Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Αστρολογικές προβλέψεις (17/08)

Ημέρα εντάσεων και ξεκαθαρισμάτων. 

Συννεφιασμένο το πρωινό της σημερινής ημέρας και δεν αναφερόμαστε στον καιρό αλλά στη διάθεση που επικρατεί καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο στις 10.30 το πρωί. Επηρεάζονται κυρίως οι μεταβλητοί Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες των πρώτων 5 ημερών του ζωδίου τους. Αυτό μπορεί να φέρει εμπόδια και αναβολές σε επαγγελματικά ζητήματα αλλά και αυξημένες υποχρεώσεις από την πλευρά της οικογένειας.

Το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό είναι σε ισχύ και ευνοεί τα ζώδια της γης Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου να βρουν λύσεις σε πρακτικά θέματα που τους απασχολούν.

Νότα αισιοδοξίας προσφέρει η Αφροδίτη που καθώς πλησιάζει τον Δία για να σχηματίσουν τετράγωνο, μας χαρίζει την ελπίδα πως όλα στο τέλος θα πάνε καλά.  

Ας δούμε όμως πώς επηρεάζονται τα 12 ζώδια σήμερα 17 Αυγούστου 2023!

Κριός

Η Σελήνη στον έκτο οίκο σας, σας καλεί να βάλετε τάξη στις υποχρεώσεις που αφορούν την εργασία σας αν δεν θέλετε να τρέχετε τελευταία στιγμή.  Φροντίστε την φυσική σας κατάσταση με ξεκούραση και καλή διατροφή. Έχετε την τάση να κάνετε κάποια παραπάνω έξοδα για την καλοπέρασή σας και ίσως αργότερα το μετανιώσετε.

Ταύρος

Με τον Ερμή και τον Άρη στον πέμπτο οίκο σας έχετε ανεβασμένη λίμπιντο και έντονη διάθεση για φλερτ. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι οι Ταύροι των πρώτων ημερών καθώς σήμερα μπορεί να προκύψουν κάποιες εντάσεις με το ταίρι τους.

Δίδυμοι

Καθυστερήσεις και εμπόδια πρόκειται να αντιμετωπίσετε στην εργασία σας, ειδικά εσείς των πρώτων ημερών. Το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο θα έχουν μια αρκετά δραστήρια μέρα και θα καταπιαστούν με την επίλυση πρακτικών θεμάτων. Σήμερα μπορεί να ξαναβρεθείτε με φίλους που είχατε χαθεί το τελευταίο διάστημα.

Καρκίνος

Ημέρα που χρειάζεται προσοχή στις μετακινήσεις αλλά και σε πιθανές συγκρούσεις με πρόσωπα από το περιβάλλον σας. Από το απόγευμα και μετά η μέρα εξελίσσεται πιο ευχάριστα και έχετε προσκλήσεις για εξόδους όπου μπορείτε να περάσετε όμορφα και να χαλαρώσετε.

Λέων

Κάποια έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν, θα χαλάσουν πρόσκαιρα την διάθεση σας ειδικά για εσάς των πρώτων ημερών. Αντιθέτως το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο ευνοείται σε θέματα οικονομικά, ενώ και για τα επαγγελματικά σας ζητήματα είναι μια αρκετά θετική μέρα.

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιο σας απαιτεί ξεκαθαρίσματα ακόμα και αν οι απαντήσεις που θα πάρετε πρόκειται να σας πληγώσουν. Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο και γίνεστε πιο διεκδικητικοί απέναντι στους άλλους.

Ζυγός

Αφιερώστε χρόνο στη φροντίδα της φυσική σας κατάστασης και στην ξεκούραση σας καθώς οι υπερβολικές υποχρεώσεις σας έχουν εξαντλήσει. Πολύ πιθανή μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Σκορπιός

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις με το ταίρι σας ειδικά εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Αντιθέτως η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο όπου και ευκαιρίες για φλερτ θα έχουν και ευνοούνται στα επαγγελματικά τους ζητήματα.

Τοξότης

Ημέρα με αρκετές υποχρεώσεις στον επαγγελματικό αλλά και τον οικογενειακό στίβο ειδικά για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Από το μεσημέρι και μετά η κατάσταση βελτιώνεται. Πολύ πιο θετικό κλίμα για το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο που τους περιμένει μια αρκετά δραστήρια αλλά και με επαγγελματικές επιτυχίες μέρα.

Αιγόκερως

Σήμερα χρειάζεται προσοχή στις μετακινήσεις καθώς μπορεί το μεταφορικό σας μέσο να εμφανίσει κάποιο πρόβλημα. Επίσης διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε συγκρούσεις με το περιβάλλον σας αν βλέπετε ότι μια συζήτηση δεν βγάζει πουθενά.

Υδροχόος

Πιθανόν κάποια έξοδα που θα εμφανιστούν να σας βγάλουν από το προϋπολογισμό σας, ειδικά εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Για το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα είναι μια πολύ εποικοδομητική ημέρα όπου μπορείτε να τακτοποιήσετε αρκετές εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν.

Ιχθύες

Το πρώτο δεκαήμερο θα αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα στη σχέση με το σύντροφό του, αλλά και στον τομέα της εργασίας χρειάζεται ψυχραιμία καθώς οι συνεργάτες σας είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί από εσάς. Το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο πρόκειται να έχουν μια εντελώς διαφορετική μέρα συναντώντας φίλους και περνώντας ευχάριστες στιγμές.

Από την Ειρήνη Αθανασίου

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη