Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Αστρολογικές προβλέψεις (21/09)

Κερδίζει η καλή διάθεση σήμερα.

Η Σελήνη κινείται από την 3η μοίρα του Τοξότη σήμερα μέχρι και την 16η. Θα επηρεάσει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς). Η Σελήνη αυτή μας ωθεί να δούμε με μια πιο αισιόδοξη ματιά τη καθημερινότητά μας, να νιώσουμε ελεύθεροι αναζητώντας μια δόση περιπέτειας αλλά και να φιλοσοφήσουμε. Στην αρνητική της εκδοχή, γινόμαστε υπερβολικοί, σπαταλάμε την ενέργειά μας άσκοπα και αποφεύγουμε τις ευθύνες. 

Στις 12.30 περίπου το μεσημέρι θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Ερμή στην Παρθένο, δημιουργώντας έντονες εναλλαγές στις απόψεις και προβλήματα στην επικοινωνία.

Νωρίς το απόγευμα το μισό τετράγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω δημιουργεί μια μικρή συναισθηματική ένταση και ένα μπλοκάρισμα. 

Αργά το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Άρη στον Ζυγό. Αυτή η όψη βοηθάει την αυτοπεποίθηση, δίνει περισσότερη αποφασιστικότητα και αυξημένη ενέργεια.

Η κύρια επιρροή της ημέρας είναι η όψη τριγώνου μεταξύ Ηλίου στην Παρθένο και του ανάδρομου Πλούτωνα στον Αιγόκερω στην 27.59 μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων. Φέρνει δυνατές αλλαγές και ξεκινήματα, σιγουριά και αποφασιστικότητα και βοηθάει να πείσουμε με σωστά επιχειρήματα. Επηρεάζει πρωτίστως τους γεννημένους του γ’ δεκαημέρου στα ζώδια του Ταύρου, Παρθένου, Αιγόκερω και δευτερευόντως Σκορπιούς, Καρκίνους και όσους έχουν πλανήτες στις 26-29 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Διαβάζετε το Ζώδιο του Ωροσκόπου και του Ηλίου (εάν είστε γεννημένοι ημέρα) ή της Σελήνης (εάν είστε γεννημένοι νύχτα) για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. 

Κριός

Η Σελήνη σήμερα τονίζει την ανάγκη ελευθερίας και το να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια για ένα ταξίδι, να ανοίξετε τους ορίζοντές σας με ένα βιβλίο ή με συζητήσεις με ανθρώπους που διευρύνουν την αντίληψή σας. Προσέξτε το μεσημέρι για παρεξηγήσεις στο χώρο της δουλειάς λόγω της ανάγκης σας να αποφύγετε ευθύνες. Νωρίς το βράδυ διχάζεστε για ένα θέμα οικονομικό αλλά το ξεπερνάτε γρήγορα. Αργά το βράδυ νιώθετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε συμβιβασμούς με τους οικείους σας ή το έτερον ήμισυ.

Ταύρος

Ένα οικονομικό θέμα που αφορά δανεισμό ή χρήματα του συντρόφου έρχεται στην επιφάνεια και σας αγχώνει. Θα σας βοηθήσει το να ζητήσετε στήριξη και να πάρετε συμβουλές. Είστε περισσότερο εσωστρεφής σήμερα και ζητάτε την αποκλειστικότητα από το σύντροφό σας. Το μεσημέρι, μια διαφωνία με ένα παιδί ή με το ταίρι σας είναι πολύ πιθανή. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών του ζωδίου βάζετε καινούρια θεμέλια σε μια ερωτική σας υπόθεση, παίρνετε χαρά από την πορεία των παιδιών σας ή αποφασίζετε εσείς οι ίδιοι ένα ξεκίνημα που αφορά σπουδές.

Δίδυμοι

Οι ανάγκες των άλλων είναι σε προτεραιότητα σήμερα και αυτό ίσως σας κουράσει. Το μεσημέρι, οι απαιτήσεις του σπιτιού σας προκαλούν εκνευρισμό και ένα άτομο της οικογενείας δεν δείχνει τη κατανόηση που αποζητάτε. Εάν είστε δεσμευμένοι, έχετε την ανάγκη να κάνετε κάτι ευχάριστο μαζί με το ταίρι σας και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Οι αδέσμευτοι, ιδίως αργά το βράδυ, νιώθετε πιο τολμηροί να κυνηγήσετε μια ερωτική υπόθεση και να πάρετε αποφάσεις.

Καρκίνος

Ασχολείστε με τη καθημερινότητα και τις ανάγκες της δουλειάς σας. Έχετε μια θετική στάση και αυτό σας βοηθάει. Το μεσημέρι διαφωνίες που πιθανόν προκύπτουν με συναδέλφους σας αποσυντονίζουν για λίγο αλλά το ξεπερνάτε εύκολα. Ασχοληθείτε με τη διατροφή σας και τη φυσική σας κατάσταση αποφεύγοντας υπερβολές και αφήστε για σήμερα τις πολλές κοινωνικές συναναστροφές. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, αντιμετωπίζετε πιο σοβαρά συνεργασίες αλλά και τους σημαντικούς ανθρώπους δίπλα σας, και μπορείτε να τους επηρεάσετε θετικά.    

Λέων

Πολύ δημιουργική μέρα για εσάς σήμερα και είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί. Ένα οικονομικό θέμα σας προβληματίζει το μεσημέρι και δεν σας αφήνει να ανταπεξέλθετε όσο κι αν θέλετε στις ανάγκες των παιδιών, ενώ το ταίρι σας φαίνεται να μη καταλαβαίνει την ανησυχία σας. Αν και πιέζεστε λίγο από τα εργασιακά σας, είναι κατάλληλη μέρα να βγείτε, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Αργά το βράδυ νιώθετε πιο σίγουροι σε αποφάσεις που πρέπει να πάρετε και είναι κατάλληλη στιγμή να συζητήσετε με κοντινά σας πρόσωπα. 

Παρθένος

Νιώθετε πιο αισιόδοξοι σε θέματα που αφορούν το σπίτι και θέλετε να αφιερώσετε χρόνο στις ανάγκες της οικογενείας σας ή απλά να χαλαρώσετε σπίτι. Το μεσημέρι όμως έρχεστε αντιμέτωποι με τα θέλω τους και εύκολα θα υπάρξουν γκρίνιες και παράπονα. Αντισταθείτε σε παράλογες απαιτήσεις αλλά και αποφύγετε το πείσμα. Αργά το βράδυ στέκεστε στα πόδια σας και ανακτάτε την ισορροπία σας αλλά και την αυτοπεποίθηση σας σε αυτά που θέλετε. Ίσως βάλετε αρχή για ένα οικονομικό πλάνο επιτέλους. Οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών, είστε αποφασισμένοι κι έτοιμοι να δείτε πιο σοβαρά μια σχέση, να εστιάσετε στα παιδιά σας, ή να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό χόμπι.

Ζυγός

Ασχολείστε με θέματα της καθημερινότητας και έχετε αρκετές επαφές και συζητήσεις στις οποίες καλό είναι να μην το παρακάνετε και φανείτε υπερβολικοί. Αντίθετα, αφήστε τους άλλους να σας πουν αυτά που θέλουν κι αυτοί. Μπορεί να νιώσετε ότι δε σας καταλαβαίνουν, ιδίως κοντινά συγγενικά πρόσωπα, αλλά το ξεπερνάτε γρήγορα. Αργά το βράδυ, είστε πιο ισορροπημένοι και έτοιμοι να κάνετε συζητήσεις,. Ένα βιβλίο ή και μια βόλτα θα σας κάνει καλό. 

Σκορπιός

Τα οικονομικά σας είναι αυτό σας απασχολεί σήμερα. Προσέξτε τις αγορές σας γιατί είναι πιθανό να πηγάζουν από συναισθηματική ανασφάλεια. Το μεσημέρι, ίσως διαφωνήσετε με κάποιο φίλο ή κάποιον που ανήκετε σε μια κοινή ομάδα ή οργανισμό. Ακούστε τις ιδέες τους όμως γιατί μπορεί αργότερα να φανούν χρήσιμες. Το ταίρι σας μπορεί να σας ζητάει περισσότερα από όσο μπορείτε να δώσετε σήμερα. Το βράδυ, προτιμάτε να μείνετε μόνοι σας και να δείτε τις επόμενες κινήσεις σας.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας είστε περισσότερο ρομαντικοί και ευαίσθητοι απέναντι στους άλλους. Εκφράζεστε άνετα στους οικείους σας και στο ταίρι σας. Το μεσημέρι θα σας απασχολήσει ένα θέμα της δουλειάς ή μια συνεργασία. Να είστε διαλλακτικοί και αποφύγετε να εκφραστείτε εγωιστικά. Το απόγευμα μη το βάλετε κάτω λόγω ενός οικονομικού μπλοκαρίσματος. Αργά το βράδυ βρίσκετε υποστήριξη από φίλους και περνάτε όμορφα.

Αιγόκερως

Σήμερα προτιμάτε να περάσετε χρόνο μόνοι σας και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Ίσως υπάρχει έλλειψη κατανόησης από τους γύρω σας και αυτό σας ωθήσει να δείτε διαφορετικά τα πράγματα. Αναθεωρείτε ένα σχέδιο, ένα ταξίδι, ίσως μια εμπορική συμφωνία ή ακόμη και ένα θέμα που αφορά τις σπουδές σας. Αργά το βράδυ έχετε βρει το πώς θα κινηθείτε σχετικά με ένα επαγγελματικό θέμα. Οι γεννημένοι τελευταίων ημερών, νιώθετε δυνατοί και έτοιμοι για να προωθήσετε έναν προσωπικό μακροπρόθεσμο στόχο σας.

Υδροχόος

Είστε περισσότερο κοινωνικοί σήμερα και σας απασχολούν οι φίλοι σας και ο κοινωνικός σας κύκλος. Θέλετε να διασκεδάσετε, να γραφτείτε σε μια ομάδα ή να συμμετάσχετε σε μια εκδήλωση αλλά τα οικονομικά σας πιθανόν δε σας το επιτρέπουν. Είστε ανήσυχοι γενικότερα για κάποια λεφτά που περιμένετε. Σήμερα όμως και ιδίως γύρω στις 12 το μεσημέρι, δεν ευνοούνται οικονομικές διαπραγματεύσεις. Αργά το βράδυ κάποια συζήτηση με ένα φίλο σας βοηθάει να πάρετε τα πάνω σας. Μπορείτε και να βγείτε έξω και να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους.   

Ιχθύες

Με τη Σελήνη στον 10ο οίκο σας, νιώθετε πίστη στις ικανότητές σας και ενδιαφέρεστε για την κοινωνική και επαγγελματική σας άνοδο. Να έχετε υπομονή σε κάποια μπλοκαρίσματα που προκύπτουν σήμερα. Προσέξτε τις έντονες συζητήσεις και διαφορές που υπάρχουν είτε με έναν συνεργάτη είτε με ένα κοντινό σας άτομο, ακόμη και με το ταίρι σας το μεσημέρι, γιατί ενδεχομένως να νιώσετε προσβεβλημένοι μετά. Αργά το βράδυ αντιλαμβάνεστε μια λανθασμένη οικονομική κίνηση και είστε έτοιμοι να το διαχειριστείτε. Οι γεννημένοι τελευταίες μέρες, ευνοείστε για καινούριες σημαντικές φιλίες, γνωριμίες και συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν σε στόχους σας.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: unsplash

Διάβασε ακόμη