Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ariana Grande: Ανακοίνωσε την ίδρυση κέντρου διάσωσης ζώων

Η διάσημοι τραγουδίστρια ανακοίνωσε τη δημιουργία του «Orange Twins Rescue».

Η Ariana Grande είναι από τους διάσημους που εξέφρασαν πολλές φορές δημόσια την αγάπη της για τα ζώα ενώ όπως γνωρίζουμε, στο σπίτι της φροντίζει δέκα σωζόμενους σκύλους κι όχι μόνο.

Αυτή όλη η αγάπη που τρέφει για τα ζώα την έκανε να δημιουργήσει το δικό της κέντρο διάσωσης ζώων και το ανακοίνωσε τόσο στο Twitter όσο και στο Instagram.

Η Grande, λοιπόν, έκανε γνωστή την ίδρυση του «Orange Twins Rescue» γράφοντας: «Είμαστε τόσο χαρούμενοι, ενθουσιασμένοι και περήφανοι, το site μας έρχεται και ακολουθήστε το @orangetwinsrescue στο Instagram για περισσότερα», δημοσιεύοντας παράλληλα κι ένα preview του ιστότοπου. 

Αν και η Ariana δεν έχει αποκαλύψει ακόμα επιπλέον λεπτομέρειες, το site του Orange Twins Rescue δείχνει μια παλιά οθόνη των Windows που θυμίζει αρχές της δεκαετίας του 2000 με ένα αξιολάτρευτο λογότυπο και περιγράφεται ως μη κερδοσκοπική εταιρεία με έδρα το Λος Άντζελες. Η σελίδα στο Instagram είναι ενεργή από τον Δεκέμβριο του 2019, καθώς ο οργανισμός έχει συμβάλει στη μεταφορά ζώων από τα καταφύγια που δίνονται για υιοθεσία. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για να υιοθετήσετε ή να ενισχύσετε το έργο του Orange Twins Rescue.

Φωτογραφίες: Instagram/ @arianagrande

Διάβασε ακόμη