Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Αστρολογικές προβλέψεις (10/08)

Ανάγκη για επικοινωνία και καινούργιες συνεργασίες.

Η Σελήνη στο ξεκίνημα της ημέρας, βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, στην 4η μοίρα, και θα φτάσει το βράδυ μέχρι την 10η. Η μέρα ξεκινάει λοιπόν, για όλα τα ζώδια, με την έντονη ανάγκη για κοινωνικοποίηση, κίνηση, μετακίνηση, ταξίδια και εκδρομές.

Μια άκρως κοινωνική μέρα ξημερώνει λοιπόν, που θα βρει αρκετούς στις καλοκαιρινές σας διακοπές, πολλούς στο να σχεδιάζουν τις διακοπές τους, κάποιους να τις αναπολούν, ενώ δυστυχώς είναι πολλοί και εκείνοι που δεν κατάφεραν να πάνε διακοπές και έχουν μείνει μόνο με τη σκέψη. 

Η κυριότερη όψη της Σελήνης είναι το μεσημεράκι, το τετράγωνο με τον Κρόνο, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Είναι μια όχι και τόσο θετική όψη που θα βαρύνει τη διάθεση, κυρίως σε Διδύμους και Ιχθύς, και δευτερευόντως σε Τοξότες και Παρθένους, γεννημένους τέλος πρώτου και αρχές δευτέρου πενθημέρου, καθώς και όσους έχουν πλανήτες στην 4η,5η και 6η μοίρα του ζωδίου.

Η πιο σημαντική όψη της ημέρας είναι το τρίγωνο που σχηματίζει ο πολυμήχανος Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου, με τον μεγάλο ευεργέτη του ζωδιακού Δία από το ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους τέλος τρίτου, αρχές τετάρτου πενθημέρου και όσους έχουν πλανήτες στην 13η,14η και 15η μοίρα του Ταύρου, Παρθένου, Αιγόκερω και Ιχθύ.

ΚΡΙΟΣ

Καθώς ξεκινά η μέρα πολλοί από εσάς έχετε την ανάγκη να περάσετε χρόνο με τα αδέρφια σας και γενικότερα με την οικογένεια σας. Προς το μεσημεράκι, μπορεί να νιώσετε έντονα την ανάγκη να απομονωθείτε και να περάσετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας. Για όσους εργάζονται, η μέρα είναι αρκετά ευχάριστη και κυλάει γρήγορα με εποικοδομητικές συζητήσεις. Νιώθετε αυτοπεποίθηση, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που μπορεί εξαιτίας μιας επικείμενης αύξησης, να ξεκινήσουν να κάνουν σχέδια για μια κοντινή ή μακρινή απόδραση. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινάει λίγο βαριά, με φοβίες και ανασφάλειες, ενώ μπορεί να έχετε και μικροπαρεξηγήσεις με τα αδέρφια σας. Προς το μεσημεράκι, αυτή η βαριά διάθεση σας μπορεί να δημιουργήσει μικροεντάσεις στην δουλειά και να νιώσετε πιεσμένοι, ενώ για τους παντρεμένους μπορεί να υπάρξουν μικροπαρεξηγήσεις και με τον σύντροφο. Τέλος, νιώθετε ευδιάθετοι, και αυτή η καλή σας διάθεση θα οδηγήσει αρκετούς από εσάς σε μια ερωτική- σεξουαλική γνωριμία ή σε μια καινούρια επαγγελματική συνεργασία που θα βελτιώσει μετέπειτα τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά με την σελήνη στο ζώδιο σας. Είστε πολύ εστιασμένοι στις ανάγκες σας, ενώ νιώθετε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, απαλλαγμένοι από φοβίες και ανασφάλειες. Προς το μεσημεράκι μπορεί να αισθανθείτε κουρασμένοι και περιορισμένοι στον τομέα της εργασίας σας. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα νιώσουν πίεση και στρες, εξαιτίας κάποιου οικονομικού θέματος που τους απασχολεί. Ευτυχώς, το συναίσθημα αυτό είναι παροδικό.

Πολλοί από εσάς, θα βρείτε μια λύση σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν μια συνεργασία, την οποία μπορεί να θέλουν να τη κρατήσουν κρυφή. Από την άλλη, έχουμε και ευχάριστο κλίμα στο σπίτι, και επίλυση τυχόν προβλημάτων με μεγάλη ευκολία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα ξεκινά για τους περισσότερους από εσάς με αρκετές πιέσεις.  Καθώς προχωράει μπορεί να νιώσετε ακόμα πιο πιεσμένοι. Ένα αίσθημα μοναξιάς και απογοήτευσής μπορεί να σας κατακλύζει, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα αρχίσουν θα θυμούνται καταστάσεις και συνθήκες του παρελθόντος και θα νιώθουν ακόμα χειρότερα. Καλό θα είναι να αποφύγετε αυτό τον τρόπο σκέψης. Βγείτε έξω, επικοινωνήστε με φίλους και γνωστούς. Αν και δεν έχετε διάθεση, κοινωνικοποιηθείτε.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα εκμεταλλευτούν την ημέρα για να διοργανώσουν μια μακρινή ή κοντινή απόδραση. Ενώ, η μέρα θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς να λύσουν θέματα ψυχολογικής φύσεως, καθώς και να δημιουργήσουν τις συνθήκες για μια πιο όμορφη καθημερινότητα.

ΛΕΩΝ

Η μέρα ξεκινάει ευχάριστα και χαρούμενα, είναι μια ανάλαφρη μέρα, που έχετε την ανάγκη να συναντήσετε τους φίλους σας και να περάσετε καλά. Καθώς περνάει η ημέρα, μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να απομονωθείτε λίγο, ενώ αρκετοί από εσάς μπορεί να νιώσετε μοναξιά ή απομονωμένοι από τον περίγυρό σας. Ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνειδητά, θα θελήσουν να περάσουν λίγο χρόνο με τον εαυτό τους. Η μέρα ευνοεί τις επαγγελματικές προτάσεις, οι οποίες μάλιστα θα σας δώσουν και την ευκαιρία να δείτε το εισόδημα σας να αυξάνεται.

Επίσης, για όσους από εσάς ενδιαφέρεστε η ημέρα ευνοεί και τις ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες που θα δώσουν την ευκαιρία σε αρκετούς από εσάς να περάσετε ευχάριστες, παιχνιδιάρικες και ανέμελες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα ξεκινά ιδιαίτερα ευχάριστα για τους περισσότερους από εσάς. Νιώθετε έντονα την ανάγκη να γνωρίσετε κόσμο, ενώ είστε ιδιαίτερα ευδιάθετοι και αποδοτικοί στο χώρο εργασίας σας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μερικοί από εσάς μπορεί να νιώσετε πιεσμένοι από συνεργάτες ή ακόμα και από το σύντροφο σας. Ενώ σήμερα, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με θέματα σπουδών, καθώς και να οργανώσετε μια μακρινή απόδραση. Για κάποιους , μια επαγγελματική πρόταση την οποία ονειρεύονταν καιρό θα γίνει πραγματικότητα.

Επίσης, η ημέρα ευνοεί επίλυση με εύκολο και έξυπνο τρόπο θεμάτων που αφορούν γενικότερα τα επαγγελματικά σας, θέματα με την οικογένεια, το σύντροφο και το σπίτι. Εκμεταλλευτείτε το, κάντε τις συζητήσεις που πρέπει και δεν θα χάσετε.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα ξεκινά ιδιαίτερα ευχάριστα για εσάς. Έχετε ανάλαφρη διάθεση, όσοι δουλεύετε περνάτε δημιουργικές και ευχάριστες στιγμές στην εργασία σας, ενώ αρκετοί από εσάς κάνετε σχέδια και όνειρα για το μέλλον, για μια πιθανή επαγγελματική επέκταση. Όσο περνάει η ημέρα μπορεί να νιώσετε έντονες πιέσεις στα επαγγελματικά σας, λόγο του φόρτου εργασίας, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα νιώσουν ότι η εργασία και η καθημερινότητα τους, είναι ιδιαίτερα καταπιεστική και τους γεμίζει ευθύνες.

Είναι μια μέρα που θα δώσει την ευκαιρία στους περισσότερους από εσάς, να βελτιώσετε τα οικονομικά σας με δημιουργικούς τρόπους, να λύσετε θέματα εργασιακών ζητημάτων, καθώς και θέματα με τα αδέρφια σας, και να φτιάξει έτσι η ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα ξεκινάει κάπως πιεστικά για εσάς. Νιώθετε ένα ψυχολογικό βάρος το οποίο μπορεί να προέρχεται από πιέσεις που αντιμετωπίζετε στον τομέα των οικονομικών, ή από ένα αίσθημα ματαίωσης το οποίο νιώθετε να σας κυριεύει. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, για όσους έχουν παιδιά, μπορεί να αισθανθούν πιέσεις και περιορισμό, ενώ νιώθετε έντονα την ανάγκη για μια απόδραση, η οποία όμως δεν φαίνεται να έρχεται άμεσα.

Η μέρα ευνοεί θέματα συνεργασιών, ενώ μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον θα έχετε, όσοι ενδιαφέρεστε, την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία, που μπορεί να οδηγήσει και σε ερωτική σχέση. Επίσης, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να διαχειριστούν και να λύσουν ένα οικονομικό τους ζήτημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινάτε την ημέρα με όρεξη και διάθεση για να λύσετε θέματα με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Η αλήθεια είναι ότι καλό θα ήταν να αποφύγετε τις πολλές συζητήσεις, καθώς δεν είναι η ιδανική μέρα για αυτό, το πιο πιθανό είναι αντί να οδηγηθείτε σε κάποια λύση, να οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Από την άλλη η μέρα σας κρύβει εκπλήξεις στον τομέα των εργασιακών σας. Από εκεί που δεν το περιμένατε, μπορεί να έρθει μια πρόταση για μια καινούργια θέση ή μια καινούργια συνεργασία, που θα αλλάξει τελείως το σκηνικό, ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη και βελτιώνοντας σημαντικά τα οικονομικά σας.

Τέλος, εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να βγείτε έξω να γνωρίσετε κόσμο και να κάνετε τα χόμπι σας. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, η οποία μπορεί να οδηγήσει και σε ερωτική σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα για εσάς ξεκινά με ένα αίσθημα πίεσης, στον τομέα των εργασιακών σας. Πολλοί από εσάς νιώθετε καταπιεσμένοι μέσα στην καθημερινότητα από θέματα εργασιακά, καθώς και συνεργασιών. Καθώς περνάει η ημέρα νιώθετε ακόμα πιο έντονα την πίεση, καθώς αισθάνεστε ότι εσείς παίρνετε όλες τις ευθύνες στους ώμους σας. Η αίσθηση αυτή είναι προσωρινή, είναι κάτι παροδικό, οπότε προσπαθήστε να μην εστιάσετε σε αυτό, διότι η κακή σας διάθεση μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω εκνευρισμό και ίσως κάποιο τσακωμό χωρίς νόημα.

Από την άλλη, η σημερινή μέρα θα δώσει σε αρκετούς από εσάς την ευκαιρία για μια νέα γνωριμία, η οποία θα αλλάξει ευχάριστα την καθημερινότητα σας και θα βελτιώσει την ψυχολογία σας. Ενώ, αν έχετε στα σχέδια σας την πραγματοποίηση ενός ταξιδιού στο εξωτερικό, σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε τον σχεδιασμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα η μέρα ξεκινά δημιουργικά για εσάς. Είστε γεμάτοι νέες ιδέες και θετική ενέργεια, ενώ η διάθεση σας είναι εξαιρετική. Θέλετε να βγείτε εκεί έξω και να κατακτήσετε όποιον βρεθεί στο δρόμο σας. Στην εργασία σας το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, ενώ προς το μεσημέρι δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα αισθανθούν πιεσμένοι . Μπορεί να αισθανθείτε ότι όλες οι ευθύνες τελικά πέφτουν πάντα πάνω σας. Το αίσθημα αυτό θα είναι παροδικό, δεν διαρκεί πολύ, οπότε δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να γκρινιάξετε και να παραπονεθείτε, καθώς θα δημιουργήσετε ένταση χωρίς λόγο.

Η μέρα ευνοεί επίλυση οικογενειακών θεμάτων, ενώ και εκείνοι που αντιμετωπίζουν θέματα με τα περιουσιακά τους θα έχουν την ευκαιρία σήμερα να τα διευθετήσουν προς όφελος τους. Τέλος, πολλοί από εσάς, που αντιμετωπίζεται θέματα οικονομικής φύσεως, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να τα διαχειριστείτε και να ανακουφιστείτε σε ένα βαθμό από αυτά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα ξεκινά για εσάς όμορφα. Έχετε την ενέργεια σας στραμμένη στην οικογένεια, τα παιδιά, το σπίτι και τον ερωτικό σύντροφο. Θέλετε να περάσετε χρόνο μαζί τους, να συζητήσετε, να συνδεθείτε και να περάσετε καλά. Προς το μεσημέρι μπορεί να νιώσετε ότι πιέζεστε, να θυμηθείτε καταστάσεις από το παρελθόν και να έχετε μια εσωτερική ένταση. Βρείτε να κάνετε κάτι δημιουργικό για να εκτονωθείτε, παίξτε ένα παιχνίδι, δείτε ένα αστείο βίντεο στο κινητό, μην χαλάσετε την διάθεση ούτε τη δική σας, ούτε τον οικείων σας.

Τέλος, μια ξαφνική συνεργασία μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένατε, η οποία θα βελτιώσει τα οικονομικά σας αλλά και την κοινωνική σας εικόνα, και θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση. Επίσης, δεν είναι λίγοι εκείνοι, που θα αποφασίσουν να επισημοποιήσουν την ερωτική τους σχέση σήμερα και να την περάσουν στο επόμενο στάδιο.

Από την Μαρία Σόγια

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: unsplash

Διάβασε ακόμη