Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (24/05)

Εντάσεις – εκνευρισμοί – διαφωνίες.

Η μέρα σας θα ξεκινήσει με την Σελήνη στις 25 μοίρες του καρκίνου. Εκδηλώνετε σήμερα όλη σας την ευαισθησία σε εξωτερικές επιρροές, αισθάνεστε την ανάγκη να εκφράσετε την τρυφερότητα σας στους κοντινούς σας ανθρώπους, την αγάπη σας για το σπίτι και την οικογένεια.

Μετά το μεσημεράκι όμως που η σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα κάνει σύνοδο με τον Άρη, θα βρεθείτε σε εντάσεις, μιας και αποφασίζετε να δράσετε ή μάλλον να αντιδράσετε σε ό,τι σας ενοχλήσει, κυρίως γιατί είστε αυστηρά προσκολλημένοι σε ό,τι σας ανήκει. Τελικά όμως, καταφέρνετε και τους βάζετε όλους στην θέση τους.

Διάβασε ακόμη – Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο της εβδομάδας (22-28/05)

Ίσως σήμερα πραγματοποιήσετε μια αλλαγή που σας απασχολούσε καιρό και σίγουρα θα είναι πολύ ευνοϊκή για σας. Επίσης είναι πιθανό, να σας δοθεί η ευκαιρία να προωθήσετε κάποιες δουλειές που απαιτούν τόλμη και αποφασιστικότητα. Έτσι θα εκτονώσετε την ενέργεια σας εποικοδομητικά και όχι με εντάσεις.

Η αισιόδοξη διάθεση και ο υψηλός δείκτης δυναμισμού σας, θα έχουν ως αποτέλεσμα να είστε πολύ παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, κυρίως σε οικονομικά θέματα αλλά και σε φυσικές δραστηριότητες.

Ας δούμε αναλυτικά πως θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι αντίστοιχοι ωροσκόποι.

ΚΡΙΟΙ

Σήμερα θα κάνετε μια προσπάθεια να συμφιλιωθείτε με την εικόνα σας. Θα ασχοληθείτε με το εαυτό σας και ίσως καταφύγετε σε κάποια εναλλακτική θεραπεία που θα σας βοηθήσει. Η ξαφνική είδηση για ένα οικονομικό θέμα θα σας δημιουργήσει κάποιο εκνευρισμό. Θα αντιπαρέλθετε όμως τις εντάσεις, καταφεύγοντας στην ηρεμία του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Διάβασε ακόμη – Εβδομαδιαίες καρμικές προβλέψεις (22 -28/05)

ΤΑΥΡΟΙ

Ο Δίας μόλις έχει μπει στο ζωδιο σας και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ό,τι είναι σημαντικό για σας. Εχετε βεβαια εδώ και καιρό μια επαναστατική διάθεση, θέλετε να κάνετε αλλαγές, θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα. Σήμερα έχετε διάθεση να επικοινωνήσετε με γνωστούς και φίλους. Δεν θα αποφύγετε όμως μια διένεξη προς το τέλος της ημέρας η οποία θα σας προκαλέσει συναισθηματική ένταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Περισσότερο με δικά σας θέματα θ’ ασχοληθείτε σήμερα, πάρα με των άλλων. Θα έχετε κάποια βελτίωση στα οικονομικά σας. Προσοχή όμως στις τιμές και στην ποιότητα αυτών που αγοράζετε. Ίσως δημιουργηθεί ένταση με κάποιο αδελφό ή έναν γείτονα.

ΛΕΟΝΤΕΣ

Προσοχή σε διαφωνίες με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Μια αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια θα δημιουργήσει εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Ένα νομικό θέμα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε, το οποίο κρατούσατε καλά φυλαγμένο μέχρι τώρα και σας δημιουργούσε πίεση. Θα το αντιμετωπίσετε όμως με ψυχραιμία και η κατάληξη του θα είναι ευνοϊκή για σας.

Διάβασε ακόμη – Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 22 έως 28 Μαΐου

ΖΥΓΟΙ

Ίσως πραγματοποιήσετε μια αλλαγή που αφορά στα παιδιά σας ή στα ερωτικά σας ενδιαφέροντα. Ενδεχομένως να αφιερώσετε την μερα σας σε μια έρευνα η μια μελέτη από την οποία θα ωφεληθείτε πνευματικά. Ωστόσο ένας διαπληκτισμός με το άτομο του δικού σας περιβάλλοντος θα σας αναστατώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Θα ενεργοποιήσετε όλο το δυναμικό σας σε επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα. Νιώθετε δυνατοί να υλοποιήσετε τα σχέδια σας παρόλο που έχετε να αντιμετωπίσετε τις έντονες διαφωνίες του συντρόφου σας ή των συνεργατών σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ

Βελτιώνετε σήμερα σημαντικά τις συνθήκες εργασίας σας. Ίσως αλλάξετε τον μηχανολογικό εξοπλισμό, τα ηλεκτρονικά μέσα που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Η διευκόλυνση σας θα είναι σημαντική και η απόδοση σας καλύτερη.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Διαφωνίες και εντάσεις προκύπτουν για την διαχείριση οικονομικών τρίτων προσώπων, οφειλών σε τράπεζες και εφορίες. Ίσως τα παιδιά σας, σας αποδώσουν ευθύνες για κακή διαχείριση κι αυτό θα σας πληγώσει βαθιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Ίσως συζητήσετε σήμερα με την οικογένεια σας, εν μέσω διαφωνιών βέβαια, για κάποια αλλαγή στο σπίτι σας ή στις συνθήκες διαμονής σας. Θα μπείτε ίσως σε πειρασμό να κάνετε πράγματα παράτολμα. Προσπαθήστε να είστε προνοητικοί και συνετοί.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια μικρή αλλαγή σε ότι προγραμματίσατε για σήμερα θα σας εκνευρίσει. Ενδεχομένως να αφορά ένα μικρό ταξίδι, μια συνάντηση, μια νέα γνωριμία ή επαφές μ έναν αδελφό, συγγενή η γείτονα. Προσοχή σε εμπορικές συναλλαγες.

Από την Ερατώ Δραγανιδου

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: unsplash

Διάβασε ακόμη