Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (27/02)

Κυνηγώντας νέα όνειρα.

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού θα μας κάνει να εστιάσουμε σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων. Αν λοιπόν, είχαμε μια ρήξη με κάποιον, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να φτιάξουμε τα κακώς κείμενα. Από την άλλη, η Σελήνη μας κάνει να αναδείξουμε σήμερα την ρομαντική μας πλευρά και να δημιουργήσουμε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η Σελήνη αυτή θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου και θα ευνοήσει περισσότερο τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους αλλά και Λέοντες και Τοξότες, ενώ θα είναι λίγο πιο ζόρικη για Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους.

Η Σελήνη σήμερα θα δημιουργήσει μια σειρά από όψεις και πιο συγκεκριμένα:

Από νωρίς το πρωί η Σελήνη συναντά με όψη χιαστί τον Ερμή και όσο προχωράει η ημέρα,  θα πιάσει και τον Ήλιο, τον Κρόνο και τον Δία με τη συγκεκριμένη όψη. Αυτές οι διαδοχικές όψεις θα υπογραμμίσουν την ανάγκη για αποδοχή και προσαρμοστικότητα σε διάφορες καταστάσεις. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να φτάσουμε στους στόχους μας χωρίς να δημιουργηθούν θέματα.

Τέλος, η Σελήνη μέσα στη μέρα  θα συναντήσει με όψη τριγώνου τον Άρη και την Αφροδίτη. Αυτές οι όψεις θα βοηθήσουν εξαιρετικά την αυτοέκφραση μας, ενώ παράλληλα προσφέρουν την αίσθηση αρμονίας και ρομαντισμού. Κατάλληλη ημέρα για συζητήσεις ερωτικής φύσεως με το άτομο που σας ενδιαφέρει αν είστε αδέσμευτοι, ή να αναζωογονήσετε την υπάρχουσα σχέση σας, αν είστε δεσμευμένοι.

Πάμε να δούμε λίγο πιο αναλυτικά πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια σήμερα.

Κριός

Η σημερινή μέρα για εσάς θα εστιάσει σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων και ιδιαίτερα των συναισθηματικών σας. Θέλει προσοχή να μην παρασυρθείτε σε συζητήσεις που ενδεχομένως να κάνουν το σύντροφό σας να πει κάποια πράγματα τα οποία δεν περιμένατε.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα στο 6ο γενέθλιο σας οίκο, σας βοηθά να οργανωθείτε καλύτερα και να βάλετε μια σειρά κυρίως στα εργασιακά σας θέματα.  Δεν αποκλείεται ένα οικονομικό θέμα σήμερα να διευθετεί και να σας ανακουφίσει. 

Δίδυμοι

Αρκετά δημιουργική η σημερινή μέρα για εσάς. Αν είχατε υπόψιν σας να επεκτείνετε μια επιχείρηση ή ένα project σήμερα είναι ιδανική ημέρα.  Οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται σήμερα να δεχθούν ένα αναπάντεχο φλερτ.

Καρκίνος

Είναι μια ημέρα που θα χρειαστεί υπομονή και ψυχραιμία. Θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια σας, βγαίνουν σήμερα στην επιφάνεια και θα χρειαστεί να διαχειριστείτε καταστάσεις. Προσοχή στον εκνευρισμό καθώς μπορεί να οδηγηθείτε στα άκρα.

Λέων

Eπικοινωνιακή η σημερινή μέρα για εσάς τους Λέοντες, δεν αποκλείεται να ακούσετε νέα από ένα φίλο που είχατε καιρό να τον δείτε. Σήμερα είναι πολύ καλή ημέρα – όσοι ασχολείστε με πνευματικές δουλειές- να συγκεντρωθείτε και να παράγετε πολύ δουλειά.

Παρθένος

Με την Σελήνη στον 2ο γενέθλιο οίκο σας ενδεχομένως να ακούσετε για κάποια σημαντική εξέλιξη πάνω σε ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολούσε έντονα το τελευταίο διάστημα. Δεν αποκλείεται να λάβετε απρόσμενη βοήθεια από τον επαγγελματικό σας χώρο.

Ζυγός

Ευχάριστη προβλέπεται για εσάς τους Ζυγούς η σημερινή ημέρα. Από το πρωί αισθάνεστε τον ρομαντισμό να ξεχειλίζει αλλά και σε πρακτικό επίπεδο οι κινήσεις σας είναι στοχευμένες και αρμονικές. Ευκαιρία για να πετύχετε τους σκοπούς σας.

Σκορπιός

Ημέρα ενδοσκόπησης η σημερινή για εσάς. Στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας θα  νιώσετε ότι χρειάζεστε να αποτραβηχτείτε για να ανακτήσετε πάλι δυνάμεις. Ευκαιρία σήμερα να κάνετε έναν απολογισμό και να βρείτε μια εσωτερική ισορροπία μεταξύ προσωπικής ζωής και επαγγελματικής.

Τοξότης

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα  για να δικτυωθείτε. Ιδανική ημέρα επίσης για να αναζωογονήσετε τις σχέσεις με τους φίλους σας. Ευκαιρία να έρθετε κοντά με άτομα τα οποία είχατε παραμελήσει λόγω της καθημερινότητας σας.

Αιγόκερως

Σήμερα η μέρα έχει να κάνει κυρίως με τα επαγγελματικά σας. Δεν αποκλείεται να μάθετε εξελίξεις για ένα θέμα δουλειάς το οποίο φαινόταν να μην έχει εξέλιξη.  Χρειάζεται σήμερα να μάθετε να κάνετε υπομονή, καθώς ο παρορμητισμός σας μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις και ρίξεις.

Υδροχόος

Θέματα που μπορεί να σας απασχολούν όπως ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ένα νομικό ζήτημα ή η συνέχιση κάποιων σπουδών/ σεμιναρίων ευνοούνται. Είναι κατάλληλη στιγμή να έλθετε σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν στα συγκεκριμένα ζητήματα.

Ιχθύες

Η σημερινή ημέρα για εσάς έχει να κάνει με την τακτοποίηση και οργάνωση ζητημάτων που έχουν προκύψει από άλλους, είτε αυτό είναι οικογένεια, είτε κάποιο θέμα στη δουλειά. Ένα γραφειοκρατικό ή κληρονομικό ζήτημα φαίνεται να βρίσκει λύση.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη