Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Αστρολογικές προβλέψεις (15/09)

Ψευδαισθήσεις αλλά και λύτρωση.

Μια Νέα Σελήνη που έχετε να μας μάθει την αξία της αλήθειας και πώς μπορούμε μέσα από αυτή να λυτρωθούμε και να μπορέσουμε να κάνουμε καινούργια βήματα στη ζωή μας. Είναι μια νέα σελήνη η οποία έχει σκοπό στο να μπορέσουμε να κατανοήσουμε ότι με το να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να αφήνουμε τα προβλήματα να γίνονται ολοένα και χειρότερα. Μόνο περισσότερα θέματα μπορεί να προκαλέσει. Η περίοδος αυτή είναι γεμάτη λανθασμένες εκτιμήσεις και θα πρέπει οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και Ιχθύες να κοιτάξουν λίγο πιο βαθιά στα προβλήματά τους και να μπορέσουν να δουν τι μπορεί να φταίει και βιώνουν αρκετά προβλήματα. Ιδιαίτερα όσοι από εσάς έχετε πλανήτες στο τρίτο δεκαήμερο του Μεταβλητού σταυρού, δηλαδή τωνΔιδύμων, Παρθένου, Τοξότη και Ιχθύων ίσως αυτή την περίοδο να περάσετε από τις σημαντικές συνειδητοποιήσεις και να μπορέσετε να ανακαλύψετε πού βρίσκονται τα λάθη σας, την προσέγγιση είτε την επαγγελματική σας, είτε της προσωπικής σας ζωής.

Τα ζώδια

Κριός

Αν και περισσότερο σημαντική αυτή η νέα σελήνη για τους Κριούς του τρίτου δεκαημέρου, γενικά το ζώδιο προβλέπεται να δει κάποιες εντάσεις και δυσκολίες στα εργασιακά του ζητήματα, που όμως φαίνεται να μπορούν να τις διαχειριστούν και θα έχουν σημαντικές εξελίξεις σε οικονομικά θέματα, ενώ και στην αισθηματική τους ζωή θα έχουν κάποιες σημαντικές εξελίξεις και ευκαιρίες να μπορέσουν να προχωρήσουν σε κάτι καινούριο. Προσοχή, θα πρέπει να δώσετε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας, καθότι η υπερκόπωση είναι ένας κίνδυνος και θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη αγάπη σε εσάς.

Ταύρος

Αυτή είναι η Σελήνη, επηρεάζει περισσότερο το τρίτο δεκαήμερο. Είναι μια περίοδος όπου θα σας δώσει τη δυνατότητα να μπορέσετε να φλερτάρετε, να περάσετε όμορφα, να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε και γενικά να νιώσετε τρομερά ανανεωμένοι. Είναι μια περίοδος σημαντικής ανανέωσης σε θέματα οικονομικά, ενώ ταυτόχρονα θα μπορέσετε να κάνετε ίσως μια καινούργια σχέση. Αν είστε σε δημιουργικό επάγγελμα, η έμπνευσή σας θα είναι αρκετά ψηλά και θα νιώσετε τρομερά έτοιμοι για να μπορέσετε να επιτύχετε σκοπούς και στόχους.

Δίδυμοι

Αυτή η νέα Σελήνη σας πιέζει σε επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα, για αυτό και θα πρέπει να είσαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Θεωρείται ένα διάστημα το οποίο θα σας αγχώσει αρκετά για τα θέματα επαγγελματικής εικόνας, ενώ φαίνεται ότι τελευταία στιγμή καταφέρνετε και ξεπερνάτε τα όποια εμπόδια. Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από την δυναμική στο να μπορέσετε να βάλετε σε μία σειρά τη ζωής σας και να μπορέσετε επιτέλους να οργανωθείτε, ενώ σε θέματα που αφορούν την εργασία σας θα έχετε πολλές φρέσκες ιδέες.

Καρκίνος

Μια νέα σελήνη, η οποία θα προκαλέσει σημαντικές ευκαιρίες για να μπορέσετε να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ θα κάνετε και κάποια ταξιδάκια τα οποία θα σας φτιάξουν πάρα πολύ τη διάθεση. Θα μπορέσετε να νιώσετε τρομερά ικανοποιημένοι  από διάφορα πράγματα στη ζωή σας, ενώ ταυτόχρονα θεωρείται μια περίοδος όπου νιώθετε και εσείς έτοιμοι να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές και να μπορέσετε να μετακινηθείτε από καταστάσεις που σας έχουν δημιουργήσει αδιέξοδα. Είναι μια πολύ καλή στιγμή επίσης για να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα και να βγάλετε επιτέλους χρήματα.

Λέων

Μπορείτε να επιτύχετε πάρα πολλά και σημαντικά πράγματα, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα, όπου και αναγνωρίζεστε και μπορείτε επιτέλους να προχωρήσετε δυναμικά σε νέες προοπτικές. Έχετε μεγάλη αισιοδοξία, αλλά θα πρέπει να την μετριάσετε γιατί πάνω στον ενθουσιασμό σας μπορεί να κάνετε κάποιες επιλογές, οι οποίες αργότερα θα σας στοιχίσουν πολύ ακριβά. Θεωρείται μια περίοδος η οποία σας δίνει επιτέλους την ευκαιρία να μπορέσετε να κλείσετε δύσκολα κεφάλαια, τα οποία σας ταλαιπωρούσαν και θα έχετε επιτέλους και μία σημαντική επιτυχία σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις.

Παρθένος

Πιεσμένοι από αυτή τη νέα σελήνη θα πρέπει να περιμένετε κρίσεις επί των διαπροσωπικών σας σχέσεων, ενώ και οι συνεργασίες σας θα χτυπηθούν αρκετά και θα πρέπει να δώσετε πάρα πολύ μεγάλη προσοχή. Η περίοδος αυτή είναι χαρακτηριστική των εντάσεων και των πιέσεων που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε, ενώ ταυτόχρονα θεωρείται ότι είναι ένα διάστημα το οποίο σας βοηθά στο να μπορέσετε να οργανώσετε περισσότερο της ζωής σας, έτσι ώστε να προετοιμαστείτε για τις μετέπειτα επιτυχίες που θα έρθουν. Εδώ επίσης θα πρέπει να σταθούμε ότι αυτή η νέα σελήνη, ενώ φαινομενικά δείχνει ότι θα είναι πάρα πολύ έντονη και με προβλήματα, στο τέλος θα σας δώσει σημαντικότατες επιτυχίες, μεγάλη άνοδο και μεγάλες δυνατότητες για να μπορέσετε να επιτύχετε όλα σας τα σχέδια, όμως να αποφύγετε τις συγκρούσεις συναισθηματική σας ζωή. Παρά τις όποιες πιέσεις, τελικά αυτή η νέα σελήνη θα σας δώσει απίστευτα δώρα.

Ζυγός

Δώστε προσοχή σε ψυχολογικά ζητήματα, καθότι μπορεί να νιώθετε πάρα πολύ πιεσμένοι. Λόγω της πίεσης αυτής καλείστε να αντιμετωπίσετε πάρα πολλά προβλήματα, όχι εξαιτίας εξωτερικών κινδύνων, αλλά κυρίως εξαιτίας της δικής σας δυσπιστίας και έλλειψης αυτοπεποίθησης. Είναι ένα διάστημα που μπορείτε να επιτύχετε τελικά μακροπρόθεσμους σκοπούς και στόχους και να μπορέσετε να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις. Θα πρέπει όμως να δώσετε πάρα πολύ μεγάλη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο κινείστε, καθώς εργασιακά μπορεί να βιώσετε κάποιες αυξημένες πιέσεις. Παρόλα αυτά μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία έρχεται, η οποία θα σας δώσει μία πολύ μεγάλη ανάσα.

Σκορπιός

Τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα για να μπορέσετε να σταματήσετε και να απομακρύνετε ανθρώπους, οι οποίοι σας έχουν ταλαιπωρήσει. Μπορείτε να ανανεωθείτε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Όσοι κάνετε μια καινούργια γνωριμία προσέξτε, γιατί μπορεί αυτή η σχέση να έχει περίεργες καταλήξεις ή να έχει περίεργα χαρακτηριστικά. Οικονομικά, τα πράγματα δείχνουν ότι πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορέσετε να πάρετε μία πολύ μεγάλη ανάσα σε θέματα συνεργασιών και οικονομικών ευκαιριών.

Τοξότης

Επιτέλους ανοίγουν οι προοπτικές σας για να μπορέσετε να επιτύχετε κάτι σημαντικό στις διαπροσωπικές σχέσεις. Αντιθέτως σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας και το σπίτι σας προβλέπεται να κουραστείτε πάρα πολύ και θα έχετε πάρα πολύ μεγάλες ταλαιπωρίες και δυσκολίες. Είναι ένα διάστημα, το οποίο θα σας αγχώσει αρκετά και θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, για να μην ταλαιπωρηθείτε περισσότερο. Μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον θα υπάρξουν τοξικές συμπεριφορές, οι οποίες θα σας κάνουν να βρεθείτε ίσως σε ένα βαθμό σε απόγνωση, γι’ αυτό και θα πρέπει να προστατέψετε πάρα πολύ τον ίδιο σας τον εαυτό.

Αιγόκερως

Έχετε τη δύναμη και την αποτελεσματικότητα για να μπορέσετε να προχωρήσετε επιτέλους στα επαγγελματικά σας σχέδια. Όσοι από εσάς είσαστε άνεργοι, μια σημαντική ευκαιρία επιτέλους θα υπάρξει, για να μπορέσετε να προχωρήσετε. Αρκετοί από εσάς θα καταφέρετε να βγάλετε χρήματα, αλλά το κυριότερο είναι ότι θα έχετε μια σημαντική επιτυχία σε αισθηματικά θέματα, η οποία κυριολεκτικά θα σας ανανεώσει και θα ωθήσει σε ένα καινούργιο βήμα στη ζωή σας.  Προσοχή θα πρέπει να δώσετε στα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, τα οποία μπορεί να σας οδηγούν να κλείνεστε κάποιες φορές στον εαυτό σας και να μην σας επιτρέπουν να προχωρήσετε σε σημαντικές αποφάσεις.

Υδροχόος

Το επόμενο χρονικό διάστημα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την οικονομική σας κατάσταση και θα πρέπει να δώσετε πάρα πολύ μεγάλη προσοχή στον τρόπο, με τον οποίο διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Είναι μια περίοδος, όπου θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε με τους άλλους, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν πάρα πολλές παρεξηγήσεις. Ταυτόχρονα αποφύγετε την οποιαδήποτε επένδυση. Επαγγελματικά θα μπορέσετε να βάλετε τώρα τις βάσεις για την μετέπειτα επιτυχία, αλλά δεν θα πρέπει να βιαστείτε καθότι ακόμη τα πράγματα είναι στην αρχή τους και θα αργήσουν να εξελιχθούν.

Ιχθύες

Είναι μια περίοδος, όπου θα βρεθείτε αντιμέτωποι με πάρα πολλές αναστατώσεις και δυσκολίες, αλλά ταυτόχρονα θα έχετε την ευκαιρία να επιτύχετε τους σκοπούς σας και να βγάλετε τελικά και τα χρήματα μέσα όμως από αρκετή προσπάθεια. Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα είστε πάρα πολύ πιεσμένοι και αγχωμένοι και αρκετοί από εσάς μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με κάποιο χωρισμό. Από την άλλη και οι συνεργασίες σας θα περάσουν από κάποιες κρίσεις, οπότε και θα πρέπει να μην κάνετε κάποιες σημαντικές συζητήσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: unsplash

Διάβασε ακόμη