Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (08/02)

Από τον ρεαλισμό στον ιδεαλισμό.

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα κινείται στο 3ο δεκανό οπότε επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων. Από το απόγευμα περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου στο 1ο δεκαήμερο. Επηρεάζονται τις πρωινές ώρες ως και το απόγευμα κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί τις 10 τελευταίες μέρες του ζωδίου και από το απόγευμα κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που επίσης έχουν γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Επηρεάζονται επίσης όσοι έχουν πλανήτες στις μοίρες 1-10 στα άνω ζώδια.

Είναι μια μέρα όπου θα ασχοληθούμε περισσότερο με θέματα καριέρας και με τις φιλοδοξίες μας. Αναζητούμε την κοινωνική καταξίωση και το σεβασμό των άλλων και διψάμε για λίγη δημοσιότητα. Το απόγευμα όμως θα έχουμε μια τάση να ξεφύγουμε από ότι μας πιέζει, να χαλαρώσουμε παρέα με φίλους, να εξεγερθούμε σε ότι μας περιορίζει, να παρουσιάσουμε τις καινοτόμες ιδέες μας και να έρθουμε σε επαφή με το ευρύ κοινό.

Κριός:

Σήμερα θα θελήσετε να αναδείξετε τις φιλοδοξίες σας και η μέρα θα είναι στραμμένη προς τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και το κοινωνικό σας στάτους. Θα αναζητάτε τον σεβασμό των γύρω σας στις όποιες σχέσεις σας και θα προσπαθήσετε με πράξεις να δείξετε την αξίας σας. Το απόγευμα θα είναι ιδανικό να αναδείξετε τις ιδέες που έχετε πάνω σε καινοτόμα σχέδια στον επαγγελματικό τομέα αλλά και να βγείτε να γιορτάσετε με φίλους τις όποιες επιδιώξεις σας. 

Ταύρος:

Καλή μέρα για ταξιδάκια αναψυχής ή για φιλοσοφικές αναζητήσεις. Θέματα σπουδών ευνοούνται ιδιαίτερα και όποιες φιλοδοξίες έχετε στον επαγγελματικό τομέα, θα είναι μια ιδανική μέρα να μπορέσετε να δείξετε τι αξίζετε. Ίσως πιεστείτε λιγάκι σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας και αν υπάρχουν θέματα που έχετε να συζητήσετε με το ταίρι σας, μια μικρή απόδραση ίσως κάνει καλό στην ψυχολογία και τον δύο.

Δίδυμοι:

Θέματα που σχετίζονται με δάνεια η κληρονομικά ίσως σας απασχολήσουν σήμερα και αν είχατε κάποια σύγκρουση στον αισθηματικό τομέα, καλό είναι μέσα από εποικοδομητική συζήτηση, να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Αν πάλι σκέφτεστε να κάνετε εκεινο το ταξιδάκι που θα χαλαρώσει την ψυχή σας, η μέρα σας καλεί να το ρίξετε λιγάκι έξω επαναστατώντας στις πιεστικές καταστάσεις της καθημερινότητας.

Καρκίνος:

Ημέρα που σας καλεί να ασχοληθείτε περισσότερο με τις επαγγελματικές σας σχέσεις και να βρείτε λύσεις στις όποιες συνεργασίες σας μέσα από καινοτόμες ιδέες και προβολή της αξίας σας. Το απόγευμα ίσως σας απασχολήσουν θέματα κληρονομικής φύσεως ή θέματα που σχετίζονται με δάνεια και λογαριασμούς προς τρίτους. Η μέρα σας καλεί επίσης να ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με το ταίρι σας και να βρείτε λύσεις μέσα από καινοτόμες ιδέες σε ότι σας απασχολεί.

Λέων:

Καλή ημέρα για προβολή των ιδεών σας στον εργασιακό χώρο και σε θέματα που σχετίζονται με συνεργάτες ή συνεργασίες. Θέματα υγείας δικά σας ή που σχετίζονται με το ταίρι σας, θα μπορoύσαν επίσης να σας απασχολήσουν σήμερα και να σας χαλάσουν λιγάκι την διάθεση σας. Αν πάλι σκέφτεστε να επαναστατήσετε έναντι σε ό,τι σας καταπιέζει στις όποιες σχέσεις σας, καλά θα κάνετε να δείξετε την αξία σας με πράξεις παρά με μεθόδους που δεν θα σας ωφελήσουν πραγματικά.

Παρθένος:

Σήμερα στρέφεται το ενδιαφέρον σας στα προς τις δημιουργικές σας επιδιώξεις και σε ,τι καινοτόμα ιδέα θα μπορούσε να σας αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στον εργασιακό τομέα. Θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά σας θα μπορούσαν να σας απασχολήσουν σήμερα και ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με κοινωνικές ομάδες ή να παραβρεθείτε σε χώρους κοινωνικούς, για θέματα που σχετίζονται με την υγεία είτε με την εργασία σας.

Ζυγός:

Καλή μέρα για να ασχοληθείτε με τα θέματα του σπιτιού και με την διακόσμηση του χώρου σας. Ίσως να θελετε να αγοράσετε κάτι ιδιαίτερο για τον χώρο σας, αναδεικνύοντας έτσι περισσότερο την καλή αισθητική της οικίας σας. Θέματα που σχετίζονται με τα δημιουργικά σας σχέδια ίσως σας απασχολήσουν κατά τις απογευματινές ώρες, αλλά και θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά. Είναι μια καλή μέρα για να ξεκινήσετε κάτι νέο για αυτά, που θα μπορούσε να αναδείξει το ταλέντο τους.

Σκορπιός:

Θέματα που σχετίζονται με μικρά επαγγελματικά ταξίδια, θέματα που έχουν να κάνουν με τις σπουδές σας αλλά και θέματα επικοινωνίας θα είναι το μείζων ζήτημα της ημέρας για σας. Ίσως να υπάρξουν κάποιες προστριβές με τρίτους για τα άνω ζητήματα, κυρίως με άτομα του στενού κοινωνικού σας κύκλου. Το απόγευμα θα είστε σε φάση που θα θελήσετε να επαναστατήσετε και να ξεφύγετε από τι σας κρατάει πίσω. Το να κρυφτείτε σε μιά γωνιά στο σπίτι, ασχολούμενος με τα θέματα της οικίας σας, ίσως σας κάνει περισσότερο καλό από το να το ρίξετε έξω με φίλους.

Τοξότης: 

Καλή ημέρα για καινοτόμες αγορές και επενδύσεις για θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας. Προσέξτε μόνο μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού σήμερα, μιας και η μέρα σας ωθεί να δαπανήσετε περισσότερο απ’ όσο είχατε υπολογίσει. Το απόγευμα είναι μια καλή στιγμή να χαλαρώσετε με φίλους και να αποδράσετε σε κοντινά μέρη που χαλαρώνουν τον νού σας, ώστε να βρείτε λύσεις και καινοτόμες ιδέες για να προχωρήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

Αιγόκερως:

Θα επενδύσετε αρκετά σήμερα στην αυτοπροβολή και την ανάδειξη των ταλέντων σας προς τους γύρω σας αλλά και προς τους υφισταμένους σας. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αγορές ή έξοδα προς το απόγευμα για θέματα που σχετίζονται με την τεχνολογία. Επίσης αναμένονται δαπάνες, για όποιες καινοτόμες ιδέες έχετε, που θα μπορούσαν να ωφελήσουν την μετέπειτα σταδιοδρομία σας και την ανάδειξη των ταλέντων σας, όπως και δαπάνες που σχετίζονται με την προσωπική σας εμφάνιση. 

Υδροχόος:

Ό,τι θέματα έχετε στο προτοπώρο μυαλό σας αυτό το διάστημα για την ανάδειξη της προσωπικότητας σας και των ταλέντων σας, έρχεται αντιμέτωπο με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας. Από τις απογευματινές ώρες θα ελαφρύνει το τοπίο γύρω σας και θα έχετε μια τάση να επαναστατήσετε σε ότι σας βαραίνει το μυαλό. Μια βόλτα με φίλους η οι συναναστροφές σε κοινωνικούς χώρους, θα σας χαλαρώσει. Επίσης είναι  μια καλή στιγμή να αναδείξετε τις καινοτόμες ιδέες σας σε άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος.

Ιχθύες:

Καλή μέρα για να παραβρεθείτε σε χώρους κοινωνικούς και να δείτε φίλους και γνωστούς. Οι συζητήσεις μαζί τους θα μπορούσαν να σας χαροποιήσουν αλλά προσέξτε μονάχα μην πάρετε κάποια λόγια τοις μετρητοίς και φερθήτε με τρόπο αντιδραστικό απέναντι τους. Αν τώρα σκέφτεστε να υλοποιήσετε κάποιες δημιουργικές σας ιδέες που κρατούσατε κρυφά ως τώρα, είναι  μια καλή στιγμή να δείξετε την αξία των ιδεών σας και να πιάσουν τόπο ξεκινώντας κάτι νέο και πρωτοπόρο.

Από Ντέμη Στοϊκίδου

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη