Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (15/11)

Eυχάριστες συναντήσεις.

Η μέρα σας ξεκινάει ευχάριστα με την Σελήνη να βρίσκεται στον Τοξότη. Είστε χαρούμενοι και έχετε την τάση να φιλοσοφείτε. Αντιμετωπίζετε με αισιοδοξία ό,τι σας απασχολεί και ψάχνετε να βρείτε εξηγήσεις στις δυσκολίες που παρουσιάζονται, ώστε να τις αντιμετωπίσετε  ευκολότερα. Θα σκεφτείτε να αφιερώσετε χρόνο σε ανθρωπιστικές η φιλοσοφικές ομάδες. Θα πρέπει όμως να προσέχετε γιατί σήμερα θα  έχετε μια διάθεση πληθωρικότητας και θα πρέπει να προφυλάξετε τον ψυχισμό σας, όσο είναι αναγκαίο, για να μην δυσαρεστηθείτε.

Καλό θα ήταν να επικεντρωθείτε σ’ ένα στόχο και να προχωρήσετε. Μην ξοδεύω την ενέργεια σας άσκοπα γιατί πιθανόν να αισθανθειτε μεγάλη κόπωση .Θα μπορούσατε να χαλαρώσετε με σωματική άσκηση.

Θέλετε σήμερα να είστε εκτος περιορισμών σπιτιού η και οικογένειας γενικώς. Αυτό  σας ανανεώνει ψυχολογικά.

Εκμεταλλευτείτε λοιπόν ό,τι σας επιτάσσει αρχετυπικά η Σελήνη στον Τοξότη γιατί προς το βραδάκι που θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα καταπιέσετε τις ευαισθησίες σας και θα πρέπει να συγκρατήσετε τους συναισθηματισμούς σας.

Ας δούμε αναλυτικά πώς επηρεάζονται τα ζώδια και οι αντίστοιχοι ωροσκόποι.

Κριός

Σήμερα θα θελήσετε να ξεφύγετε από την καθημερινη σας ρουτίνα. Θα σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα να προγραμματίσετε ένα ταξίδι, να φιλοσοφήσετε, να διαλογιστείτε. Πιθανον να  περάσετε όμορφες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σας.

Ταύρος

Μάλλον σήμερα  εσείς θα ασκήσετε μεγαλύτερο έλεγχο στους άλλους. Ισως επιθυμήσετε πράγματα που έχουν οι άλλοι. Αυτό είναι κάτι που δεν αντιλαμβάνεσθε, όμως  είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό στο άμεσο  περιβάλλον σας. Συγκρατείστε τουλάχιστον τα συναισθήματα σας για να μην δημιουργήστε εντάσεις.

Δίδυμοι

Όταν η Σελήνη διελαύνει από τον έβδομο οίκο, η προσοχή στρέφεται κυρίως στις πιο στενές σχέσεις και  η αντιδραση είναι εντελώς συναισθηματική. Ενδεχομένως να δημιουργηθούν κάποιες προστριβές με τον σύντροφο σας η κάποιο συνεργάτη. Προσπαθήστε να δείξετε  σεβασμό στις απαιτήσεις των άλλων για να αποφύγετε εντάσεις.

Καρκίνος

Ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας σήμερα. Ισως προκύψει κάποια μικρή αδιαθεσία. Γενικότερα όλη σας η ενέργεια συγκεντρώνεται στην καθημερινότητα σας. Προσέξτε μη γίνετε επικριτικοί με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας,  γιατί αυτό θα τους ενοχλήσει.

Λέων

Ευχάριστη μέρα για σας σήμερα. Ημέρα που θα διασκεδάσετε, θα περάσετε καλά με τα παιδιά σας ή θα κάνετε ένα μικρό ταξίδι αναψυχής. Μπορείτε  να αφιερώσετε χρόνο  στον σύντροφο σας ή σε κάτι δημιουργικό που σας ευχαριστεί και σας διασκεδάζει.

Παρθένος

Είναι μέρα που θέλετε να ξεφύγετε από τις απαιτήσεις του έξω κόσμου    Ένας πολύ καλός τρόπος είναι να μείνετε σπίτι και να χαλαρώσετε, αλλά κινδυνεύετε να αισθανθειτε μοναξιά και να νιώσετε την αναγκη να ‘γραπωθείτε’ από ανθρώπους της οικογένειας. Φροντίστε μην τους καταπιέσετε.

Ζυγός

Ευχάριστο χρόνο με αδέλφια, ξαδέλφια ή και γείτονες θα περάσετε σήμερα. Φροντίστε  μη δώσετε λάθος εντύπωση  σε ανθρώπους που θα γνωρίσετε. Είναι ευνοϊκή μέρα να πραγματοποιήσετε όποια δοσοληψία έχετε προγραμματίσει .

Σκορπιός

Αν προτίθεστε να ξοδέψετε χρήματα σήμερα, δεν θα σας το συνιστούσα. Πιθανον να κάνετε αγορές που δεν θα σας εξυπηρετήσουν αργότερα  και να το μετανιώσετε. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε εγκρατείς.

Τοξότης

Σήμερα θα είστε πολύ ευαίσθητοι συναισθηματικά απέναντι στους άλλους, γι αυτό θα επιδιώξετε να είστε συμπαθείς. Έτσι θα στρέψετε όλο το ενδιαφέρον  στον εαυτό σας. Προσοχή λοιπόν στην συμπεριφορα σας γιατί κινδυνεύετε να σας παρεξηγήσουν.

Αιγόκερως

Η έλλειψη επικοινωνίας και κατανόησης είναι αυτά που θα σας χαρακτηρίσουν σήμερα. Θέλετε να κρύψετε τα συναισθήματα σας, χωρίς αυτό να σας είναι εύκολο βέβαια. Προσέξτε μην καταπιέσετε τον εαυτό σας, γιατί αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε ασφυκτικά.

Υδροχόος

Όμορφες παρέες με καλούς φίλους, ευχάριστες συναντήσεις με νεότερα άτομα κυρίως, θα έχετε σήμερα. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς μαζί τους και να μην τους πιέσετε. Ισως η γνωριμία με μια γυναίκα να σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.

Ιχθύες

Μόνο με τα επαγγελματικά σας θα ασχοληθείτε εσείς σήμερα. Ενδεχομένως να θελήσετε να δείξετε την καλή σας διάθεση στους συνεργάτες σας γιατί προσβλέπετε σε μια εποικοδομητική συνεργασία, η οποία θα είναι είναι και ιδιαίτερα επικερδής. Προσοχή όμως μην μπερδέψετε τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σας.

Από την Ερατώ Δραγανιδου

Πηγή: christosarchos.gr

Διάβασε ακόμη