Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (12/09)

Μια χαραμάδα ελπίδας μέσα στο φόβο του αγνώστου.

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα στις τελευταίες μοίρες και προσπαθεί να μοιράσει αισιοδοξία και ελπίδα, λίγο πριν περάσει στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου.

 Η Σελήνη στο Λιοντάρι θέλει αυτοπεποίθηση, θετικότητα, να βγούμε μπροστά με θάρρος, να διεκδικήσουμε τα κεκτημένα μας, αλλά και να τα …”επιδείξουμε” κιόλας! Μέχρι το τέλος της ημέρας επηρεάζει το Γ΄δεκαήμερο του σταθερού σταυρού και συγκεκριμένα τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους. Επίσης ευνοεί τους Κριούς και τους Τοξότες.

 Τις πρωινές ώρες η Σελήνη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία, οπότε η αισιοδοξία μας ίσως μετατραπεί σε υπεραισιοδοξία και μας ωθήσει να υπερεκτιμήσουμε τις δυνατότητές μας.

 Λίγο αργότερα η Σελήνη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου και με τον Ουρανό, άρα μέσα στο πλάνο της ημέρας να περιμένετε κάποιες μικροεντάσεις ή ακόμα και ξαφνικές αλλαγές σχεδίων.

 Πάμε να δούμε λίγο πιο αναλυτικά πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια σήμερα.

Υπενθύμιση: Διαβάζουμε τις προβλέψεις βάσει του ωροσκόπου μας κυρίως, δευτερευόντως βάσει Ηλίου ή Σελήνης.

Κριός

 Αρκετά δημιουργική η σημερινή μέρα για εσάς. Αν είχατε υπόψιν σας να επεκτείνετε μια επιχείρηση ή ένα project, σήμερα είναι ιδανική μέρα για να έρθετε σε επαφή με άτομα, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν. Όμορφες στιγμές και για τους δεσμευμένους. Οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να δεχθούν ένα αναπάντεχο φλερτ.

Ταύρος

 Θα χρειαστεί υπομονή η σημερινή ημέρα. Θέματα, τα οποία έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένειά σας, βγαίνουν σήμερα στην επιφάνεια και θα χρειαστεί να διαχειριστείτε καταστάσεις. Προσπαθήστε να μην είστε απόλυτοι με αυτά που θα ακούσετε, για να μη χαλάσετε τη διάθεσή σας. 

Δίδυμοι

 Eπικοινωνιακή η σημερινή μέρα για εσάς τους Διδύμους. Δεν αποκλείεται ένα project σήμερα στη δουλειά να πάρει μια αναπάντεχη τροπή ή να ακούσετε νέα από ένα φίλο, που είχατε καιρό να τον δείτε. Ευκαιρία να κανονίσετε μια όμορφη έξοδο με τους φίλους σας το βράδυ.

Καρκίνος

 Με τη Σελήνη στο 2ο γενέθλιο Οίκο σας δεν αποκλείεται εσείς οι Καρκίνοι να ακούσετε για κάποια σημαντική εξέλιξη πάνω σε ένα οικονομικό θέμα, που σας απασχολούσε έντονα το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να πάρετε μια απρόσμενη βοήθεια από ένα άτομο, την οποία δεν περιμένατε.

Λέων

 Ευχάριστη προβλέπεται για εσάς τους Λέοντες η σημερινή ημέρα. Από το πρωί η αυτοπεποίθησή σας θα είναι στα ύψη, άρα ευκαιρία να την εκμεταλλευτείτε, για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Θα χρειαστεί μόνο προσοχή, έτσι ώστε να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας και καταλήξετε να φέρετε λάθος αποτελέσματα.

Παρθένος

 Ημέρα ενδοσκόπησης η σημερινή για εσάς τους Παρθένους. Στο μεγαλύτερο διάστημά της θα νιώσετε ότι χρειάζεστε να αποτραβηχτείτε, για να ανακτήσετε πάλι δυνάμεις. Ευκαιρία να κάνετε έναν απολογισμό και να βρείτε μια εσωτερική ισορροπία μεταξύ προσωπικής ζωής και επαγγελματικής.

Ζυγός

 Ιδανική ημέρα για να αναζωογονήσετε τις σχέσεις με τους φίλους σας. Ευκαιρία να έρθετε κοντά με άτομα, τα οποία είχατε παραμελήσει λόγω της καθημερινότητάς σας. Επιπλέον μπορείτε να κάτσετε και να αξιολογήσετε καταστάσεις, ώστε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούσαν.

Σκορπιός

 Σήμερα η μέρα έχει να κάνει κυρίως με τα επαγγελματικά σας. Δεν αποκλείεται να μάθετε για μια συμφωνία, που ενδεχομένως να συζητούσατε τον τελευταίο καιρό. Χρειάζεται να μάθετε να μην είστε κάθετοι στις απόψεις σας, καθώς αυτό θα οδηγήσει σε εντάσεις.

Τοξότης

 Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να δικτυωθείτε. Θέματα που μπορεί να σας απασχολούν, όπως ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ένα νομικό ζήτημα ή ένα μεταπτυχιακό, ευνοούνται. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθετε σε επαφή με άτομα, που μπορούν να σας βοηθήσουν στα συγκεκριμένα ζητήματα.

Αιγόκερως

 Η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους έχει να κάνει με την τακτοποίηση και την οργάνωση ζητημάτων, που έχουν προκύψει από τρίτους. Θα σας απασχολήσει ένα θέμα που σχετίζεται είτε με κάποια εξόφληση χρέους είτε με κάποια κληρονομιά. Το θέμα αυτό θα χρειαστεί την απόλυτη προσοχή σας, για να μπορέσετε σήμερα να το διευθετήσετε.

Υδροχόος

 Η προσοχή σας σήμερα Υδροχόοι, θα εστιαστεί σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων και ιδιαίτερα των συναισθηματικών σας. Αποφύγετε συζητήσεις, που ενδεχομένως να κάνουν τον/τη σύντροφό σας να πει κάποια πράγματα, τα οποία δεν περιμένατε. Από την άλλη αυτή η Σελήνη μπορεί να σας φέρει αναπάντεχες ευχάριστες εξελίξεις για ένα συναισθηματικό θέμα. Επικεντρωθείτε λοιπόν στη σωστή διαχείριση καταστάσεων.

Ιχθύες

 Η Σελήνη σας εφιστά την προσοχή στην καθημερινή σας ρουτίνα. Προσέξτε λίγο σήμερα, ώστε να μην κουράσετε τον εαυτό σας με δραστηριότητες επιβαρυντικές για την υγεία σας. Η καλοπέραση θέλει και αυτή μέτρο. Από την άλλη ένα θέμα που σας απασχολούσε στα οικονομικά, πιθανώς να λυθεί και να ανακουφιστείτε. 

Από Ντέμη Στοικιδου

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: unsplash

Διάβασε ακόμη