Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (02/02)

Οριοθετημένες πνευματικές υπερβολές.

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, ζώδιο της πτώσης της, ζώδιο που την κάνει να αισθάνεται άβολα… έξω από τα νερά της…

Η Σελήνη στο Σκορπιό δημιουργεί μια αύρα που μαγνητίζει, βιώνει έντονα πάθη, ζηλεύει και γίνεται καχύποπτη αλλά το κρατάει μέσα της, δεν εκδηλώνεται. Θέλει να έχει τον έλεγχο, λειτουργεί σπασμωδικά και είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή για μάχη. Αγωνίζεται και έρχεται αντιμέτωπη με τραγικές καταστάσεις , την έλκει το απαγορευμένο και σίγουρα δεν τα παρατάει αν δεν πετύχει αυτό που θέλει. Όλος αυτός ο αγώνας όμως την κουράζει, την υποχρεώνει να γίνει σκληρή προκειμένου να ισορροπήσει, ενώ πληγώνεται εύκολα και μπορεί να γίνει εκδικητική… δεν ξεχνάει και κυρίως δεν συγχωρεί…

Το πρωί στις 11.39 θα δούμε τη Σελήνη να σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς,  στην 6Ο 36΄. Η όψη αυτή θα δημιουργήσει μια ροή στη διαχείριση των συναισθημάτων μας και μια ευκολία στο να ξεπεράσουμε τις συναισθηματικές μας ανησυχίες. Συνέπεια, οργάνωση, υπευθυνότητα μαζί με σκληρή αλλά υπεύθυνη κριτική θα χαρακτηρίσει τις πράξεις μας.

Το μεσημέρι στις 12.54 το εξάγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, στην 25ο 48΄, θα μας δώσει την ευκαιρία για πνευματικές και διανοητικές σχέσεις και αναζητήσεις. Δημιουργική έμπνευση θα έχουν όσοι ασχολούνται με καλλιτεχνικά επαγγέλματα και όχι μόνο αυτοί. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας….

Λίγο αργότερα στις 13.17 το μεσημέρι, η Σελήνη θα κάνει μια αντίθεση με το Δία στο Ταύρο, στην 7ο 26΄. Εδώ θα δούμε να δημιουργούνται συναισθηματικές υπερβολές ενώ κάποιες διαφωνίες και διαφορές μας δημιουργούν μια αδυναμία στην αξιοποίηση ευκαιριών. Γενικότερα δημιουργεί συμπεριφορές απαλλαγμένες από συμβατικότητες.  

Ας δούμε όμως παρακάτω αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια και μην ξεχνάτε να βλέπετε το ζώδιο του  Ωροσκόπου και της Σελήνης  σας.

Κριός

Η επιθυμία να ασκείτε έλεγχο στα οικονομικά των άλλων μπορεί να βοηθάει εσάς να ξεπερνάτε τις συναισθηματικές σας ανησυχίες, όμως μπορεί να σας οδηγήσει σε διαφωνίες. Τα  οικονομικά ζητήματα θέλουν προσοχή. Η δημιουργική διάθεση που σας διακατέχει μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να βρείτε λύσεις που θα ικανοποιούν και εσάς και τον κοινωνικό σας περίγυρο. Απλά προσέξτε λίγο το τι λέτε και πώς το λέτε.

Ταύρος

Ξυπνάτε με όρεξη να οργανώσετε μια μάζωξη με φίλους αλλά πάνω στη βιασύνη σας ξεχνάτε να ενημερώσετε το/τη σύντροφο. Ουπς… προσοχή, να περάσετε καλά θέλετε… Δεν σας φοβάμαι όμως, σήμερα έχετε μια πνευματική διαύγεια που σας βοηθάει να περάσετε τα θέλω σας και να βοηθηθούν  όλοι. Θέλει σωστό χειρισμό, να μην αισθανθούν οι γύρω σας ότι δεν τους υπολογίζετε!

Δίδυμοι

Η μέρα ξεκινάει με εργασιακές ανησυχίες. Αντιμετωπίζετε με συνέπεια και υπευθυνότητα την καριέρα σας και δεν θα θέλατε μια διαφωνία να χαλάσει την εικόνα σας. Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας πρακτικά γιατί έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε τις ιδέες σας και να δημιουργήσετε νέες προοπτικές στην κοινωνική σας εξέλιξη. Η διάθεση να ασχοληθείτε με τα επιτεύγματα και τους στόχους σας μπορεί να σας οδηγήσει σε συναισθηματικές υπερβολές.

Καρκίνος

Η ενασχόληση με τα παιδιά σας θα μπορούσε να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε και να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και να ξεφύγετε από τους περιορισμούς που βάζετε στον εαυτό σας. Νομικά θέματα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο, έχετε όμως την ευκαιρία να συζητήσετε και να βρεθούν λύσεις. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας για να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Αν αφήσετε να σας κυριεύσει ο συναισθηματισμός θα οδηγηθείτε σε αντιπαραθέσεις.

Λέων

Οικογενειακά θέματα και κληρονομικές εκκρεμότητες μπορούν σήμερα να μπουν σε μια ροή και να ανακουφιστείτε από το άγχος που επιβαρύνει την καθημερινότητά σας. Το μυαλό σας ψάχνει λύσεις ώστε να ικανοποιηθούν όλοι. Είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το τοπίο και ο καθένας να πάρει αυτό που του ανήκει. Η ρύθμιση παλαιών οικογενειακών εκκρεμοτήτων θα σας δραστηριοποιήσει προς μια νέα πορεία ανάπτυξης.

Παρθένος

Θα μπορούσατε σήμερα να απεμπλακείτε συναισθηματικά από τη σχέση σας με αδέλφια και συγγενείς και να βάλετε νέα όρια στη σχέση σας με το/τη σύντροφό. Η σκέψη σας, απαλλαγμένη από βάρη και υποχρεώσεις, έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει νέα κανάλια επικοινωνίας με το σύντροφο ή και τους συνεργάτες σας. Προσοχή όμως γιατί μια συμπεριφορά απαλλαγμένη από συμβατικότητες μπορεί να μην αρέσει και να προκληθούν διαφωνίες.

Ζυγός     

Η μέρα σας ξεκινάει με μια διάθεση να διεκδικήσετε και να διαπραγματευτείτε εκ νέου θέματα οικονομικών στην εργασία σας και μπορείτε να το κάνετε, ελέγχοντας όμως τα συναισθήματά σας.  Έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε τους προβληματισμούς σας με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον αλλά και να αντλήσετε έμπνευση από τους συναδέλφους σας. Προσέξτε μόνο μην αρπαχτείτε, αν οι απόψεις και οι αποφάσεις των τρίτων δεν συμπίπτουν με αυτά που περιμένετε.

Σκορπιός

Η συναισθηματική σας ανάγκη να ανήκετε κάπου μπορεί να σας  οδηγήσει στην απόφαση να επισημοποιήσετε μια ερωτική σας σχέση ή να περάσετε ουσιαστικό χρόνο με τα παιδία σας. Αν ανήκετε στον καλλιτεχνικό χώρο, έχετε την ευκαιρία να αντλήσετε έμπνευση μέσα από συζητήσεις  και ανταλλαγή απόψεων με κοντινά, συγγενικά σας πρόσωπα. Προσοχή σε τυχόν διαφωνίες με συνεργάτες γιατί θα σας καταβάλει συναισθηματικά, ειδικά αν οι συνεργάτες είναι ο/η σύζυγο.

Τοξότης

Αισθάνεστε ότι έχετε την ανάγκη να αντιμετωπίσετε τους φόβους και τις ανασφάλειές σας και σ αυτό θα έχετε την υποστήριξη της οικογένειά σας. Η οικονομική σας κατάσταση σας απασχολεί αλλά και εδώ θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με την οικογένεια σας  και να σας εμπνεύσουν ώστε να βρείτε διεξόδους. Μην αφήνετε το άγχος να σας κατακλύζει γιατί θα προκαλέσετε προβλήματα στον εαυτό σας σε μια περίοδο που θα μπορούσατε να βιώσετε επαγγελματική πρόοδο.

Αιγόκερως

Σήμερα έχετε την δυνατότητα να οριοθετήσετε τις σχέσεις με ομάδες και φίλους και να πάρετε συναισθηματική επιβεβαίωση που θα βελτιώσει την καθημερινότητά σας. Το μυαλό σας δουλεύει με πλήρη διαύγεια, η διαίσθησή σας είναι αυξημένη ενώ η φαντασία λειτουργεί θετικά στις καθημερινές σας σχέσεις. Μην παρασυρθείτε όμως από την συναισθηματική σας έξαψη και αφήσετε τους φίλους να λειτουργήσουν εις βάρους της δημιουργικότητάς σας.

Υδροχόος    

Έχετε τη  δυνατότητα σήμερα να διαχειριστείτε τα συναισθήματα σας και να κατοχυρώσετε το κύρος σας κοινωνικά, συνειδητοποιώντας και τις πραγματικές αξίες της ζωής σας. Έχετε την ανάγκη να περιορίσετε την επικοινωνία με τον κόσμο και να δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να σκεφτεί δημιουργικούς τρόπους διαχείρισης των οικονομικών σας. Δώστε λίγο προσοχή να μην μπερδέψετε τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σας γιατί μπορεί να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις.

Ιχθύες  

Έχετε τη διάθεση να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα, να αφήσετε το μυαλό σας να βρει νέους τρόπους εσωτερικής ανάπτυξης. Η επικοινωνία με φίλους ή με ομάδες που ασχολούνται με την ψυχική ανάταση και αυτοβελτίωση θα σας έδινε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με την πραγματικότητα και να αναγνωρίσετε και άλλες πτυχές του εαυτού σας. Προσέξτε όμως γιατί η τάση φυγής που βιώνετε σήμερα μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με ευθύνες στην καθημερινότητα που δεν μπορείτε να παραβλέψετε. 

Απο την Μαρία Μπουνταλάκη

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη