Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (13/02)

Τα συναισθήματα κορυφώνονται.

Mε τη σελήνη σήμερα να κινείται από την 7η ως την 21η μοίρα του Κριού αυτοί που πρόκειται να επηρεαστούν περισσότερο είναι το 2ο, το 3ο και το 4ο πενθήμερο των ζωδίων.

Το εξάγωνο που θα σχηματίσει το πρωί με τον Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου προσδίδει μια πιο συναισθηματική νότα στη σκέψη και ταυτόχρονα τονώνει το αίσθημα φροντίδας και προστατευτικότητας, κυρίως για τους Κριούς, Ζυγούς, Υδροχόους και Λέοντες ς που έχουν ήλιο, Σελήνη, ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στην 13η, 14η και 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Χείρωνα και το Βόρειο δεσμό μπορεί να μας φέρει αντιμέτωπους με δυσάρεστες καταστάσεις του οικογενειακού περιβάλλοντος, τις οποίες πρέπει να διαχειριστούμε έτσι ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε με καλύτερη ψυχολογία το σχέδιο της ζωής μας. Περισσότερο επηρεάζεται το 4ο πενθήμερο (15η ως 19η μοίρα) Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερω.

Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο από σήμερα και για τις επόμενες μέρες πρόκειται να μας προσδώσει περισσότερη πρακτικότητα και να μας ωθήσει να βρούμε τρόπους βελτίωσης των συνθηκών και καταστάσεων που μας απασχολούν.

Τέλος, το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, εκτός από οικονομικές διευκολύνσεις ,μπορεί να φέρει είτε μια νέα ερωτική γνωριμία για τους ελεύθερους είτε να αναθερμάνει την ήδη υπάρχουσα σχέση κυρίως των γεννημένων 25η, 26η και 27η μοίρα Καρκίνου, Αιγόκερω, Ιχθύων και Παρθένου και όσων έχουν πλανήτες ή στοιχεία σε αυτές τις μοίρες.

Κριός

Φιλοξενώντας τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, η μέρα αναμένεται να είναι πιο έντονη και κινητική και ίσως σήμερα δείξετε μια πιο ευαίσθητη πτυχή του εαυτού σας. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε με νηφαλιότητα και ψυχραιμία πιθανές εντάσεις που θα προέρχονται από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία από το χώρο της καριέρας. Επιπλέον η μέρα είναι καλή για διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα έχει περισσότερη εσωστρέφεια και ίσως θελήσετε να αποτραβηχθείτε προκειμένου να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη. Παλιότερες οικογενειακές καταστάσεις έρχονται πάλι στη μνήμη σας και προσπαθείτε να τις διαχειριστείτε καλύτερα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη συναισθηματική σας ισορροπία ενώ δεν αποκλείεται να θελήσετε να εφαρμόσετε νέες ιδέες που θα σας έρθουν στο μυαλό.

Δίδυμοι

Σήμερα θα θελήσετε να έρθετε σε επαφή με φίλους και να συμμετέχετε και κοινωνικές ομάδες. Η διάθεση για νέες γνωριμίες και φλερτ ανεβαίνει και μια νέα γνωριμία πιθανόν τώρα να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αν ήδη βρίσκεστε σε σχέση, είναι μια καλή ευκαιρία να την ανανεώσετε.

Καρκίνος

Με το ενδιαφέρον να στρέφεται στον τομέα της καριέρας αυτό που θα θελήσετε να κάνετε είναι να βελτιώσετε την κοινωνική σας εικόνα περισσότερο. Στις επαφές σας γίνεστε πιο ευαίσθητοι και υποστηρικτικοί ενώ θα έχετε τη διάθεση για αναθέρμανση ή δημιουργία νέων σχέσεων. Επιπλέον σήμερα ευνοούνται συζητήσεις και επαγγελματικές συμφωνίες.

Λέων

Θέματα σπουδών, εκπαίδευσης και μακρινών ταξιδιών ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα και εκεί θα δώσετε την προσοχή σας οργανώνοντας, τακτοποιώντας και σχεδιάζοντας. Διευθετήστε νομικές υποθέσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα και προσεγγίστε τους ανθρώπους γύρω σας με περισσότερη ευαισθησία και συμπάθεια. 

Παρθένος

Η μέρα είναι πολύ καλή για νέες γνωριμίες και αναθέρμανση παλιών σχέσεων. Αυτό που πρέπει όμως να προσέξετε ιδιαίτερα είναι αρνητικές σκέψεις που προέρχονται από καταστάσεις του παρελθόντος που σας πλήγωσαν, να μην τις αφήσετε να σας κατακλύσουν. Επιπλέον σήμερα μπορείτε να διευθετήσετε ευκολότερα οικονομικές εκκρεμότητες.

Ζυγός

Η σκέψη σας σήμερα είναι επικεντρωμένη σε σύντροφο, συνεργάτες και γενικότερα τους κοντινούς σας ανθρώπους. Προσπαθήστε να αποφύγετε αρνητικές σκέψεις που έχουν να κάνουν με το παρελθόν και να έρθετε πιο κοντά στην οικογένεια.

Σκορπιός

Σήμερα είστε περισσότερο επικεντρωμένοι στα εργασιακά σας, καθώς έρχεστε πιο κοντά με συναδέλφους, ενώ είναι μια καλή συγκυρία να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν την υγεία και τη γενικότερη καθημερινότητα σας. Στις σχέσεις σας  εμφανίζεστε πιο συναισθηματικοί.

Τοξότης

Θέλετε να βγείτε και να διασκεδάσετε αφήνοντας στην άκρη υποχρεώσεις και προβλήματα. Δεν αποκλείεται να προκύψει μια καινούρια γνωριμία ή να σχεδιάσετε να περάσετε τη μέρα αυτή με το ταίρι σας. Όσοι έχετε παιδιά θα ασχοληθείτε με αυτά.

Αιγόκερως

Τα οικογενειακά σας θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα και γενικότερα οτιδήποτε έχει να κάνει με το χώρο του σπιτιού. Έρχεστε πιο κοντά με δικά σας πρόσωπα μόνο προσέξτε να μη σας κατακλύσουν αρνητικές σκέψεις από ανεπίλυτες οικογενειακές καταστάσεις του παρελθόντος.

Υδροχόος

Η γενικότερη επικοινωνία είναι στο σημερινό προσκήνιο για αυτό προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί και σαφείς για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Επιπλέον αποφύγετε τυχόν εντάσεις που θα προέρχονται από το οικογενειακό περιβάλλον. Κάποια κοντινά άτομα πιθανόν να μπορούν να σας βοηθήσουν αν κάτι σας απασχολεί. Ίσως χρειαστεί να μετακινηθείτε.

Ιχθύες

Στα οικονομικά θέματα επικεντρώνεται το ενδιαφέρον σας, προσπαθώντας να βρείτε τρόπους είτε να τα βελτιώσετε είτε να διευθετήσετε παλιές εκκρεμότητες. Φίλοι ίσως να μπορούσαν να σας βοηθήσουν ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη