Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (14/02)

Το αστρολογικό μενού του έρωτα.

Φέτος τα άστρα τιμούν τη μέρα των ερωτευμένων αφιερώνοντάς της την σύνοδο Άρη – Πλούτωνα στις 8:05 το πρωί. Σπάνια συγκυρία μεταξύ ουράνιων όψεων και ανθρώπινου εορτολογίου που σας προσφέρεται στο πιάτο ή στο κρεβάτι για να την ευχαριστηθείτε.

Ευχόμαστε να είναι το σωστό πάθος, εκείνο που θα οδηγήσει στο κρεβάτι ή όποια άλλη επιφάνεια “σεξουαλικής εργασίας” και απόλαυσης προτιμάτε και όχι για να κάνετε σκηνές και μούτρα στον/στην σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι φυσικά θα έχουν μεγάλη εύνοια σήμερα για ερωτικές ιστορίες. 

Εκτός της σημαντικής αυτής συνόδου που σηματοδοτεί και πάρα πολλά στα εγκόσμια γεγονότα, η μέρα θα αρχίσει με τη Σελήνη να διασχίζει τον τελευταίο δεκανό στο ζώδιο του Κριού κάνοντας εκεί ένα μισό τετράγωνο και συγχρόνως αντιπαραλληλία με τον Κρόνο γύρω στα ξημερώματα. Ε, είναι μέρα για ερωτικό ονείρεμα, όχι για να σηκώνεσαι για δουλειά και ρουτίνα. Αλλά ο Κρόνος θα σας σηκώσει και σήμερα από τις κουβέρτες.

Γύρω στις 10:30πμ η Σελήνη θα κάνει ένα μισό εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, απλώνοντας τις πρώτες σκέψεις για το βράδυ και πώς να κινηθεί η ερωτική διάθεση. Έρχεται μαζί και η όψη πενταγώνου με τον Ερμή για να δώσει την έμπνευση ώστε για να δημιουργήσετε το ερωτικό σενάριο της αποψινής νύχτας.

Στη μέση της ημέρας η Σελήνη κάνει τετράγωνο με την Αφροδίτη, δείχνοντας προς πιθανές αναστατώσεις σε σχέση με την οργάνωση των λεπτομερειών του αποψινού δείπνου με το ταίρι σας. Προσπαθείτε να θυμηθείτε τι θα τον/την κάνει ευτυχισμένο/η. Η αστρολογική τάση φέτος – ως γενικότερη επιρροή – λόγω της Αφροδίτης που βρίσκεται ακόμα στον Αιγόκερω είναι να υπάρχει μια διάθεση για δείπνο με σαγηνευτικές γεύσεις σε κάποιο όμορφο, θερμό περιβάλλον εστιατορίου, παρά σε σουβλακερί.

Στις 5 μμ η Σελήνη εισέρχεται στο γήινο ζώδιο του Ταύρου, ό,τι πιο ταιριαστό για την απόλαυση των γεύσεων και των αρωμάτων της σάρκας..

Η ιδανική ώρα για το φετινό δείπνο του Αγίου Βαλεντίνου είναι γύρω στις 9 με 10 μμ. Αυτό, επειδή  μεταξύ 6 – 7 μμ σχηματίζονται τα τετράγωνα της Σελήνης και η προαναφερθείσα σύνοδος Άρη – Πλούτωνα που χρωματίζει ολόκληρη την ημέρα. Φέτος η απόλαυση των σωμάτων προηγείται του δείπνου. Εκείνες οι ώρες είναι οι καταλληλότερες για να εκτοξεύσετε όλη σας την σεξουαλική ορμή πάνω στον Άλλο και να δεχθείτε τη δική του μέσα σας.

Σε αυτό συμφωνεί και η τελευταία όψη της ημέρας, η παραλληλία Σελήνης και Δία γύρω στις 9 μμ που έρχεται να γειώσει ψυχικά όλες τις οργασμικές στιγμές που βιώσατε και θα βιώσετε ως αργά αγκαλιά με τον έρωτά σας.

Ας δούμε τώρα πώς θα είναι η μέρα για το κάθε ζώδιο. Μην ξεχνάτε να διαβάζετε πρώτα το ζώδιο του ωροσκόπου σας και μετά του Ηλίου και της Σελήνης σας.

Κριός

Έντονα συναισθήματα με πολλή φόρα γύρω από την ικανοποίηση του αγαπημένου σας προσώπου, τόση φόρα που μπορεί να ξεχάσετε να κάνετε κράτηση στο εστιατόριο ή να αγοράσετε κρασί για το δείπνο στο σπίτι. Στους αδέσμευτους συνιστάται η έξοδος σε φιλικά σπίτια ή ένα ποτό με τους φίλους σας από το μάθημα της yoga.

Ταύρος

Η μέρα σας ξεκινά με εσωτερικές εντάσεις, ίσως και υπαρξιακές ως προς τα συναισθηματικά σας. Εκτονωθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο. Μετά τη δουλειά θα δείτε πως είστε από τους πιο ευνοημένους της μέρας…

Δίδυμοι

Η μέρα αρχίζει με διάθεση να μοιραστείτε πράγματα με φίλους, συνάδελφους… και συνεχίζεται περισσότερο με διάθεση να βουτήξετε σε πολύ εσωτερικές σας σκέψεις. Για σας ο Βαλεντίνος έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να γιορταστεί δεόντως αν ο σύντροφός σας θελήσει απόψε να σας μυήσει σε κάποια μυστική σεξουαλική φιλοσοφία.

Καρκίνος

Θα σας απασχολήσουν επαγγελματικά θέματα για αρχή και αργότερα είναι πιθανό να περάσετε το βράδυ μέσα σε κάποια φιλική παρέα. Εκεί είναι η μεγάλη πιθανότητα να συμβεί η γνωριμία με κάποιον/α που μπορεί να οδηγήσει γρήγορα σε σεξουαλικές καταστάσεις. Οι δεσμευμένοι Καρκίνοι είναι το κατεξοχήν ζώδιο που θα απολαύσει τον έρωτα ένεκα της ημέρας (ειδικά όσοι είναι γεννημένοι 20-23 Ιουνίου).

Λέων

Η μέρα αρχίζει με ερωτήματα για τα συναισθηματικά σας, που μπορεί να εξελιχθούν σε μεγάλες φιλοσοφίες. Επενδύστε στο έτερον ήμισυ αυτά σας τα ερωτήματα και θα πάρετε ερωτικές απαντήσεις ως το τέλος της ημέρας. Οι ελεύθεροι μπορεί να ανταλλάξουν ερωτικά βλέμματα με τους κατάλληλους για αυτό συνεργάτες.

Παρθένος

Μπορεί να σηκωθείτε με κάποιο βάρος, κάτι που σας ενόχλησε από χθες, αλλά αργότερα θα ξεπεραστεί και θα νιώσετε πιο σοφοί από την ανάλυση του θέματος. Το ερωτικό στοιχείο της ημέρας για εσάς κρύβεται μέσα στην κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σας. Στον εργασιακό χώρο σας, τα ψώνια που θα κάνετε… αν δεν βγει ερωτικά μπορεί να έχετε μια μικρή εργασιακή ένταση. Οπότε φροντίστε. 

Ζυγός

Προσέξτε ψιλο-εντάσεις μέσα στη σχέση σας ή με συνεργάτες στη δουλειά. Για τη σχέση σας ενδείκνυται το σεξ πριν τη δουλειά και μετά τη δουλειά. Οι εντάσεις θα γίνουν αόρατες. Δε μπορούμε να συστήσουμε απαραίτητα το ίδιο για το γραφείο, αλλά είναι μια πολύ δημιουργική μέρα για εσάς και σε οτιδήποτε δημιουργικό επιδοθείτε.

Σκορπιός

Η μέρα μπορεί να έχει λίγη συναισθηματική φόρτιση από πράγματα που έχετε να κάνετε στην καθημερινότητά σας και με δουλειές του σπιτιού. Αργότερα το κέντρο βάρους περνάει στη σχέση σας και αν η ατμόσφαιρα στο σπίτι φροντιστεί ανάλογα και απορροφήσει τις όποιες εντάσεις, το βράδυ με τον/την σύντροφό σας θα είναι ιδιαίτερα καυτό.

Τοξότης

Η μέρα θα ξεκινήσει με μεγάλη ενεργητικότητα και όρεξη να κάνετε πράγματα. Αν έχετε κάποιον δίπλα σας λογικά θα κάνετε έρωτα μαζί του για να πολλαπλασιαστεί η καλή ενέργεια. Μέρα με έντονες επικοινωνίες. Αργότερα μέσα στη μέρα θα απολαύσετε τη φροντίδα της σχέσης σας, με βαθιά επικοινωνία και ανταλλαγή υποσχέσεων.

Αιγόκερως

Η μέρα θα αρχίσει με σκέψεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Γενικά θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά θέματα σήμερα και οι κινήσεις που πρέπει να κάνετε για περισσότερα εισοδήματα. Από το απόγευμα θα νιώσετε πιο δημιουργικοί και με ερωτική διάθεση. Επιδιώξτε μια όμορφη εμπειρία με τον αγαπημένο σας που θα σας κάνει να νιώσετε πως ζείτε με νόημα αυτό το βράδυ.

Υδροχόος

Ειδικά οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί 20 – 21 Ιανουαρίου σήμερα θα αισθάνονται σαν τον Magneto. Μεγάλη ικανότητα έλξης καταστάσεων. Οπότε προσέξτε τι εύχεστε και τι έλκετε. Μέρα με έντονες επικοινωνίες που προς το απόγευμα θα γίνει πιο γλυκιά. Οι δεσμευμένοι Υδροχόοι ας προτιμήσουν ένα όμορφο δείπνο με το ταίρι τους στο ζεστό σπιτικό περιβάλλον τους.

Ιχθύες

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνετε τη σύνδεση με τον υπερβατικό έρωτα που πάντα νιώθετε μέσα σας. Καλή ώρα για αυτό είναι η 5η απογευματινή (ναι, σοβαρά το λέμε). Η εμπειρία τότε θα μετουσιωθεί σε επικοινωνία με άλλα κανάλια. Αν το μοιραστείτε με τον έρωτά σας, θα είναι υπερβατικά ερωτικό.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη