Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (24/11)

Αισιοδοξία και δράση για επίτευξη στόχων.

Αισιοδοξία και δράση για επίτευξη στόχων θα νιώθουμε σήμερα, αφού κάνει ο Άρης την είσοδό του στο ζώδιο του Τοξότη και θα παραμείνει μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2024. Μας βοηθάει να πάρουμε πρωτοβουλίες ώστε να επιλύσουμε όποια προβλήματα μας απασχολούν, ενώ μας δίνει ιδέες και την ανάγκη να περάσουμε σε άλλο πνευματικό επίπεδο. Θα παίρνουμε γρήγορες αποφάσεις ενώ το ρίσκο θα μας ιντριγκάρει, χρειάζεται όμως προσοχή λόγω της υπέρ αισιοδοξίας που θα μας διακρίνει σήμερα μην προβούμε σε υπερβολές και απόλυτες συμπεριφορές με αποτέλεσμα  καυγάδες που δεν οδηγούν πουθενά.

Aς δούμε όμως κάθε ζώδιο ξεχωριστά και μην ξεχνάτε να διαβάζετε τον Ωροσκόπο σας και την Σελήνη σας.

Κριός

Σήμερα η ημέρα σας ξεκινάει με δυναμικότητα. Θα εισπράξετε θετικές κριτικές στον χώρο της εργασίας σας. Θα χρειαστεί να δώσετε προσοχή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, γιατί μπορεί να εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις και καυγάδες που δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Αυτό που χρειάζεται είναι να κρατήσετε τον παρορμητισμός σας και να επεξεργάζεστε αυτά που ακούτε, ενώ μπορεί να προκύψει ερωτική γνωριμία για τους ελεύθερους.

Ταύρος

  Ξεκινάει η ημέρα σας με συζητήσεις που αφορούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, αξιοποιήστε την ημέρα σας διευθετώντας οικονομικές εκκρεμότητες και δείξτε αυτοσυγκράτηση για περιττά έξοδα. Με την Σελήνη από το βράδυ να μπαίνει στο δικό σας ζώδιο, θα γίνετε πιο συναισθηματικοί, ενώ θα έχετε την δυνατότητα για ρομαντικές συναντήσεις. Εκμεταλλευτείτε τον μαγνητισμό που εκπέμπετε και δεν θα χάσετε.

 Δίδυμος 

Σήμερα θα πρέπει να δείξετε προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους γύρω σας, γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Στα επαγγελματικά  μπορεί να έχετε διαφωνίες με συναδέλφους ή ανωτέρους σας, χρειάζεται να ρίξετε τους τόνους και να ακούσετε τι ζητούν από εσάς, για να βρείτε τις λύσεις που χρειάζεται. Κινηθείτε με αυτοπεποίθηση στα αισθηματικά και ως μαέστροι στην επικοινωνία θα κερδίσετε το έτερον ήμισυ.

  Καρκίνος 

Η ημέρα σήμερα θα είναι πιο απαιτητική και θα πρέπει να κινηθείτε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα στον εργασιακό χώρο. Ξεκινήστε βάζοντας προτεραιότητα με βάση αυτά που πρέπει να γίνουν άμεσα, τακτοποιώντας λογαριασμούς, επαγγελματικά ραντεβού ή υποχρεώσεις του σπιτιού σας. Η οικονομική ανασφάλεια που νιώθετε ίσως επηρεάσει την σχέση με τον σύντροφό σας, καλό θα είναι να μοιραστείτε ότι σας προβληματίζει χωρίς γκρίνια.

Λέων

Ευνοϊκή ημέρα για να κάνετε τις δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, ενώ θα δείξετε τα δημιουργικά σας ταλέντα μέσα σε συλλόγους ή ομάδες. Στον τομέα της εργασίας θα υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις, θα χρειαστεί να δείξετε περισσότερο προσοχή και να είστε πιο δεκτικοί σε αυτά που ζητούν οι άλλοι από εσάς. Νέες γνωριμίες και επαφές θα σας ανεβάσουν ακόμη περισσότερο την διάθεση, ενώ κοινωνικές συναντήσεις ή φιλικές θα κλείσουν όμορφα το βράδυ σας.

Παρθένος

Η ημέρα ξεκινάει με υποχρεώσεις που αφορούν την δουλειά σας, καλό θα είναι να αξιολογήσετε την κατάσταση και με την σοβαρότητα που σας διακατέχει να διευθετήσετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Ένταση θα υπάρχει στο οικογενειακό περιβάλλον για κληρονομικά ή νομικές υποθέσεις που είχατε, ενώ πρέπει να είστε τυπικοί σε υποχρεώσεις που αφορούν τις τράπεζες ή λογαριασμούς.

Ζυγός

Γενικότερα θα υπάρχει βιασύνη να τελειώσετε  πράγματα αλλά χρειάζεται και προσοχή  λόγω της αισιοδοξίας που θα σας διακατέχει. Διαπραγματεύσεις σε επαγγελματικό επίπεδο θα κάνετε σήμερα στην προσπάθειά σας να φτιάξετε τα οικονομικά σας που τον τελευταίο καιρό είναι δύσκολα. Χρειάζεται να βάλετε προτεραιότητες ώστε να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις που υπάρχουν στην δουλειά.

  Σκορπιός

Σήμερα θα πάρετε αποφάσεις για θέματα που απασχολούν την καθημερινότητά σας, θα είστε δημιουργικοί με πολλές ιδέες και για την επίτευξη των στόχων σας ενώ υπάρχουν πρόσωπα που είναι διατεθειμένα να βοηθήσουν απλά περιμένουν από εσάς να το ζητήσετε. Το βράδυ θα έχετε ρομαντική διάθεση και με το ερωτικό πάθος που έχετε θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

Τοξότης

Χρόνια πολλά Τοξότες !!!!! Με Ήλιο, Άρη, Ερμή στο ζώδιο σας θα έχετε την δυναμική να θέσετε νέους στόχους αλλά και να επιτύχετε αυτούς που είχατε θέσει κατά το παρελθόν. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες μπαίνουν σε πρώτο πλάνο και ζητούν από εσάς να κρατήσετε τις ισορροπίες και επειδή δεν διακρίνεστε για την υπομονή σας, καλό θα είναι να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, μόνο με υπομονή και λογική θα επιτύχετε.

  Αιγόκερως

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να επενδύσετε σε επαγγελματικά σχέδια και να βάλετε μακροπρόθεσμους στόχους. Θα έχετε την δυναμική να επιλύσετε θέματα εργασιακά,  να κάνετε προγραμματισμό για τυχόν κοινωνικές υποχρεώσεις και να θέσετε προτεραιότητα στις προσωπικές σας σχέσεις που λόγο της εργασιομανίας σας, τις είχατε παραμελήσει. Γι αυτό προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την σημερινή ημέρα, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις, έτσι ώστε να ανέβει και η ψυχολογία σας.

  Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα σας δίνει ανεμελιά και διάθεση να γίνετε πιο κοινωνικοί, γνωρίζοντας νέα πρόσωπα και διασκεδάζοντας με φίλους, ενώ θα μπορείτε να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Έρχεστε πιο κοντά με συνεργάτες- συναδέλφους και θέτετε κοινούς στόχους, γίνεστε εξωστρεφής και αυτό βοηθάει να έρθουν πιο κοντά οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς και θέλουν να σας βοηθήσουν.

 Ιχθύες

Θα υπάρχουν προβλήματα στον εργασιακό σας χώρο και θα νιώθετε πιεσμένοι ψυχολογικά, αυτό που ζητάει η σημερινή μέρα από εσάς είναι να μην χάνετε την πίστη για τον εαυτό σας, βάζοντας στην άκρη όποιες ανασφάλειες νιώθετε. Θα χρειαστεί να ισορροπήσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις και με κατανόηση, λογική και βάζοντας στην άκρη τους συναισθηματισμούς θα προχωρήσετε βρίσκοντας λύσεις.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη