Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Αστρολογικές προβλέψεις (21/08)

Συναισθηματικές εντάσεις.

Δυναμικά ξεκινάει η σημερινή μέρα με τη Σελήνη από τις 27 μοίρες του Ζυγού να κάνει δυσαρμονική όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα.

Θα σκεφτείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές οι οποίες όμως θα σας πιέσουν. Ενδεχομένως να γίνετε πολύ επικριτικοί με την μητέρα σας, ή ακόμα να προκαλέσετε κάποιες εντάσεις στο περιβάλλον σας. Μετά το μεσημέρι, όταν η Σελήνη περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού -καθόλου καλή θέση γι’ αυτή– αναπτύσσετε μια συναισθηματική κτητικότητα. Πληγώνεστε εύκολα και αισθάνεσθε την ανάγκη να κυριαρχήσετε.

Το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για ενημέρωση σε θέματα σύγχρονης τεχνολογίας ή -όσοι ασχολούνται- σε θέματα αστρολογίας, αστρονομίας ή μαθηματικών.

Σήμερα θα θέλατε να ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί και πιθανόν να παραβλέψετε σημαντικότερα πράγματα και να ασχοληθείτε με αυτά που σας ευχαριστεί. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία, μπορεί όμως να σας οδηγήσει σε υπερβολές. Προσοχή λοιπόν δεν πρέπει να το παρακάνετε.

Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα τώρα, δημιουργεί μια τάση για παρεξηγήσεις στο άμεσο περιβάλλον σας ή επιτρέπει τις παραπειστικές εντυπώσεις. Ερευνήστε προσεκτικά τις αιτίες γιατί υπάρχει περίπτωση οι επιπτώσεις στο μέλλον, να είναι πολύ άδικες ή και οδυνηρές για σας.

Ας δούμε όμως πως επηρεάζονται τα ζώδια και οι αντίστοιχοι ωροσκόποι

Κριοί

Η μέρα γενικά προσφέρεται για διασκέδαση, για μια δημιουργική απασχόληση ή ακόμα μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο στα παιδιά σας και να περάσετε ευχάριστα. Την επισκιάζει όμως, κυρίως μετά το μεσημέρι, κάποιο οικονομικό θέμα που αφορά τρίτο πρόσωπο.

Ταύροι

Σήμερα θα έχετε την τάση να γίνετε ζηλότυποι και κτητικοί με τον σύντροφο σας. Ισως πιεστείτε από συμπεριφορές συνεργατών ή συναδέλφων. Προσπαθήστε όμως να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Δίδυμοι

Θα συγκεντρώσετε όλες τις ενέργειες και τις προσπάθειες σας στις ανάγκες της καθημερινοτητας. Είναι μια πιεστική μέρα για σας και καλό θα ήταν να εκτονώσετε τα συναισθήματα σας ακόμα και αν αυτά είναι αντίθετα με την υπάρχουσα κατάσταση.

Καρκίνοι

Η ηρεμία και η χαλαρότητα της χθεσινής μέρας σας εγκαταλείπει σήμερα. Μια έντονη διαφωνία η οποία θα σας προκαλέσει μεγάλη πίεση και προέρχεται από ένα συνεργάτη ή τον σύντροφο σας μετά το μεσημέρι θα σας δημιουργήσει συναισθηματική ένταση.

Λέοντες

Θέματα οικονομικής φύσης θα σας απασχολήσουν σήμερα που μάλλον  αφορούν μια παλιά οφειλή σε τράπεζα ή εφορία. Είστε όμως ψύχραιμοι και θα βρείτε λύση.

Παρθένοι

Κάποια ώρα της ημέρας θα αντιμετωπίσετε αντίδραση από κάποιο παιδί σας, αν έχετε. Αν δεν έχετε, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια αλλαγή σε ένα μικρό ταξίδι που έχετε προγραμματίσει, να αλλάξετε μέρα και ώρα για μια συνάντηση με τον αδελφό σας ή κάποιο γείτονα.

Ζυγοί

Άσχημη μέρα για να ξοδέψετε χρήματα .Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε σε αγορές που εκ των υστέρων θα μετανιώσετε γιατί θα αντιληφθείτε ότι δεν σας είναι χρήσιμες.

Σκορπιοί

Μάλλον θα επηρεαστείτε σήμερα από την ευαισθησία της Σελήνης στον Σκορπιό, θα είστε ιδιαίτερα κυκλοθυμικοί με τάσεις απομόνωσης και συναισθηματικής αποξένωσης.

Τοξότες

Σήμερα εξ’ αίτιας κάποιων φόβων σας, γίνεστε έρμαιο των συναισθημάτων σας, που προσπαθείτε να καταπιέσετε. Γενικά αισθάνεσθε ότι υπάρχει έλλειψη κατανόησης και επικοινωνίας

Αιγόκεροι

Προσέξτε μην εκδηλώσετε την ζηλοτυπία σας σε φίλους με τους οποίους θα βρεθείτε σήμερα. Δείξτε υπευθυνότητα και εκδηλώστε την φιλική σας διάθεση προς αυτούς για να αποφύγετε εντάσεις.

Υδροχόοι

Η προσοχή σας αυτή την ημέρα θα στραφεί σε επαγγελματικά και κοινωνικά ενδιαφέροντα. Προσέξτε μην καυγαδίσετε με την μητέρα σας ή την σύντροφο σας σε δημόσιο χώρο.

Ιχθύες

Θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα σήμερα, χωρίς να ξέρετε γιατί. Μπορείτε να μελετήσετε, να προγραμματίσετε ένα μακρινό ταξίδι, να εμβαθύνετε σε ιδέες και έννοιες πρωτοποριακές και απελευθερωτικές. Γενικά θα προσπαθήσετε, έστω και νοερά, να βρεθείτε κάπου αλλού αυτή την μέρα.

Από την Ερατώ Δραγανίδου

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη