Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Αστρολογικές προβλέψεις (23/08)

Μεγάλη χαρά το πρωί- μεγάλη ένταση το βράδυ.

Η Σελήνη σήμερα κινείται στο μυστικοπαθές και γεμάτο συναισθηματικό βάθος ζώδιο του Σκορπιού από την 11η μοίρα μέχρι και την 23η επηρεάζοντας το β’ δεκαήμερο και αρχές του γ’ δεκαημέρου των ζωδίων. Η Σελήνη στο Σκορπιό δεν είναι σε καλή θέση, είναι σε πτώση και αυτό σημαίνει ότι δυσκολεύεται να εκφραστεί συναισθηματικά, να εμπιστευτεί και συχνά βιώνει ζήλια και θυμό.

Τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες θα ενεργοποιήσει την χθεσινή όψη αντίθεση Άρη- Ποσειδώνα και θα μας δημιουργήσει αισθήματα εσωστρέφειας, υπερευαισθησίας, απογοήτευσης και κούρασης.

Τις πρωινές ώρες θα ενεργοποιήσει τη χθεσινή όψη τετράγωνου Αφροδίτης-Δία και θα είμαστε αρκετά χαρούμενοι για μια Σελήνη στο Σκορπιό. Δημιουργούνται πιο τρυφερά συναισθήματα αλλά με μια δόση υπερβολής και υπεραισιοδοξίας. Θα θέλουμε να περάσουμε καλά αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις. 

Στις 20.00 περίπου το βράδυ, το εξάγωνο με τον Ερμή στάσιμο (λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος) στη Παρθένο ευνοεί συζητήσεις και δίνει καλή αντίληψη και σωστή έκφραση των συναισθημάτων.

Η αντίθεση με τον Ουρανό λίγο αργότερα, που είναι και αυτός σε ζώδιο πτώσης, στον Ταύρο, δε θα μας αφήσει να νιώσουμε ηρεμία το βράδυ δημιουργώντας έντονες συναισθηματικές εξάρσεις, ανησυχία, έντονες συμπεριφορές ακόμη και τσακωμούς.

Διαβάζετε πρώτα το ζώδιο του ωροσκόπου σας και στη συνέχεια το ζώδιο του Ηλίου σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι μέρα, και της Σελήνης σας αν είστε γεννημένοι νύχτα.

Κριός

Τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες έχετε ένα άγχος παραπάνω για τα οικονομικά σας. Όμως το πρωί σας βρίσκει χαρούμενους και με όρεξη. Παίρνετε αγάπη από τα παιδιά σας ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην εμπλακείτε σε οικονομικές κινήσεις που έχουν ρίσκο, αλλά και σε παλιές ερωτικές περιπέτειες. Αργά το απόγευμα τακτοποιείτε εκκρεμότητες της δουλειάς. Το βράδυ σας δημιουργείτε ένταση είτε από οικονομικά ζητήματα που αφορούν εσάς και τον σύντροφό σας είτε από τις ανάγκες της σεξουαλικής σας ζωής. Ζητήστε με ειλικρίνεια ό,τι χρειάζεστε, αποφεύγοντας την καχυποψία.   

Ταύρος

Οι ανάγκες των άλλων είναι σε πρώτο πλάνο σήμερα. Έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια και παίρνετε μεγάλη ικανοποίηση. Αποφύγετε μόνο να μην προβείτε σε αγορές για να ευχαριστήσετε τους άλλους και ξεμείνετε από χρήματα. Συζητάτε το απόγευμα με τα παιδιά σας ή το σύντροφό σας και κατανοείτε τις ανάγκες τους. Αργά το βράδυ ταράζεστε από κάποιο κοντινό σας άτομο, ίσως τη μητέρα σας, και σας δημιουργείται ένταση. Αφήστε, όσο μπορείτε, στην άκρη για να ηρεμήσετε.

Δίδυμοι

Παίρνετε ευχαρίστηση τις πρωινές ώρες από συζητήσεις και επαφές στη καθημερινότητά σας και διευθετείτε ευχάριστα δουλειές σας. Αποφύγετε «κρυφές» οικονομικές συμφωνίες στη δουλειά σας. Ίσως επανεξετάσετε κάποια συμφωνία και παλιά έγγραφα. Μπορείτε να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν το σπίτι αργά το απόγευμα. Το βράδυ σας βρίσκει αρκετά ανήσυχους για ένα εργασιακό θέμα ή απογοητευμένους με τη φυσική σας κατάσταση. 

Καρκίνος

Εστιάζετε σε θέματα των παιδιών σας σήμερα, από τα οποία παίρνετε χαρά και κάνετε κάτι δημιουργικό μαζί τους. Έχετε την ανάγκη να δείξετε τα συναισθήματα σας στον ερωτικό σας σύντροφο ή σε κάποιο φλερτ που σας ενδιαφέρει. Αποφύγετε πολυέξοδες κινήσεις τις πρωινές ώρες για να τους δείξετε την αγάπη σας. Το απόγευμα επικοινωνείτε με κοντινά σας πρόσωπα που είχατε καιρό να δείτε. Το βράδυ φανείτε προσεκτικοί σε τάσεις κτητικότητας στο σύντροφό σας ή και στα παιδιά σας, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι να νιώθετε ενοχικά.

Λέων

Σας απασχολούν θέματα της οικογενείας και του σπιτιού. Λαμβάνετε την αγάπη και αναγνώριση που αποζητάτε από την οικογένεια και αυτό σας κάνει πολύ γενναιόδωρους. Προσέξτε μην σπαταλήσετε παραπάνω λεφτά. Το βράδυ αλλάζει η διάθεση σας και μπορεί να υπάρξει ένταση στο σπίτι με αποτέλεσμα να νιώσετε απομονωμένοι έως και εγκαταλελειμμένοι. Επανεξετάστε τη συμπεριφορά σας και μιλήστε με ειλικρίνεια αλλά χωρίς σκληρότητα.

Παρθένος

Τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες είστε κουρασμένοι αλλά και απογοητευμένοι από μια διαπροσωπική σας σχέση. Ευτυχώς το πρωί η διάθεσή σας αλλάζει και επικεντρώνεστε με ζήλο στην καθημερινότητα σας, σε ένα ταξίδι που σχεδιάζετε ή κάποιο εκπαιδευτικό σας στόχο. Προσέξτε μόνο μην ξοδευτείτε παραπάνω. Το βράδυ είναι πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με κάποιο κοντινό συγγενή. Αποφύγετε να δώσετε λάθος εντύπωση των αναγκών σας και συζητήστε με ειλικρίνεια. 

Ζυγός

Οικονομικά θέματα σας απασχολούν σήμερα. Εάν φανείτε υποχωρητικοί και πειθαρχημένοι, θα καταφέρετε έναν διακανονισμό που θέλετε ή ένα δάνειο. Πάντως, αποφύγετε υπερφίαλες υποσχέσεις τρίτων και εστιάστε στα δικά σας οικονομικά, χρησιμοποιώντας το ένστικτό σας. Το απόγευμα τακτοποιείτε κάποια έγγραφα, κάνετε ένα οικονομικό πλάνο και νιώθετε πολύ καλά. Αργά το βράδυ αποφύγετε περιττά έξοδα γιατί θα σας ξυπνήσει πάλι η αβεβαιότητα και το άγχος για τις οικονομικές εκκρεμότητες σας.  

Σκορπιός

Η Σελήνη από το ζώδιό σας σας κάνει ιδιαίτερα αποφασιστικούς. Από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας λαμβάνετε αναγνώριση και αυτό σας ικανοποιεί τις πρώτες πρωινές ώρες. Επεκτείνετε τις δουλειές σας, ίσως και με παλιούς συνεργάτες. Μείνετε μακριά όμως από κυριαρχικές συμπεριφορές. Το απόγευμα συζητάτε με φίλους και έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά μαζί τους. Αργά το βράδυ ταράζεστε από μια σημαντική σχέση και μπορεί να γίνετε νευρικοί και οξύθυμοι. Αποδεχτείτε τις ανάγκες των άλλων και συγχρόνως εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. 

Τοξότης

Τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες νιώθετε αρκετά κουρασμένοι από ένα θέμα που αφορά το σπίτι. Το πρωί όμως παίρνετε χαρά από το εργασιακό περιβάλλον ή εάν δε δουλεύετε κάνετε πράγματα για να φροντίσετε προσωπικές σας ανάγκες και γιατί όχι να καλομάθετε τον εαυτό σας. Το βράδυ σας βρίσκει δυσαρεστημένους και απογοητευμένους γιατί αντιλαμβάνεστε κινήσεις παρασκηνιακές από συναδέλφους. Αποφύγετε σκέψεις εκδικητικότητας και κάντε κάτι για να αποφορτιστείτε.

Αιγόκερως

Αποζητάτε την ασφάλεια και μια πιο ουσιαστική επαφή μέσα από τους φίλους σας και ομάδες που ανήκετε σήμερα. Τις πρωινές ώρες παίρνετε χαρά από τα παιδιά σας, φίλους και είστε δημιουργικοί στη δουλειά σας. Καταφέρνετε με τη βοήθεια «συμμάχων» σας να κλείσετε ένα οικονομικό ζήτημα. Προσεκτικά όμως σε σπατάλες οικονομικές. Το βράδυ μείνετε μακριά από τάσεις εκδικητικότητας ή ζήλειας σε ένα φιλικό πρόσωπο ή και κάποια καινούρια ερωτική γνωριμία γιατί θα φέρει ένταση.

Υδροχόος

Το πρωί έχετε θετικές εξελίξεις για μια συνεργασία σας ή για ένα θέμα σπιτιού, μιας μετακόμισης με το έτερον ήμισυ, ακόμη και για μια αγοραπωλησία. Έχετε μια αρκετά φιλόδοξη στάση σήμερα και σας απασχολεί η κοινωνική σας εικόνα και η καριέρα σας. Αποφύγετε όμως ακραίες αντιδράσεις στο περιβάλλον σας, κυρίως το βράδυ όπου αλλάζει απότομα η διάθεσή σας, γίνεστε διασπαστικοί και σας δημιουργούνται καχυποψίες για ένα επαγγελματικό θέμα ή την οικογένεια.

Ιχθύες

Καλή μέρα να σχεδιάσετε ένα ταξίδι ή εάν είστε διακοπές περνάτε πολύ ωραία ιδιαίτερα το πρωί. Ίσως κάνετε κάποια έξοδα παραπάνω για να καλομάθετε τον εαυτό σας. Κάποιο άτομο αργά το απόγευμα σας ιντριγκάρει με τη φιλοσοφία και στάση ζωής του και χάνεστε στην όμορφη συζήτηση. Μπορεί να είναι και κάποιο βιβλίο αυτό που θα σας ταξιδέψει. Το βράδυ έχετε ανησυχία για ένα θέμα σπουδών ή τη πορεία των επαγγελματικών στόχων σας. 

Από την Ελένη Στρατινάκη

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη