Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (21/02)

Εναλλαγές καταστάσεων και συναισθημάτων.

Σήμερα η Σελήνη, μέχρι και το μεσημέρι στις 15:40’ πμ, θα παραμείνει στο ζώδιο της κυβέρνησης της, τον Καρκίνο. Στις 8:32’ πμ θα συναντήσει τον Ερμή στον Υδροχόο στην 26ο 22’ σε όψη χιαστί και λίγα λεπτά αργότερα, στις 8:37’ πμ, θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε θέση Κυβέρνησης στους Ιχθύς, στην 26ο 25’.

Είναι όψεις οι οποίες από τη μία πλευρά θα δημιουργήσουν ένα κλίμα ρομαντισμού και ανάγκης να φροντίσουμε τους αγαπημένους μας, όμως από την άλλη θα έχουμε αρκετές δυσκολίες στο πώς να εκφράσουμε και να επικοινωνήσουμε στους γύρω μας τα συναισθήματα μας. Στις 15:41’ η Σελήνη θα εγκαταλείψει το ζώδιο του Καρκίνου και θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα, αλλάζοντας την ατμόσφαιρα. Θα έχουμε τη διάθεση να βγούμε έξω, να διασκεδάσουμε και να προβάλουμε τον εαυτό μας.

Γύρω στις 20 : 51’ η Σελήνη θα σχηματίσει όψη χιαστί με τον Ήλιο στους Ιχθύς, στη 2ο 37’. Πιθανότατα να προκύψουν προβλήματα στις σχέσεις μας -ιδιαιτέρως με άνδρες-, τα οποία Θα πρέπει να τα διαχειριστούμε με προσοχή, ώστε να αποφύγουμε τις δυσάρεστες εξελίξεις.

Κριός: Τις πρωινές ώρες θα ασχοληθείτε με ζητήματα τα οποία αφορούν την οικογένειά σας. Κάποιες δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε στην επικοινωνία σας με άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντος σας. Από το μεσημέρι η διάθεση σας ανεβαίνει, όμως προσέξτε το βράδυ συζητήσεις τις οποίες θα έχετε με άτομα τα οποία λειτουργούν παρασκηνιακά.

Ταύρος: Αρχικά το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε μία συμφωνία την οποία θέλετε να προχωρήσετε με ένα άτομο του κοινωνικού σας περίγυρου, όμως θα υπάρξουν δυσκολίες λόγω ενός επαγγελματικού σας συμβολαίου. Μετά το μεσημέρι θα σας απασχολήσουν θέματα των αγαπημένων σας και ίσως να υπάρξει μία διαφωνία με ένα συγγενή.

Δίδυμοι: Αρκετά έξοδα θα χρειαστεί να κάνετε εσείς σήμερα μέχρι και το μεσημέρι, προς χάριν της καριέρας σας. Ίσως προκύψει μία δυσκολία για ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε, αλλά είναι διαχειρίσιμη. Μετά τις 20:00 μμ προσέξτε τις κινήσεις σας στον επαγγελματικό σας χώρο, διότι θα προκύψουν προβλήματα με τον προϊστάμενό σας, λόγω ενός συμβολαίου.

Καρκίνος: Εσείς, μέχρι και το μεσημέρι, θ’ ασχοληθείτε με θέματα τα οποία αφορούν τις σπουδές σας και ένα ταξίδι, όπου ενδεχομένως να παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες, οι οποίες όμως θα ξεπεραστούν. Προς το βραδάκι θα προκύψουν κάποια έξοδα, λόγω ενός δικαστηρίου.

Λέων: Για σας, η μέρα ξεκινά με εσωστρέφεια. Σας προβληματίζουν οι οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους, δημιουργώντας σας άγχος και ανασφάλεια. Επίσης, εντάσεις θα υπάρξουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μετά το μεσημέρι, η διάθεσή ανεβαίνει. Προσοχή όμως θα πρέπει να δείξετε σε θέματα φορολογικά και τραπεζικά.

Παρθένος: Το πρωί θα έχετε συζητήσεις με άτομα του κοινωνικού σας χώρου και ίσως σας προταθεί μία συνεργασία. Επίσης μπορεί να προκύψει ένα ζήτημα φορολογικό, το οποίο θα σας πιέσει. Μετά το μεσημέρι αισθάνεστε κουρασμένοι και προτιμάτε την απομόνωση, στοιχείο το οποίο θα προκαλέσει ένταση με το σύντροφό σας.

Ζυγός: Εσείς, σήμερα μέχρι και το μεσημέρι, θα είστε επικεντρωμένοι στην καριέρα σας. Πιθανόν το πρωί να αισθανθείτε ότι τα επαγγελματικά σας σχέδια δεν προχωρούν όπως θα θέλατε. Το βράδυ θα συζητήσετε με κοντινά σας πρόσωπα για εργασιακά ζητήματα και ίσως να καταλήξετε σε αδιέξοδο.

Σκορπιός: Η μέρα για σας ξεκινά με αρκετό ρομαντισμό και με διάθεση να κάνετε ένα ταξίδι με το σύντροφό σας. Όμως κάποια είδηση από τους οικείους σας θα σας προκαλέσει δυσφορία. Μετά το μεσημέρι εστιάζεστε σε ζητήματα τα οποία αφορούν τα επαγγελματικά σας. Προς το βράδυ ίσως να προκύψει ένα κόλλημα στην προώθηση των σχεδίων σας.

Τοξότης: Εσάς, η μέρα σας βρίσκει προβληματισμένους σχετικά με ένα δάνειο το οποίο αφορά την οικία σας. Ίσως προκύψει κάποιο θέμα σχετικά με ένα συμβόλαιο. Μετά τις 16:00 μμ η διάθεσή σας αλλάζει και έχετε επικοινωνία με άτομα τα οποία ζουν μακριά σας. Το βραδύ αποφύγετε συζητήσεις με τους οικείους σας, διότι θα προκύψουν διαφωνίες. 

Αιγόκερως: Εσάς, μέχρι και το μεσημέρι, θα σας απασχολήσουν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και πιθανότατα να υπάρξει μια δυσκολία σχετικά με ένα οικονομικό συμβόλαιο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αισθανθείτε μία απροσδιόριστη μελαγχολία. Το βραδάκι ίσως συναντήσετε στενούς φίλους, όμως η διάθεση σας θα είναι υποτονική.

Υδροχόος: Το ενδιαφέρον σας το πρωί θα είναι στραμμένο στα εργασιακά και οικονομικά σας θέματα. Πιθανόν η ισχυρογνωμοσύνη σας να προκαλέσει δυσκολίες στον εργασιακό σας χώρο. Το βράδυ θα προκύψει ένταση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λόγω οικονομικών θεμάτων.

Ιχθύες: Για σας, η μέρα ξεκινά ευχάριστα και ρομαντικά. Προσέξτε κάποια λόγια, τα οποία λέγονται πίσω από την πλάτη σας. Μετά το μεσημέρι, θα ασχοληθείτε με κάποια ζητήματα της καθημερινότητας, τα οποία προς το βράδυ θα γίνουν πιο πιεστικά.

Από την Άννα Αλεξανδρινού

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη