Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Αστρολογικές προβλέψεις (17/11)

Ώρα για χάραξη νέου πλάνου δράσης.

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα μας κάνει να βάλουμε το κεφάλι κάτω, να σηκώσουμε μανίκια και να κάνουμε πράξη όσα είχα μείνει ως ιδέες στο μυαλό μας.

Το τρίγωνο που θα σχηματίσουν σήμερα ο Ήλιος και Άρης με τον Ποσειδώνα, θα μας κάνει να ακούσουμε το ένστικτό μας και να μπορέσουμε να πάρουμε σωστές αποφάσεις.

Αργότερα το βράδυ, η Σελήνη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ουρανό, οπότε ίσως μια ξαφνική έμπνευση, μια ιδέα μας δώσει λύση πάνω σε ένα θέμα και μας κάνει να νιώσουμε ανακούφιση.

Πάμε να δούμε λίγο πιο αναλυτικά πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια σήμερα.

Κριός

Σήμερα η μέρα έχει να κάνει κυρίως με τα επαγγελματικά σας. Δεν αποκλείεται να μάθετε εξελίξεις για ένα θέμα δουλειάς το οποίο φαινόταν να μην έχει εξέλιξη.  Χρειάζεται σήμερα να μάθετε να κάνετε υπομονή, καθώς ο παρορμητισμός σας μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις και ρίξεις.

Ταύρος

Θέματα που μπορεί να σας απασχολούν όπως ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ένα νομικό ζήτημα ή η συνέχιση κάποιων σπουδών/ σεμιναρίων ευνοούνται. Είναι κατάλληλη στιγμή να έλθετε σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν στα συγκεκριμένα ζητήματα.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους έχει να κάνει με την τακτοποίηση και οργάνωση ζητημάτων που έχουν προκύψει από άλλους, είτε αυτό είναι οικογένεια, είτε κάποιο θέμα στη δουλειά. 

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα για εσάς θα εστιάσει σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων και ιδιαίτερα των συναισθηματικών σας. Θέλει προσοχή να μην παρασυρθείτε σε συζητήσεις που ενδεχομένως να κάνουν το σύντροφό σας να πει κάποια πράγματα τα οποία δεν περιμένατε.

Λέων

Η Σελήνη σας βοηθά σήμερα να οργανωθείτε καλύτερα και να βάλετε μια σειρά κυρίως στα εργασιακά σας θέματα.  Δεν αποκλείεται ένα οικονομικό θέμα σήμερα να διευθετηθεί και να σας ανακουφίσει. 

Παρθένος

Αρκετά δημιουργική η σημερινή μέρα για εσάς. Αν είχατε υπόψιν σας να επεκτείνετε μια επιχείρηση ή ένα project, σήμερα είναι ιδανική ημέρα.  Οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται σήμερα να δεχθούν ένα αναπάντεχο φλερτ.

Ζυγός

Θα χρειαστεί υπομονή η σημερινή ημέρα. Θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια σας, βγαίνουν σήμερα στην επιφάνεια και θα χρειαστεί να διαχειριστείτε καταστάσεις.

Σκορπιός

Eπικοινωνιακή η σημερινή μέρα για εσάς τους Σκορπιούς, δεν αποκλείεται να ακούσετε νέα από ένα φίλο που είχατε καιρό να τον δείτε. Σήμερα είναι πολύ καλή ημέρα  – για όσους ασχολείστε με πνευματικές δουλειές- να συγκεντρωθείτε και να παράξετε πολύ δουλειά.

Τοξότης

Με την Σελήνη στον 2ο γενέθλιο οίκο σας ενδεχομένως να ακούσετε για κάποια σημαντική εξέλιξη πάνω σε ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολούσε έντονα το τελευταίο διάστημα. Δεν αποκλείεται να λάβετε απρόσμενη βοήθεια.

Αιγόκερως

Ευχάριστη προβλέπεται για εσάς τους Αιγόκερους η σημερινή ημέρα. Από το πρωί, η αυτοπεποίθησή σας θα είναι στα ύψη, άρα ευκαιρία να την εκμεταλλευτείτε για να πετύχετε τους σκοπούς σας.

Υδροχόος

Ημέρα ενδοσκόπησης η σημερινή για εσάς. Στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας θα  νιώσετε ότι χρειάζεστε να αποτραβηχτείτε για να ανακτήσετε πάλι δυνάμεις. Ευκαιρία σήμερα να κάνετε έναν απολογισμό και να βρείτε μια εσωτερική ισορροπία μεταξύ προσωπικής ζωής και επαγγελματικής.

Ιχθύες

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα  για να δικτυωθείτε. Ιδανική ημέρα επίσης για να αναζωογονήσετε τις σχέσεις με τους φίλους σας. Ευκαιρία να έρθετε κοντά με άτομα τα οποία είχατε παραμελήσει λόγω της καθημερινότητας σας.

Βάλια Παγίδα

Πηγή: christosarchos.gr

Διάβασε ακόμη