Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (17/05)

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.

Η μέρα είναι χωρισμένη στα δυο σήμερα, αφού η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Κριού έως τις 3 το μεσημέρι επηρεάζοντας κυρίως το Γ΄ δεκαήμερο των ζωδίων της Φωτιάς, δηλαδή Κριοί, Λέοντες και Τοξότες καθώς και το Γ΄δεκαήμερο του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή Καρκίνους, Ζυγούς, και Αιγόκερους.

Η Σελήνη από το παρορμητικό ζώδιο του Κριού θα μας κάνει πιο τολμηρούς, πιο θαρραλέους αλλά θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή γιατί ως γνωστόν ο ενθουσιασμός και η βιασύνη που χαρακτηρίζουν αυτό το ζώδιο συχνά μας κάνει να παραβλέπουμε λεπτομέρειες σημαντικές.

Από την άλλη, το μεσημέρι, η Σελήνη εγκαταλείπει το ζώδιο του Κριού για να μεταβεί στο ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζοντας το Α’ δεκαήμερο των ζωδίων της Γης και συγκεκριμένα του Ταύρους, τους Παρθένους και τους Αιγόκερους. Φυσικά η παραμονή της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου σημαίνει ότι επηρεάζεται επιπλέον και το Α΄ δεκαήμερο του σταθερού σταυρού και συγκεκριμένα, οι Λέοντες, Σκορπιοί και οι Υδροχόοι.

H Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου θα μας βοηθήσει να ρίξουμε τους ρυθμούς, να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να επαναξιολογήσουμε τις καταστάσεις πριν πάρουμε άλλες αποφάσεις. Επειδή θα είναι στο ζώδιο του Ταύρου από το μεσημέρι και μετά, θα υπάρξει η αίσθηση αποφόρτισης και χαλάρωσης.

Σήμερα το πρωί λοιπόν, η Σελήνη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη οπότε είναι καλό να μην δρούμε βάση των αισθημάτων μας και κυρίως προσπαθήστε σήμερα να μην εκνευρίζεστε εύκολα. Διοχετεύσετε αυτή την ενέργεια κάπου δημιουργικά.

Eπίσης, η Σελήνη λίγο αργότερα μέσα στην ημέρα θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Δία. Αισθήματα αισιοδοξίας και μεγάλης αίσθησης αυτοπεποίθησης σας οδηγήσουν να κάνετε ίσως κάποιες συζητήσεις με άτομα τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας.

Τέλος, το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης και Πλούτωνα σήμερα ίσως σας αποκαλύψει παρασκηνιακά θέματα τα οποία όμως θα σας βοηθήσουν να αποκόψετε από άτομα και καταστάσεις και να πάτε μπροστά.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια σήμερα

Υπενθύμιση: Διαβάζουμε τις προβλέψεις βάσει του ωροσκόπου μας κυρίως, δευτερευόντως βάσει Ηλίου ή Σελήνης.

Κριός

Η σημερινή Σελήνη σας βοηθά σε θέματα αυτοπροβολής, οπότε αν κυνηγούσατε ένα project ή θέλατε να συζητήσετε για κάποιο οικονομικό θέμα σήμερα είναι η μέρα. Προσοχή το πρωί ειδικά του Γ’ δεκαημέρου, την οξυθυμία σας. Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα έντονα.

Ταύρος

Ημέρα αποκαλύψεων για εσάς τους Ταύρους ειδικά του Α΄ δεκαημέρου. Είναι μια μέρα δυο ταχυτήτων από τη μία θα νιώσετε σιγουριά για τα επόμενα βήματά σας, από την άλλη οι πληροφορίες που θα μάθετε ίσως να σας βοηθήσουν να πάτε μπροστά ή να αλλάξετε εντελώς πορεία πλεύσης.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα θα εστιάσει κυρίως στο πως χειρίζεστε επικοινωνιακά τους άλλους. Ίσως νιώσετε ότι σήμερα θέλετε να εκφράσετε όλα όσα αισθάνεστε για κάποια συγκεκριμένα άτομα. Τολμήστε το, απλά μην το κάνετε με έπαρση και πετύχετε τελικά το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλατε.

Καρκίνος

Θα χρειαστεί υπομονή η σημερινή ημέρα. Θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια σας, βγαίνουν σήμερα στην επιφάνεια και θα χρειαστεί να διαχειριστείτε καταστάσεις. Από το απόγευμα και μετά, μπορείτε να κάνετε συζητήσεις για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να βρείτε πάλι την αρμονία μέσα στο σπίτι σας.

Λέων

Σήμερα η μέρα για εσάς είναι γεμάτη φλερτ και έρωτα. Δεν αποκλείεται σήμερα να κάνετε μια νέα γνωριμία, ή αν έχετε ήδη γνωρίσει κάποιον, σήμερα να έχετε εξελίξεις. Το απόγευμα ιδανικό για χαλάρωση και τι καλύτερο από το να χαλαρώσετε με καλή παρέα.

Παρθένος

Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να βρείτε λύσεις στα οικονομικά σας ζητήματα ώστε να νιώστε μεγαλύτερη ασφάλεια. Είναι μια μέρα όπου θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε διάφορες οικονομικές εκκρεμότητες. Τέλος, αν είστε σε φάση να πραγματοποιήσετε μια μεγάλη αγορά, τώρα είναι κατάλληλη περίοδος.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα θα σας κάνει να εστιάσετε σε εσάς και πως χειρίζεστε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνετε μια μίνι αυτό-ψυχανάλυση και να δείτε πως μπορείτε να ενδυναμώσετε σχέσεις με άτομα που βλέπετε ότι σας προσφέρουν κάτι ή πως μπορείτε να βγάλετε άτομα από τη ζωή σας τα οποία είναι «τοξικά».

Σκορπιός

Σήμερα είναι πιθανό να καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν προκύψει. Εάν έχετε «μπλέξει» με θέματα δημοσίου για κάποιο ζήτημα π.χ. κληρονομικό, μπορείτε να το προχωρήσετε σήμερα καθώς ενδέχεται να δείτε «φως» στην άκρη του τούνελ.

Τοξότης

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να δικτυωθείτε. Θέματα που μπορεί να σας απασχολούν όπως ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ένα δικαστήριο ή αν θέλετε να συνεχίσετε τις σπουδές σας πάνω σε ένα μεταπτυχιακό ευνοούνται. Είναι κατάλληλη στιγμή να έλθετε σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν στα συγκεκριμένα ζητήματα.

Αιγόκερως

Αρκετά απαιτητική η σημερινή μέρα για εσάς τους Αιγόκερους ειδικά του Γ΄ δεκαημέρου. Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη κυρίως στα επαγγελματικά σας και στις σχέσεις που έχετε με τους ανωτέρω σας. Προσπαθήστε στις συζητήσεις που θα κάνετε μαζί τους να μην γίνεστε εριστικοί και να κρατήσετε τις κατάλληλες ισορροπίες. Θυμηθείτε, είναι μια παροδική φάση.

Υδροχόος

Μια ιδανική ημέρα για να αναζωογονήσετε τις σχέσεις με τους φίλους σας. Ευκαιρία να έρθετε κοντά με άτομα τα οποία είχατε παραμελήσει λόγω της καθημερινότητας σας. Η σημερινή ημέρα θα σας βοηθήσει ακόμα να βρείτε και λύσεις σε θέματα που σας απασχολούσαν, ώστε να έρθετε πιο κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σας.

Ιχθύες

Μια μέρα που θα σας κάνει να νιώσετε ότι χρειάζεστε να αποτραβηχτείτε για να ανακτήσετε πάλι δυνάμεις. Ευκαιρία σήμερα να κάνετε έναν απολογισμό και να βρείτε μια εσωτερική ισορροπία μεταξύ προσωπικής ζωής και επαγγελματικής. Το έχετε ανάγκη.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: unsplash

Διάβασε ακόμη