Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (01/12)

Ο έντονος συναισθηματισμός φέρνει συγκρούσεις.

Ο Δεκέμβρης ξεκινάει με τη Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 6.00 το απόγευμα που θα εισέλθει στο ζώδιο του Λέων.

Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι στο σπίτι της. Είναι στο ζώδιο κυβέρνησής της και εδώ θα τη δούμε να είναι πολύ ευαίσθητη και προστατευτική, να έχει έντονη διαίσθηση ενώ είναι ιδιαίτερα ευσυγκίνητη.

Στην πορεία της προς το ζώδιο του Λέων θα κάνει ένα τετράγωνο με το Βόρειο Δεσμό στον Κριό (στις 3.27π.μ), όψη που θα δημιουργήσει μια αίσθηση αποξένωσης, ενώ το πρωί θα πραγματοποιήσει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς (8.04π.μ) και η διαίσθησή μας θα γίνει πολύ έντονη ενώ θα έχουμε και την τάση να είμαστε ιδιαίτερα δεκτικοί.

Στην συνέχεια ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη στο Ζυγό (10.08π.μ) μπορεί να φέρει συγκρούσεις σε ερωτικά ζητήματα και το μεσημέρι πια που θα πραγματοποιήσει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω (15.06μ.μ) οι συναισθηματικές εκρήξεις και οι εσωτερικές συγκρούσεις θα μας ταλαιπωρήσουν.

Εν τω μεταξύ στις 16.31μ.μ ο Ερμής θα αφήσει το ζώδιο του Τοξότη και θα περάσει στον Αιγόκερω.

Με την είσοδο της Σελήνης στο Λέων το απόγευμα, το σκηνικό αλλάζει. Εδώ είναι σκέτη… φωτιά!!! Αισθάνεται αυτοπεποίθηση και θέλει να κατακτήσει τον κόσμο. Λειτουργεί γενναιόδωρα και υπερβολικά ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει πόσο αγαπάει τον εαυτό της.

Κυρίως θα επηρεαστούν τα τρίτα δεκαήμερα των ζωδίων. Ας δούμε όμως παρακάτω αναλυτικά τα 12 ζώδια και μην ξεχνάτε να βλέπετε και τον Ωροσκόπο σας.

Κριός

Η έντονη συναισθηματική σας προσκόλληση στα μέλη της οικογενείας, οδηγεί το μυαλό σας σε περίεργα μονοπάτια και σας προκαλεί μια έντονη πνευματική ανησυχία. Προσέξτε λίγο το άγχος σας και τις αντιδράσεις σας γιατί τελικά μπορεί να προκαλέσετε συγκρούσεις με τον σύντροφο και να έρθετε αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο ριζικών αλλαγών στη ζωή σας.

Ταύρος   

Χαρακτηριστικό της ημέρας είναι ο υποκειμενικός τρόπος με τον οποίο εκφράζετε τα συναισθήματά σας στους ανθρώπους που αποτελούν την καθημερινότητά σας.  Μπορεί να αισθανθείτε την επιθυμία να συμμετάσχετε σε ομάδες προσφέροντας κοινωνική βοήθεια προσέξτε όμως να μην δημιουργηθούν εντάσεις στις επαγγελματικές σας σχέσεις λόγω αυξημένων υποχρεώσεων. Οι έμμονες ιδέες και απόψεις φέρνουν περαιτέρω συγκρούσεις.

Δίδυμοι

Ο συναισθηματικός τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις σας κάνει να ωραιοποιείτε  την κοινωνική σας εικόνα και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Μπορεί να έρθετε όμως αντιμέτωποι με αυτούς που διαχειρίζονται τα οικονομικά σας και να πιεστείτε ψυχολογικά. Αν έχετε παιδιά προσοχή γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις στις σχέσεις σας.

Καρκίνος 

Προσέξτε να μην εγκλωβιστείτε στην ανάγκη σας για αποκλειστική ενασχόληση με τον εαυτό σας γιατί μπορεί εκ πρώτης να αισθανθείτε μια πνευματική ευφορία όμως να θυμάστε ότι όλα θέλουν την κατάλληλη προετοιμασία. Προσπαθήστε να φερθείτε διπλωματικά διαφορετικά θα βρεθείτε αντιμέτωποι με την οικογένεια σας και γενικότερα θα βιώσετε εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Λέων

Αισθάνεστε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε από τα κοινωνικά δρώμενα. Προσέξτε όμως να μην γίνετε έρμαιο των καταπιεσμένων σας συναισθημάτων. Η οριστική διευθέτηση κληρονομικών θεμάτων που εκκρεμούν θα μπορούσε να βοηθήσει την πεσμένη σας ψυχολογία όμως προσοχή γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις στις σχέσεις με τα αδέρφια σας και να επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο η ψυχική σας υγεία.

Παρθένος

Έχετε έντονο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης απέναντι σε ομάδες με τις οποίες συνεργάζεστε και έχετε την ελπίδα ότι το ίδιο αισθάνονται και οι επαγγελματικοί σας συνεργάτες. Μην παρασύρεστε όμως γιατί όλα όσα εσείς επιδιώκετε να κάνετε δημιουργούν ανοίγματα που μπορεί να σας προκαλέσουν οικονομικά προβλήματα. Η δημιουργική σας διάθεση μπορεί να δεχθεί ένα πλήγμα ενώ προσέξτε λίγο και πιθανές αντιπαραθέσεις με τα παιδιά σας.

Ζυγός

Το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε επαγγελματικά και κοινωνικά ενδιαφέροντα. Έχετε τη διάθεση να προσφέρετε και να εξυπηρετήσετε ανθρώπους από τον εργασιακό σας χώρο και σίγουρα αυτό θα κάνει καλό και σε εσάς. Προσέξτε όμως μήπως η στάση σας αυτή προβεί εις βάρος των προσωπικών σας συμφερόντων και αντί για το γλυκό σας πρόσωπο αναγκαστείτε να δείξετε τα δόντια σας. Ίσως έρθετε αντιμέτωποι με τους συνεργάτες σας συνειδητοποιώντας ότι πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές.

Σκορπιός

Αν κάποιοι από εσάς δραστηριοποιείστε στο χώρο της τέχνης, η δημιουργικότητά σας θα βρει εύφορο πεδίο να εκφραστεί και να βγει από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Μπορεί να συναντήσετε και τον έρωτα που θα σας γεμίσει όμως πνευματικά και όχι σεξουαλικά… Προσέξτε να μην παρασυρθείτε σε παράνομες σχέσεις γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις  και θα αναγκαστείτε να επανέλθετε βιαίως στην καθημερινότητα, αντιμέτωποι με τις ευθύνες σας.

Τοξότης

Αισθάνεστε μια συναισθηματική φόρτιση και σας δημιουργείται η ανάγκη να μοιραστείτε πράγματα με την οικογένειά σας. Η ιδέα ανάθεσης της διαχείριση των οικογενειακών περιουσιακών στοιχείων σε ομάδες τρίτων ή σε κάποια εταιρεία μπορεί αρχικά να φαίνεται καλή ιδέα αλλά ίσως τελικά να φέρει συγκρούσεις. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και μια πιθανή οικονομική απώλεια μπορεί να σας  δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα.

Αιγόκερως

Σας καταβάλει μια συναισθηματική ανάγκη να μοιραστείτε πράγματα με τους συνεργάτες σας γιατί έτσι πιστεύετε ότι θα βελτιωθεί η καθημερινότητά σας και η μεταξύ σας επικοινωνία. Οι συνθήκες φαίνονται ευνοϊκές αλλά προσέξτε γιατί πιθανά συναισθηματικά μπλεξίματα με άτομα μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο θα δημιουργήσουν εντάσεις. Η ανάγκη που σας ωθεί στον έλεγχο των άλλων θα σας δημιουργήσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Υδροχόος

Η εργασία και ο τρόπος που επηρεάζει την καθημερινότητά σας κυριαρχεί στην σκέψη σας και καθορίζει τις ανάγκες σας. Έχετε τη διάθεση να αλλάξετε τη στάση σας όσον αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σας αξίες προς όφελος των δεύτερων. Η στροφή στην πνευματικότητα δεν είναι όμως εύκολη και θα σας οδηγήσει σε κρυφά μονοπάτια που δεν μπορεί να είστε σίγουροι με ποιο κομμάτι του εαυτού σας θα έρθετε αντιμέτωποι.

Ιχθύες

Βιώνετε μια συναισθηματική αφύπνιση και η ενασχόληση με τα παιδιά σας μπορεί να σας γεμίσει με χαρά. Το ίδιο και ο έρωτας…  Αυτή η ενέργεια βγάζει από μέσα σας πλευρές του χαρακτήρας σας που ούτε κι εσείς ξέρατε ότι υπάρχουν. Συναισθήματα ζήλιας και η ανάγκη για αποκλειστικότητα μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξετε τους στόχους σας και να αναθεωρήσετε ακόμα και τις φιλικές σας σχέσεις.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη