Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (23/11)

Εντάσεις και αναστολές.

Η μέρα είναι  αρκετά πιεστική, αφού από τη μία, οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη διανύοντας το ζώδιο του Κριού, από την 5η έως την 15η μοίρα του, είναι αρκετά δύσκολες και μας ζορίζουν. Από την άλλη, το  τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στην 00η  μοίρα των ζωδίων Τοξότη/Ιχθύων, μας κάνουν να εξασθενούμε, αλλά και να  μην έχουν καθόλου καλή διάθεση για συζητήσεις και κοινωνικότητα. Ειδικά από το  μεσημέρι και μετά, γινόμαστε περισσότερο βαρύθυμοι.

Το βράδυ ίσως πιεστούμε για  ζητήματα που αφορούν γυναικεία πρόσωπα του περιβάλλοντος μας,  παρόλα αυτά   θα προσπαθήσουμε να ηρεμήσουμε μετά από μια αρκετά πιεστική μέρα για πολλούς.  Χρειάζεται να ελέγξουμε τον παρορμητισμό μας σήμερα, αλλά και αυτά που νιώθουμε να μας ταλανίζουν σε ψυχολογικό επίπεδο κυρίως. Εξάλλου οι ώρες περνούν γρήγορα! Το ίδιο και οι μέρες!

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο ξεχωριστά! Μην ξεχνάτε να διαβάζετε πρώτα τον Ωροσκόπο σας, μετά τον Ήλιο σας (αν είστε ημερήσιοι) και την Σελήνη σας  (αν είστε νυχτερινοί).

Κριός

Προς το μεσημέρι αισθάνεστε αδύναμοι ή χωρίς διάθεση και όρεξη,  μιας και νιώθετε ήδη πιεσμένοι από το προηγούμενο βράδυ. Κάποια διαφορά που μπορεί να υπάρξει με γυναίκα του περιβάλλοντος σας, αφήστε την, αν δεν μπορεί να λυθεί σήμερα. Προσπαθήστε να ελέγξετε την παρόρμησή σας. Προς το βράδυ, ίσως προσπαθήσετε να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Μπορεί να μην σας φαίνεται εύκολο, θα είναι όμως εφικτό, έστω και με κάποια δυσκολία.

Ταύρος

Έχετε μια σχετικά καλή μέρα, αν και ίσως ξυπνήσετε με το αίσθημα της απελευθέρωσης. Αν κατά κάποιο τρόπο νιώθετε πιεσμένοι, σήμερα έχετε την πεποίθηση πως θέλετε να σπάσετε τα δεσμά. Δείξτε εγκράτεια, είναι η πρώτη πρωινή αίσθηση. Μέσα στην ημέρα  ηρεμείτε  και νιώθετε καλά!

Δίδυμοι

Γύρω στο  μεσημέρι,  ίσως νιώθετε άκεφοι ή μια  μικρή αδιαθεσία σας ενοχλήσει. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια διαφορά  με ανωτέρους στα επαγγελματικά σας ή να χρειαστεί να στηρίξετε κάποιο ηλικιωμένο μέλος της  οικογένειάς σας, που χρειάζεται βοήθεια. Όσο κι αν νιώσετε πίεση, να ξέρετε πως τα πράγματα σύντομα θα ηρεμήσουν και οι σχέσεις θα  επανέρθουν στα φυσιολογικά, το ίδιο και η διάθεσή σας.

Καρκίνος

Έντονη ημέρα για εσάς, ανάμεσα σε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα. Πρέπει να ελέγξετε την παρόρμησή σας και να γεφυρώσετε τις διαφορές. Με κάποιο τρόπο, να φτιάξετε το πρόγραμμά σας και να ζητήσετε κατανόηση, γιατί την έχετε ανάγκη. Επίσης πρέπει να πάρετε απόφαση, πως δεν γίνεται να κρατάτε δυο καρπούζια σε μία μασχάλη!

Λέων

Με την Σελήνη στον φιλικό για εσάς Κριό, θα νιώσετε ότι μπορείτε να τα  κάνετε όλα σήμερα! Συνδιαλλαγές και συζητήσεις με το εξωτερικό θα έχετε, οι οποίες δεν αφορούν μόνο επαγγελματικά ζητήματα αλλά κι ερωτικές γνωριμίες, που έρχονται στο προσκήνιο για  να δώσουν χαρούμενη νότα στη μέρα σας.

Παρθένος

Προβληματίζεστε σήμερα με τις οικογενειακές σας σχέσεις. Είτε αυτό αφορά γονείς, είτε τον σύντροφό σας, κάποιες διαφορές απόψεων προκύπτουν, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, στις οποίες θα βρείτε λύση αργότερα! Δεν αποκλείεται ένας ηλικιωμένος συγγενής σήμερα να χρειαστεί τη στήριξή σας.

Ζυγός

Μπορεί σήμερα να έχετε μια μικρή διένεξη, με μια γυναίκα συνεργάτη σας! Όμως μπορεί να υπάρξει και ένα μικρό πρόβλημα με το  σύντροφό σας. Να είστε σίγουρο πως είναι κάτι περαστικό. Αργότερα μέσα στη μέρα, ίσως γίνουν κινήσεις «διορθωτικές» όσον αφορά διαπροσωπικές σχέσεις στις οποίες είχατε πρόβλημα.

Σκορπιός

Φροντίστε να κρατήσετε  ήπιους τόνους όσο περνά η μέρα, κυρίως για τα αισθηματικά σας, μιας και μία λάθος κίνηση μπορεί να σας βάλει στο μάτι του κυκλώνα και να έχετε προβλήματα! Αποφύγετε  σήμερα τα τυχερά παιχνίδια. Η μέρα μπορεί να φέρει περισσότερες απώλειες, παρά οικονομικά κέρδη.

Τοξότης

Θέματα οικογενειακά θα σας απασχολήσουν άμεσα. Διαφωνίες θα έχετε με γονείς ή ηλικιωμένα άτομα του σπιτιού σας κι αυτό θα σας συγχύσει. Επίσης  δεν αποκλείεται να χρειαστεί να δώσετε την βοήθειά σας σε κάποιο από αυτά, από το μεσημέρι και μετά. Μείνετε ψύχραιμοι και όλα θα επανέλθουν. Μην αφήσετε την άσχημη διάθεσή σας να σας ελέγχει.

Αιγόκερως

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε κάποιες επερχόμενες εντάσεις με τα αδέλφια σας ή γείτονες. Αλλά ακόμη και με ομάδες ή φίλους σας. Προσέξτε την επικοινωνία  σας, γιατί γίνεστε σκληροί με τους άλλους και αυτό δεν είναι αρεστό. Επίσης αν είστε γονείς, δώστε προσοχή σε θέματα που μπορεί να προκύψουν με την εκπαίδευση του παιδιού σας.

Υδροχόος

Σήμερα ρίξτε το  βάρος σας, στα οικογενειακά  σας θέματα. Γιατί είναι αυτά που θα χρειαστούν προσοχή. Μια  διένεξη ίσως υπάρξει με άτομο που μιλάτε διαδικτυακά ή ίσως κάποιο ταξίδι που έχετε κανονίσει, κινδυνεύει να ακυρωθεί.  Κάνετε πολλές σπατάλες για κοινωνικές υποχρεώσεις και φιλικές συναντήσεις.

Ιχθύες

Σήμερα ζορίζεστε ιδιαίτερα, ειδικά από το μεσημέρι και μετά, όπου παρεξηγήσεις και δυσθυμίες στο επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια. Διαφορές με ανωτέρους σας, σας χαλάνε την διάθεση και η μέρα σας δυσκολεύει λόγω κάποιου περιστατικού. Παρόλα αυτά, υπάρχουν “δικλίδες” ασφαλείας όπως λέμε, αφού αργότερα φιλικά σας άτομα σας στηρίζουν.

Τζένη Tabary Βλαστάρη

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη