Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (26/02)

Υποσυνείδητες αυταπάτες με έντονους συναισθηματισμούς.

Η Σελήνη θα κινείται μέχρι το απόγευμα στο ζώδιο της Παρθένου, που θα μας παροτρύνει να  ασχοληθούμε με πιο καθημερινές ή ακόμη και τις πιο βαρετές εκκρεμότητες που έχουμε να κάνουμε, να ασχοληθούμε με την διατροφή και την υγεία μας.

Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε μισό τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δηλώνει κάποιους μικρούς προβληματισμούς και παράξενες καταστάσεις στα ερωτικά, που θα μας απασχολήσουν κατά την διάρκεια της ημέρας. Θα υπάρξουν τυφλά σημεία στα ερωτικά και η μέρα δεν προσφέρει πλήρη διαύγεια στην λήψη αποφάσεων τουλάχιστον για σήμερα.

Με την αντίθεση Σελήνης Ποσειδώνα ίσως οι αντιφάσεις που μπορεί να νιώθετε, να οφείλονται σε μια ψευδαίσθηση των καταστάσεων και να αισθάνεστε μπερδεμένοι.

Νωρίς το απόγευμα, με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό, θα ασχοληθούμε με τις διαπροσωπικές σχέσεις και την εξισορρόπηση τους. Εσωτερική ανάγκη να συνδεθούμε με τους άλλους αρμονικά.

Το τρίγωνο Σελήνης- Πλούτωνα, δίνει ευκαιρίες και ζωντάνια στις σχέσεις, ενώ αμβλύνει την εσωτερική διαύγεια στην ανάγκη έκφρασης των έντονων συναισθημάτων που νιώθουμε μέσα μας. Ευχάριστη σεξουαλική ένταση και βαθιά σύνδεση.

ΚΡΙΟΣ

Μικροπροβληματισμοί στις σχέσεις ίσως σας κάνουν σήμερα να νιώσετε μπερδεμένοι. Μην ασχοληθείτε με γραφειοκρατικά που μπορούν να αφορούν κάποιο ακίνητο. Η ερωτική διάθεση ανεβασμένη. Συναντήστε φίλους που είχατε να δείτε καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπερδέματα και λάθη μπορεί να προκύψουν με συναδέλφους στη δουλειά. Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε σήμερα. Δέχεστε την εύνοια σημαντικών και υψηλών προσώπων. Τσεκάρετε όρους συμβολαίων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ερωτική γνωριμία ίσως σας μπερδεύει και σας κάνει να νιώθετε ανασφάλεια. Καλύτερα να αφήσετε οικονομικούς διακανονισμούς που μπορεί να φέρουν σύγχυση. Καλή ημέρα να επικοινωνήσετε με συνεργάτες από το εξωτερικό ή να δείτε ένα επαγγελματικό άνοιγμα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα συναισθήματα μπερδεμένα για θέματα μέσα στο σπίτι ή τα παιδιά, άλλα μπορεί να σκέφτεστε και να περνάτε λάθος μηνύματα. Ο περίγυρός σας, εκτιμά την προσφορά σας, οπότε η μέρα είναι καλή για τα ερωτικά και την βαθιά σύνδεση με την σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Τα ερωτικά μηνύματα είναι αρκετά μπερδεμένα για σήμερα. Αποφύγετε τις υπερβολικές σπατάλες και μην ζητήσετε δάνειο.  Συζητήστε για όρους και συνεργασίες. Έχετε στήριξη από το περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα αντενδείκνυται για οικονομικές και επαγγελματικές συζητήσεις. Ο περίγυρος και συνεργάτες σας θολώνουν τα νερά. Καλή ημέρα να έρθετε σε επαφή με σωστά και εξειδικευμένα άτομα που θα σας δώσουν λύση.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα δεν συστήνεται για ραντεβού και νέες γνωριμίες. Μια μικρή κατάπτωση στην διάθεση και τάσεις φυγής από την δουλειά. Συναισθήματα εναλλαγής που θα σας κάνουν να χαλαρώσετε με το να ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας χόμπι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη να λύσετε ερωτικά προβλήματα, καθώς μπορεί να πέσετε σε αυταπάτες. Μπορείτε να ασχοληθείτε με την ενδοσκόπηση των θεμάτων σας κάτι που θα σας δώσει κουράγιο και δύναμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθετε αρκετά μπλοκαρισμένοι να επικοινωνήσετε σήμερα με τους γύρω σας. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για ένα ακίνητο ή κληρονομικό θέμα. Επιδιώξτε να βρεθείτε με συγγενείς ή ακόμα και με ανθρώπους από τα παλιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις οικονομικές συμφωνίες ή το ξεκίνημα μιας δραστηριότητας, κάτι που μπορεί να σας φέρει σύγχυση. Πολύ καλή ημέρα να βρεθείτε με σημαντικούς συνεργάτες που εμπιστεύεστε πραγματικά, ώστε να σας δώσουν μια σημαντική ανακατεύθυνση σ’ αυτά που σας απασχολούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα κάποιες προσωπικές ανασφάλειες δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε, ενώ κάποια οικονομικά που αφορούν την δουλειά καλό είναι να μην τα θίξετε. Προσπαθήστε να τονώσετε την διάθεση σας βγάζοντας από πάνω σας τις κακές σκέψεις. Ασχοληθείτε με επιμορφωτικά πράγματα και οτιδήποτε που θα σας τονώσει το ηθικό και την προσωπική αυτοβελτίωση.

ΙΧΘΥΕΣ

Σημαντικό είναι να μην δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην συναισθηματική απομόνωση που μπορεί να νιώσετε σήμερα. Η δυσαρέσκεια και τα παράπονα που έχετε για τον σύντροφο σας δεν πρέπει να σας ρίξει την διάθεση. Αντιθέτως ο διαλογισμός και η ανασυγκρότηση των σκέψεων θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

Από την Βάγια Κυριακούδη

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη