματικό σας χώρο, η οποία θα σας δημιουργήσει εσωτερική πίεση και ανασφάλεια. Το βράδυ αισθάνεστε ότι, η εικόνα των επαγγελματικών σας παραμένει θολή και μπερδεμένη. Διάφορα χρεωστικά σας προκαλούν άγχος.

Καρκίνος: Εσείς σήμερα, πιθανό είναι να κάνετε κάποιο ευχάριστο ταξίδι με τα αδέλφια σας. Το μεσημέρι θα έχετε μία ξαφνική είδηση από το εξωτερικό, για κάποιο ζήτημα που αφορά τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Το βραδύ θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους, αλλά θα πρέπει να δείξετε προσοχή σε τυχόν διαφωνίες με το σύντροφο και τους συνεργάτες σας.

Λέων: Νωρίς το πρωί θα επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας ζητήματα και σε οφειλές που έχετε προς την εφορία, ή κάποιο δάνειο. Το μεσημέρι θα υπάρξουν εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Το βράδυ αγχώνεστε για οικονομικές εκκρεμότητες, οι οποίες αφορούν το σύντροφό σας και προβληματίζεστε για τα εργασιακά σας θέματα.

Παρθένος: Έντονη μέρα για σας, με αρκετή ένταση και διαφωνίες στις διαπροσωπικές σχέσεις. Το μεσημέρι θα έχετε μία ξαφνική είδηση από το εξωτερικό, η οποία θα σας αναστατώσει. Το βράδυ αισθάνεστε ότι ο τομέας των σχέσεων σας είναι θολός και ασταθής. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι στο σύντροφό σας, η οποία είναι άκρως ελεγκτική.

Ζυγός: Η μέρα αρχίζει με κάποιες παρασκηνιακές συζητήσεις για τα εργασιακά σας θέματα. Το μεσημέρι θα έχετε μία ξαφνική είδηση για κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες, η οποία θα σας ταράξει. Το βράδυ αισθάνεστε ότι υπάρχουν πολλές ασάφειες στον εργασιακό σας χώρο. Οι εντάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον συνεχίζονται.

Σκορπιός: Εσείς, το πρωί θα έχετε μία ευχάριστη είδηση από κάποιον οργανισμό για το παιδί σας αν έχετε, ή για το σύντροφο σας. Αργότερα, πιθανό να υπάρξουν κάποιες εντάσεις με συνεργάτες. Το βράδυ θα θελήσετε να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τους αγαπημένους σας και να συζητήσετε.

Τοξότης: Για σας, η μέρα θα είναι αρκετά πιεστική. Από νωρίς το πρωί θα υπάρξουν εντάσεις και διαφωνίες στο οικογενειακό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Το μεσημέρι, θέματα εργασιακά σας ταράζουν και δεν σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε. Το βράδυ ίσως απογοητευθείτε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για ένα οικονομικό θέμα.

Αιγόκερως: Η σημερινή μέρα είναι πολύ ευχάριστη για εσάς. Το πρωί θα έχετε μία είδηση από το εξωτερικό για μία εμπορική συμφωνία που αναμένατε. Το μεσημέρι πιθανότατα να προκύψει μία μικρή εκδρομή με το σύντροφο σας, η οποία θα σας αναζωογονήσει. Το βράδυ θα συζητήσετε με φίλους, τους οποίους θα εντυπωσιάσετε με τη διορατικότητα και το μαγνητισμό σας.

Υδροχόος: Για σας, η μέρα φέρνει στο επίκεντρο τα οικονομικά σας θέματα. Το πρωί θα εστιάσετε στις οφειλές που έχετε προς τρίτους. Το μεσημέρι θα υπάρξει ένταση με τους οικείους σας, εξαιτίας ενός οικιακού ζητήματος και θα αναστατωθείτε. Το βράδυ πρέπει να δείξετε προσοχή σε συζητήσεις που θα κάνετε για οικονομικά θέματα, ούτως ώστε να μην εξαπατηθείτε, διότι υπάρχει έντονο παρασκήνιο.

Ιχθύες: Έντονη η μέρα για σας θα είναι η σημερινή. Το πρωί θα υπάρξει ένταση με τους συνεργάτες και το σύντροφο σας. Το μεσημέρι, πιθανόν να χρειαστεί να αλλάξετε το πρόγραμμα σας, λόγω ευχάριστων απροόπτων. Το βράδυ σας βρίσκει σε μία άκρως ρομαντική διάθεση και θα θελήσετε να κάνετε κάποιες βόλτες με στενούς φίλους.

Άννα Αλεξανδρινού

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη