Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (02-03/12)

Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα δεδομένα.

Ένα σαββατοκύριακο με αρκετές ευκαιρίες για να μπορέσουμε να οργανωθούμε και να επιτύχουμε πράγματα ιδιαίτερα το Σάββατο, ενώ η Κυριακή θεωρείται μια ιδιαίτερα παθιασμένη ημέρα με φοβερές προοπτικές και εξελίξεις, αλλά και με αρκετές ζήλιες που θα μπορούσαν να ξεκινήσουν ίσως κάποια μικρά καβγαδάκια.

Κριός

Το Σάββατο σας φέρνει μια σημαντική ευκαιρία να μπορέσετε να επιλύσετε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας εικόνα, ενώ η Κυριακή θα μπορούσε να είναι μια ιδιαίτερη ευκαιρία για να μπορέσετε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να παθιαστείτε και να ανανεωθείτε μακριά από σοβαρά προβλήματα ή δυσκολίες των προηγούμενων ημερών.

Ταύρος

Το Σάββατο είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικό για να μπορέσετε να προχωρήσετε περαιτέρω σε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια και να επιτύχετε κάτι που περιμένατε σε θέματα με ταξίδια, ενώ η Κυριακή ίσως προκαλέσει κάποια προβλήματα μέσα στην εργασία σας και για αυτό και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε.

Δίδυμοι

Το Σάββατο είναι μια εκπληκτική μέρα για την εργασιακή σας κατάσταση, με σημαντικές συμφωνίες και επαγγελματικές δυνατότητες που θα σας βοηθήσουν να μπορέσετε να προχωρήσετε περαιτέρω στα σχέδιά σας, ενώ η Κυριακή θα μπορούσε να φέρει πιο κοντά σε εσάς το σύντροφό σας και να εκφράσετε πολύ πιο εποικοδομητικά τη σεξουαλικότητά σας.

Καρκίνος

Το Σάββατο είναι μια υπέροχη ημέρα για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε σημαντικές συμφωνίες και να βελτιώσετε τη σχέση σας με το σύντροφό σας. Όμως προσέξτε την Κυριακή καθότι μπορεί να υπάρξουν προβλήματα και συγκρούσεις μέσα στο σπίτι σας, με αποτέλεσμα να παρουσιαστούν και πράγματα που δε περιμένατε και ήταν κρυφά στο σπίτι σας.

Λέων

Το Σάββατο είναι μια εποικοδομητική ημέρα που θα βοηθήσει αρκετούς από εσάς στο να μπορέσετε να βελτιώσει αρκετά την εργασία σας. Από την άλλη όμως φαίνεται ότι η Κυριακή είναι λίγο πιεστικοί και θα πρέπει να προσέξτε λίγο τα λεγόμενά σας, καθότι μπορεί να βρεθείτε στο φαινόμενο του σπασμένου τηλεφώνου με αποτέλεσμα να υπάρχουν τελικά παρεξηγήσεις.

Παρθένος

Μια σημαντική ερωτική επιτυχία θα μπορούσε να παρουσιαστεί αυτό το Σάββατο με μια σχέση που επιτέλους θα πάρει σάρκα και οστά, ενώ ταυτόχρονα σημαντικές ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη και επιτυχία παρουσιάζουν την Κυριακή. Και αυτό και θα πρέπει να κάνετε κάποιες σοβαρές συζητήσεις με ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε.

Ζυγός

Ήρθε η ώρα για να μπορέσετε να βάλετε επιτέλους τάξη στα θέματα τα επαγγελματικά σας και να μπορέσετε να λύσετε προβλήματα που αφορούν την οικία σας. Οικονομικά έρχονται πολύ σημαντικές ευκαιρίες προς το τέλος του διημέρου και για αυτό και θα πρέπει να μιλήσετε με ανθρώπους εξουσίας που μπορεί να σας βοηθήσουν περαιτέρω για τα επαγγελματικά σας όνειρα.

Σκορπιός

Τώρα μπορείτε να αλλάξετε τα κακώς κείμενα σε πολλά πράγματα που σας αφορούν και κυρίως να αποκαλυφθούν οι συμπεριφορές κάποιων ανθρώπων που τελικά ήταν εναντίον σας. Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από την δυναμική της επιτυχίας στα αισθηματικά σας, ενώ ταυτόχρονα θα μπορούσατε να προχωρήσετε σε μια κερδοφόρα συμβολαιογραφική πράξη.

Τοξότης

Ιδιαίτερα σημαντική περίοδος για να κοινωνικοποιηθείτε και να επιτύχετε πράγματα, ενώ ταυτόχρονα σοβαρεύει το πλαίσιο, το επαγγελματικό σας και οι άνθρωποι γύρω σας. Σας βλέπουν με μια πολύ πιο σίγουρη ματιά και σας εμπιστεύονται έτσι ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε περαιτέρω στα εργασιακά σας συμφέροντα;

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα δεδομένα στη ζωή σας και να προχωρήσετε δυναμικά στα θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία. Μπορείτε να κλείσετε κάποιες πολύ σημαντικές συμφωνίες αυτό το σαββατοκύριακο, ενώ ταυτόχρονα θα έχετε τη διάθεση να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να περάσετε υπέροχα.

Υδροχόος

Ήρθε η στιγμή της επίτευξης σημαντικών στόχων και θα καταφέρετε να αλλάξετε πολλά πράγματα που εδώ και καιρό νιώθατε ότι ήσασταν μπλοκαρισμένη, ειδικά αυτό το Σάββατο ανοίγουν επιτέλους κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να κλείσετε μια οικονομική συμφωνία και να ξεφύγετε από οικονομικά αδιέξοδα της καθημερινότητας.

Ιχθύες

Να αλλάξετε επιτέλους πολλά στραβά πράγματα στην καθημερινή σας ζωή και κυρίως το Σάββατο να προχωρήσετε με ιδιαίτερα σοβαρό τρόπο σε κάτι πολύ σημαντικό στη δουλειά σας, ενώ και η Κυριακή είναι ιδιαίτερα σημαντική για την αύξηση των οικονομικών σας μέσα από επενδύσεις και νέες ευκαιρίες που θα σας έρθουν από πρόσωπα που γνωρίζετε αυτό τον καιρό.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη