Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (06/02)

Συναισθηματικά μπερδέματα.

Σήμερα στις 6 Φεβρουαρίου είναι μια ημέρα που ίσως κάπως μας μπερδέψει ή από την μία και από την άλλη θα μας βάλει στην διαδικασία να οργανώσουμε καλύτερα τις καθημερινές μας υποχρεώσεις.

Λίγο πριν αποχαιρετήσει από το ζώδιο του Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, προκαλώντας μία συναισθηματική σύγχυση και αναστάτωση. Πιθανόν να νιώσουμε κάπως συναισθηματικά κουρασμένοι και εξαντλημένοι και την ίδια στιγμή ίσως νιώσουμε ότι χάνουμε τις ισορροπίες μας, χωρίς να μπορούμε να πάρουμε κάποιες σωστές αποφάσεις.

Επηρεάζει περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες 24°-26° μοίρες.

Στην συνέχεια κοντά στις μεσημεριανές ώρες, η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Με αυτή τη θέση ίσως θελήσουμε να ασχοληθούμε περισσότερο με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας μας, θέματα που αφορούν την εργασία μας και γενικότερα οι αποφάσεις μας εστιάζουν περισσότερο στην λογική και στην πρακτικότητα παρά με το συναίσθημα.

Στη συνέχεια, η Αφροδίτη βρίσκεται σε τετράγωνο με τους δεσμούς της Σελήνης. Μία όψη που ενεργοποιεί θέματα που αφορούν σχέσεις, συνεργασίες και οικογενειακά ζητήματα. Θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιες αναστατώσεις και κάποια ξεκαθαρίσματα στους τομείς αυτούς, ενώ από την άλλη θα εστιάσουμε την προσοχή μας περισσότερο σε θέματα που ικανοποιούν τις προσωπικές μας ανάγκες μέσα στις σχέσεις μας.

Επηρεάζει περισσότερο τα παρορμητικά ζώδια Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου 16°-18° μοίρες.

Τέλος τις βραδινές ώρες, η Σελήνη θα βρίσκεται σε ενάμιση τετράγωνο με τον Ουρανό. Μία όψη που θα μπορούσε να προκαλέσει μία συναισθηματική αναστάτωση, άγχος ή κάποια συναισθηματικά ξεσπάσματα.

Επηρεάζει περισσότερο Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου 4°, 5° μοίρες και Ταύρους 19°-20° μοίρες.

Να δούμε τώρα πώς επηρεάζεται το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Κριός

Οι Κριοί του πρώτου δεκαημέρου θα εστιάσουν την προσοχή τους σε κάποια επαγγέλματα ζητήματα. Ίσως προκύψουν κάποιες αναβολές σε θέματα επικοινωνίας ενώ από την άλλη θα πρέπει να επιλύσουν ένα απρόοπτο οικονομικό ζήτημα.

Το δεύτερο δεκαήμερο ασχολείστε περισσότερο με την επίλυση προσωπικό υποθέσεων που αφορούν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία ή την κοινωνική σας εικόνα. Μέσα στη μέρα ίσως προκύψει μία αναστάτωση μέσα στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

Το τρίτο δεκαήμερο ίσως ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα που αφορούν ταξίδια το εξωτερικό ή θέματα σπουδών. Ίσως υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή κάποιες αναβολές που θα προκαλέσει ανασφάλεια.

Ταύρος

Για το πρώτο δεκαήμερο ίσως υπάρξει η διάθεση να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα του εξωτερικού, ίσως υπάρξει η ανάγκη για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι. Προσοχή στις υπερβολές γιατί μπορεί να υπάρξει έντονη ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματα σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο ίσως ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα σχέσεων που έχουν ένα πιο παρασκηνιακό χαρακτήρα. Θα θελήσετε να επιλύσετε κάποια ζητήματα που αφορούν τις προσωπικές σας ανάγκες και να ξεπεράσει δικές σας ανασφάλειες και φοβίες.

Για το τρίτο δεκαήμερο είναι μία μέρα που ίσως ασχοληθείτε περισσότερο με ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά χρήματα τρίτων. Πολύ πιθανόν να πρέπει να διαχειριστείτε καλύτερα κάποιες υποθέσεις που αφορούν δάνεια, φόρους, κληρονομιά κτλ. Από την άλλη θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι και ρεαλιστές για να μην υπάρξουν λανθασμένες εκτιμήσεις.

Δίδυμοι

Για το πρώτο δεκαήμερο, σήμερα θα έχει την ευκαιρία να επιλύσει κάποια οικονομικά θέματα ή να πρέπει να εστιάσει σε νέους τρόπους επεκτάσεις που αφορά θέματα του εξωτερικού, ταξίδια και σπουδές.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα μπορούσε να ασχοληθεί περισσότερο με οικονομικά που αφορούν μεγάλους οργανισμούς. Ίσως προκύψουν κάποια θέματα μέσα στις φιλικές σας σχέσεις ενώ θα μπορούσε να πάρετε πρωτοβουλίες να ασχοληθείτε ή να ενταχθείτε σε νέες ομάδες.

Το τρίτο δεκαήμερο ίσως αντιμετωπίσει κάποια μπερδέματα στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Γενικότερα μπορεί να υπάρξει ένα κλίμα σύγχυσης που μπορεί να προκαλέσει ανασφάλεια και συναισθηματική κούραση.

Καρκίνος

Για τους Καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η μέρα ίσως φέρει γεγονότα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με τη σχέση σας και να επιλύσετε κάποια ζητήματα που σας απασχολούν. πολύ πιθανόν να υπάρξει μία ξαφνική επικοινωνία.

Οι Καρκίνοι του δεύτερου δεκαημέρου έχουν την ευκαιρία για νέες γνωριμίες και σχέσεις, ενώ από την άλλη μεριά ίσως προκύψει μία αναστάτωση μέσα στη σχέση σας.

Το τρίτο δεκαήμερο σήμερα ίσως αντιμετωπίσει κάποιες καθυστερήσεις ή μπερδέματα στο χώρο εργασίας. Προσοχή σε λάθος χειρισμούς γιατί ίσως νιώσετε ότι κάπου χάνεται τις ισορροπίες σας και αυτό δημιουργεί μία εξάντληση.

Λέων

Η μέρα για το πρώτο δεκαήμερο εστιάζει την προσοχή σας σε θέματα καθημερινότητας. Ίσως ασχοληθείτε περισσότερο με πρακτικά ζητήματα που αφορούν το χώρο της δουλειάς σας.

Για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου, η μέρα ίσως σας βάλει στην διαδικασία να σκεφτείτε τις προσωπικές σας ανάγκες μέσα στο χώρο εργασίας. Πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε με ένα θέμα που αφορά το εξωτερικό ή κάποιες συμφωνίες που ίσως περάσουν από κάποιες καθυστερήσεις.

Το τρίτο δεκαήμερο πιθανόν να θελήσει να περάσει χρόνο με το ταίρι του, θα εστιάζεστε στα δημιουργικά σας σχέδια, θα θελήσετε να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα. Ίσως προκύψουν κάποιες αναβολές ή παρεξηγήσεις στον συναισθηματικό τομέα.

Παρθένος

Το πρώτο δεκαήμερο της Παρθένου ίσως έχει την ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με  ερωτικά και δημιουργικά θέματα. Μπορείτε να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας ή να υπάρξουν νέες πρακτικές ιδέες για να προχωρήσετε με τα δημιουργικά σας σχέδια.

Το δεύτερο δεκαήμερο της Παρθένου η μέρα σας βρίσκει με μία πιο ερωτική διάθεση. Θα θελήσετε να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας ενώ από την άλλη μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα που θα πρέπει να επιλύσετε όσον αφορά τα παιδιά, μία ερωτική σας σχέση ή τα οικονομικά που σχετίζονται με τα δημιουργικά σας σχέδια.

Το τρίτο δεκαήμερο ίσως εστιάσει περισσότερο σε θέματα σπιτιού και οικογενειακών καταστάσεων. Ίσως προκύψουν κάποιες αλλαγές ή μπερδέματα που μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις στο οικογενειακό περιβάλλον ή σε κάποια ζητήματα που αφορούν το σπίτι σας.

Ζυγός

Για το πρώτο δεκαήμερο του Ζυγού αυτή η μέρα θα σας βρει να ασχολείστε περισσότερο με οικογενειακά ζητήματα ή με τα θέματα του σπιτιού σας. Ίσως θελήσετε να βελτιώσετε το χώρο του σπιτιού και να χαλαρώσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Για το δεύτερο δεκαήμερο, πιθανόν να υπάρξουν κάποιες προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μέσα στο χώρο του σπιτιού ή να πρέπει να επιλύσετε κάποια προσωπικά ζητήματα μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέξει στα θέματα επικοινωνίας γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις στο χώρο τις δουλειάς ή να υπάρξουν καθυστερήσεις και ανατροπές στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

Σκορπιός

Η μέρα για το πρώτο δεκαήμερο σας φέρνει θέματα που αφορούν τα κοντινά σας πρόσωπα και τα ζητήματα του σπιτιού. Προσέξτε πώς επικοινωνείτε τις ανάγκες σας. Από την άλλη η σκέψη γίνεται πιο λογική και ψάχνετε πρακτικούς τρόπους να επιλύσετε που σας απασχολούν.

Το δεύτερο δεκαήμερο ίσως ασχοληθεί με κάποια συμβόλαια ή συμφωνίες που αφορούν το εργασιακό σας περιβάλλον. Ίσως υπάρξουν κάποιες αναστατώσεις μέσα στο φιλικό σας κύκλο ενώ θα μπορούσε να ασχοληθείτε με θέματα εξετάσεων.

Το τρίτο δεκαήμερο εστιάζει την προσοχή σε ένα οικονομικό ζήτημα που θα χρειαστεί να είστε ρεαλιστές για να μην κάνετε λάθος κινήσεις στην διαχείριση. Ίσως νιώσετε κάπως κουρασμένοι και μπερδεμένοι συναισθηματικά.

Τοξότης

Το πρώτο δεκαήμερο του Τοξότη σήμερα ίσως ασχοληθεί περισσότερο με τις οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες. Πιθανόν να θελήσετε να βάλετε ένα νέο πρόγραμμα και να σκεφτείτε πρακτικούς τρόπους για την αύξηση του εισοδήματος σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο ίσως ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας σχέσεις που για κάποιους τους δημιουργούν κάποια θέματα και επηρεάζει την αυτοπεποίθηση σας. Από την άλλη ίσως σας απασχολούν οικονομικά ζητήματα που αφορούν τα παιδιά σας.

Το τρίτο δεκαήμερο εστιάζει την προσοχή του στις προσωπικές του ανάγκες και τους προσωπικούς του στόχους.  Ίσως νιώσετε κάπως μπερδεμένοι με κάποια ζητήματα που αφορούν το σπίτι και τις οικογενειακές υποθέσεις. Γενικότερα σήμερα πιθανόν να νιώθετε συναισθηματική κούραση.

Αιγόκερως

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, η μέρα σας βρίσκει να ασχολείστε περισσότερο με τις προσωπικές σας ανάγκες και τα προσωπικά σας σχέδια. Ίσως να πρέπει να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια μέσα από δική σας προσπάθεια για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο η μέρα θα μπορούσε να φέρει κάποιες εντάσεις με γυναικεία πρόσωπα μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Πιθανόν να πρέπει να  ασχοληθείτε περισσότερο με κάποια θέματα που αφορούν το σπίτι και τις οικογενειακές σας σχέσεις.

Το τρίτο δεκαήμερο ίσως είναι πιο απομονωμένο σήμερα. Πιθανόν να θελήσετε να αποτραβηχτείτε και να κάνετε έναν απολογισμό σε καταστάσεις που δημιουργούν κάποια μπλοκάρισμα. Προσοχή στο παρασκήνιο ή στην ασυνεννοησία γιατί θα μπορούσε ακόμα και εσείς να νιώσετε ότι κάπου χάνεται τις ισορροπίες σας.

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα για το πρώτο δεκαήμερο του Υδροχόου ίσως σας βάλει στην διαδικασία να κάνετε έναν απολογισμό. Ίσως θελήσετε να εστιάσει στο πώς θα διαχειριστείτε κάποιες καταστάσεις για να μπορέσετε να πετύχετε σε προσωπικούς σας στόχους.

Το δεύτερο δεκαήμερο πιθανόν να κινείται πιο παρασκηνιακά με μια σχέση ενώ θα πρέπει να προσέξει τις επικοινωνίες για να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Από την άλλη ίσως υπάρξουν κάποια φλερτ, ξαφνικές επικοινωνείς και προσκλήσεις.

Το τρίτο δεκαήμερο έχει την ευκαιρία για κανονικοποίηση και να περάσει καλά με φίλους. Από την άλλη προσοχή χρειάζεται στην οικονομική διαχείριση ή σε διάφορες καθυστερήσεις που μπορεί να προκληθούν από μεγάλους οργανισμούς.

Ιχθύες

Το πρώτο δεκαήμερο σήμερα έχει την ευκαιρία για νέες γνωριμίες. Νέοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν ομάδες και μεγάλους οργανισμούς.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα μπορούσε να εστιάσει ίσως σε μια νέα συμφωνία που αφορά τα οικονομικά θέματα. Νέες γνωριμίες έρχονται που θα τονίσουν την αυτοπεποίθηση σας.

Το τρίτο δεκαήμερο σήμερα ίσως σας βρει να ασχολείστε περισσότερο με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και την βελτίωση της κοινωνικής σας εικόνας. Προσοχή χρειάζεται μόνο στη διαχείριση για να μην πάρετε λάθος αποφάσεις. Ίσως κάτι στη δουλειά να σας εξάντληση συναισθηματικά.

Από Νατάσα Ιωάννου

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη